2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay canm nasıl sabrediyosun bi idrar bari yap varsa kesin çikar zaten biz bile catladik :)
Canim zaten sabredemiyorum ama erkek kardeşimde burda olduğu için biraz çekiniyorım :oops: evdeki testlerde bitmişti özellikle de aldırmadım eşime :) öyle el mahkum sabrediyorum:)

Kızlar selamm benim 24 ocakta hastalanmam gerekiyordu ama hamileyim allah izin verirse ekimde olcak bebisim.ama benim kafama bisey takıldı ben 4 gün önce kan testi yaptirdim sonuç 343 çıktı bugün yaptirdim 2674 çıktı çok yukselmemis mi yanı iki günde bir iki katı olması gerekiyo diye biliyorum

Kızlar selamm benim 24 ocakta hastalanmam gerekiyordu ama hamileyim allah izin verirse ekimde olcak bebisim.ama benim kafama bisey takıldı ben 4 gün önce kan testi yaptirdim sonuç 343 çıktı bugün yaptirdim 2674 çıktı çok yukselmemis mi yanı iki günde bir iki katı olması gerekiyo diye biliyorum

Hayırlı ugurlu olsun canım. Çoğul gebelik olabilir belki canım oyle olunca değer yüksek oluyormuş. Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum yükselmezse sıkıntı oluyor diye biliyorum.

Kızlar ben tekrar kan testi yaptırdım salı 496 bugun 2051 çıktı arkadaşım ebe o tam kan tahlili yaptırdı şekerim çok iyi kanım biraz düşük d vitaminin de çok düşülmüş onun dışında iyi demiş doktor şükür bebis az daha buyuse kalp atışına gidicem allahım şükürler olsun bugüne inş USG fotolarini dda paylasiriz

X