- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
bende yok cnm bulantı inşallahta olmazgünaydın kızlar, benim gibi hiç miğde bulantısı yaşamayan var mı? uyku ve sık idrar beni çok yoruyor.ama miğde bulantısı sıfır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yok cnm bulantı inşallahta olmazgünaydın kızlar, benim gibi hiç miğde bulantısı yaşamayan var mı? uyku ve sık idrar beni çok yoruyor.ama miğde bulantısı sıfır.
Ay canm nasıl sabrediyosun bi idrar bari yap varsa kesin çikar zaten biz bile catladik :)
Canim zaten sabredemiyorum ama erkek kardeşimde burda olduğu için biraz çekiniyorım evdeki testlerde bitmişti özellikle de aldırmadım eşime :) öyle el mahkum sabrediyorum:)Ay canm nasıl sabrediyosun bi idrar bari yap varsa kesin çikar zaten biz bile catladik :)
Hadi bakalm hayrli hberler bekliyoruz sendenCanim zaten sabredemiyorum ama erkek kardeşimde burda olduğu için biraz çekiniyorım evdeki testlerde bitmişti özellikle de aldırmadım eşime :) öyle el mahkum sabrediyorum:)
Kız gizliden giriver tuvalete biz bile çatladık burda ay hadi hayırlısı :))Canim zaten sabredemiyorum ama erkek kardeşimde burda olduğu için biraz çekiniyorım evdeki testlerde bitmişti özellikle de aldırmadım eşime :) öyle el mahkum sabrediyorum:)
Cok tesekkur ederim 153 olmus normal cok sukur AllahimaAvukatAnne Allah bebeğini sana bağışlasın yar ve yardımcınız olsun inş.
ben ayın 27 sinde yaptırdım 1016,44 çıktı tekrar yaptırsam mı pazartesi artıyor mu diyeCok tesekkur ederim 153 olmus normal cok sukur Allahima
İnşallah canım :)Hadi bakalm hayrli hberler bekliyoruz senden
Amin canım :) hayırlısı :)Kız gizliden giriver tuvalete biz bile çatladık burda ay hadi hayırlısı :))
Bana pazartesi tekrar gel artisa bakalim gec dollenme olmus gibi gorunuyor dedi yoksa bana da 153 dusuk geldi sat 1 ocak benim. Seninki neydi canim?ben ayın 27 sinde yaptırdım 1016,44 çıktı tekrar yaptırsam mı pazartesi artıyor mu diye
Bana pazartesi tekrar gel artisa bakalim gec dollenme olmus gibi gorunuyor dedi yoksa bana da 153 dusuk geldi sat 1 ocak benim. Seninki neydi canim?
Ikiz mi acaba seninkibenim 26 aralık canım 26 oacakta olmam gerekiyordu olmayınca aynı gün test yaptım çift çizgi çıktı 27 ocakta kan testi yaptım 1016,44 çıktı
Ikiz mi acaba seninki
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLA İNŞALLAH TEBRİK EDERİMIyi akşamlar kizlar :) bende Allah nasip ederse eylül sonu yada ekim başı gibi anne olucam inşallah
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLA İNŞALLAH TEBRİK EDERİM
Kızlar selamm benim 24 ocakta hastalanmam gerekiyordu ama hamileyim allah izin verirse ekimde olcak bebisim.ama benim kafama bisey takıldı ben 4 gün önce kan testi yaptirdim sonuç 343 çıktı bugün yaptirdim 2674 çıktı çok yukselmemis mi yanı iki günde bir iki katı olması gerekiyo diye biliyorum
Canm hayırlı olsun belki erken yumurtlama olduysa ona gore bebisin günü büyüktür ondan öyle çıkmıştır sağlıklı evlat versin rabbimBİLMİYORUM Kİ CANIM YA SDAHA DOKTORA GİTMEDİM BEN SADECE SONUCUMU ALDIM O KADAR