2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar benim sat 26 aralık. 22 ocakta beta hcg 95 çıktı. 26 ocakta yeniden ölçtürdüm 554 çıktı. Bu artış iyi mi sizce? Daha önce de iki kaybım oldu. Biri boş gebelikti, öteki de kese patladığı için gitti. Çok endişeliyim buna da bir şey olacak diye allah hepimizin yüzüne bakar inşallah

Kızlar benim sat 26 aralık. 22 ocakta beta hcg 95 çıktı. 26 ocakta yeniden ölçtürdüm 554 çıktı. Bu artış iyi mi sizce? Daha önce de iki kaybım oldu. Biri boş gebelikti, öteki de kese patladığı için gitti. Çok endişeliyim buna da bir şey olacak diye allah hepimizin yüzüne bakar inşallah
canım öncelikle içini ferah tut stres daha çok etkiliyor çünkü. benim pazar günü değerim 38 di çarşamba 78 oldu. doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi cuma tekrar kan testi istedi 318 çıktı. bugün konuştum doktorumla korkulacak birşey kalmadı değerin yükselmiş dedi :) çarşamba tekrar gideceğim ultrasonda görünür dedi

canım öncelikle içini ferah tut stres daha çok etkiliyor çünkü. benim pazar günü değerim 38 di çarşamba 78 oldu. doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi cuma tekrar kan testi istedi 318 çıktı. bugün konuştum doktorumla korkulacak birşey kalmadı değerin yükselmiş dedi :) çarşamba tekrar gideceğim ultrasonda görünür dedi
Evet canım haklısın içimi ferah tutmam lazım da elimd e değil hep düşün hep düşün

Evet canım haklısın içimi ferah tutmam lazım da elimd e değil hep düşün hep düşün
Çarşamba günü bende çok kötüydüm cuma gelmek bilmedi :KK43: ama çok şükür sonuç gayet iyi şuan. hatta senin değerin benimkinden daha yüksek içini ferah tut :KK5:

Çarşamba günü bende çok kötüydüm cuma gelmek bilmedi :KK43: ama çok şükür sonuç gayet iyi şuan. hatta senin değerin benimkinden daha yüksek içini ferah tut :KK5:
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz canım bebişlerimize. Çok büyüyor gözümde 9 ay korkuyorum sürekli ma allaha tevekkül etmekten başka çare yok

Kızlar merhaba. Ben de bugün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Değerim162. Adetim düzensiz olduğu için haftasını tam olarak hesaplayamıyorum. Sizin değerleriniz neydi ilk öğrendiğinizde.

Selam hanımlar belirtiler doğru çıkarsa ben de ekim annesiyim. Adete 1 hafta var ama şüpheli ilişki 14 gün oluyor.bakalım neler olacak :KK17:

Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Şüpheli ilişkinin 15. Günü
Adetin gecikti mi ? Benim adet bitiminden hemen sonraki gün kaza oldu son 3 gündür kasıklarda adet Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüslerde hassasiyet derken hoppala noluyoruz dedim.ilk gebeliğimde bu belirtiler 5. Haftada başlamıştı.adete daha 7 gün var test yapsam da çıkmaz.aklımda deli sorular :KK14:

X