OK SEVİNDİM CANIMM ALLAH BAĞIŞLASINNNdün gittim tekrar 318 çıktı :) çok şükür canım :)
canım öncelikle içini ferah tut stres daha çok etkiliyor çünkü. benim pazar günü değerim 38 di çarşamba 78 oldu. doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi cuma tekrar kan testi istedi 318 çıktı. bugün konuştum doktorumla korkulacak birşey kalmadı değerin yükselmiş dedi :) çarşamba tekrar gideceğim ultrasonda görünür dediKızlar benim sat 26 aralık. 22 ocakta beta hcg 95 çıktı. 26 ocakta yeniden ölçtürdüm 554 çıktı. Bu artış iyi mi sizce? Daha önce de iki kaybım oldu. Biri boş gebelikti, öteki de kese patladığı için gitti. Çok endişeliyim buna da bir şey olacak diye allah hepimizin yüzüne bakar inşallah
amin canım çok teşekkür ederim allah isteyen herkese versinOK SEVİNDİM CANIMM ALLAH BAĞIŞLASINNN
AMİN CANIM İNŞALLAH İNŞALLAHHamin canım çok teşekkür ederim allah isteyen herkese versin
Evet canım haklısın içimi ferah tutmam lazım da elimd e değil hep düşün hep düşüncanım öncelikle içini ferah tut stres daha çok etkiliyor çünkü. benim pazar günü değerim 38 di çarşamba 78 oldu. doktor dış gebelik yada geç döllenme dedi cuma tekrar kan testi istedi 318 çıktı. bugün konuştum doktorumla korkulacak birşey kalmadı değerin yükselmiş dedi :) çarşamba tekrar gideceğim ultrasonda görünür dedi
Çarşamba günü bende çok kötüydüm cuma gelmek bilmediEvet canım haklısın içimi ferah tutmam lazım da elimd e değil hep düşün hep düşün
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz canım bebişlerimize. Çok büyüyor gözümde 9 ay korkuyorum sürekli ma allaha tevekkül etmekten başka çare yokÇarşamba günü bende çok kötüydüm cuma gelmek bilmediama çok şükür sonuç gayet iyi şuan. hatta senin değerin benimkinden daha yüksek içini ferah tut
1016,44 ÇIKTI CANIM BENİMKızlar merhaba. Ben de bugün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Değerim162. Adetim düzensiz olduğu için haftasını tam olarak hesaplayamıyorum. Sizin değerleriniz neydi ilk öğrendiğinizde.
Benim yeni sanırım. Son adet tarihime göre hesapladığımda 6 haftalık çıkıyor. Ama o kadar olması imkansız1016,44 ÇIKTI CANIM BENİM
Benim yeni sanırım. Son adet tarihime göre hesapladığımda 6 haftalık çıkıyor. Ama o kadar olması imkansız
Peki sizden bu değerle iki günde bir ölçüm istediler mi?1016,44 ÇIKTI CANIM BENİM
Anladım Can'ım. Artık doktor kontrolünde öğreneccez muhtemel doğum tarihini. Ekim diye tahmin ediyorum ama bakalımCANIM BEN ADET GÜNÜMDE ÖĞRENDİM VE ERTESİ GÜN BU DEĞER ÇIKTI AMA CİHAZ DEĞERLERİ FARKLI ÇIKARIYORDUR KORKMA
Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Şüpheli ilişkinin 15. GünüSelam hanımlar belirtiler doğru çıkarsa ben de ekim annesiyim. Adete 1 hafta var ama şüpheli ilişki 14 gün oluyor.bakalım neler olacak
yani bilinçli değil de kaza olunca gibi bişeySupheli iliski ne?
Adetin gecikti mi ? Benim adet bitiminden hemen sonraki gün kaza oldu son 3 gündür kasıklarda adet Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüslerde hassasiyet derken hoppala noluyoruz dedim.ilk gebeliğimde bu belirtiler 5. Haftada başlamıştı.adete daha 7 gün var test yapsam da çıkmaz.aklımda deli sorularBen de bugün öğrendim hamile olduğumu. Şüpheli ilişkinin 15. Günü