Benim biraz karışık. Son adet tarihim 17 aralık. Adet günüme iki gün kala oldu ilişki. Ama tabi emzirdiğim için düzensizdi adetlerim. Hiç ihtimal vermiyordum. Ama oldu işte.Adetin gecikti mi ? Benim adet bitiminden hemen sonraki gün kaza oldu son 3 gündür kasıklarda adet Ağrı'sı bel Ağrı'sı göğüslerde hassasiyet derken hoppala noluyoruz dedim.ilk gebeliğimde bu belirtiler 5. Haftada başlamıştı.adete daha 7 gün var test yapsam da çıkmaz.aklımda deli sorular
inşallah hayırlısı olur canım evde test yaptın mı hiççç
E erik86 ilk baştaki mesajlara baktımda tekarr erikcim ilk ay denememizdi demişssin ve hemen tutmuş ne güzel yaa Allah sağlıklı kollarına almayı nasip etsin tekrar.Benimde ara ara.kasiklarima ve belime sanci geliyo.bulantim yok mumkunse olmasinda.ilk hamileligim o bulanti yuzunden berbat oldu.4 ay lavobo basinda oturdum.
Canim iliskiden sonra soyle 2 gun sonra falandddir maks. Hic olmayan kasikta igne batmasi gibi seyler oldu.bide gogsumden sut geldi ilginc bi sekilde.ama sonra kesildi.
Ben ilk cocugumda cok istemistim nefes.ama cevremdekiler cok dalga gectiler.bi suru ortaokul lise talebesi espirisi yaptilar resmen soguttular beni ben ondan vazgecmistim.Kızlar çok erken ama isim dusundunuzmu hiç ben adını koydum bebisinkız yada erkek olsa da nefes olacak inşaallah
Hadi gozun aydin.ben pzrtesi vermistim.bu pazartesi tekrar vercem bakalim yukselmis miKIZLAR BEN BUGÜN TEKRAR KAN VERDİM 27SİNDE 1016.44 DÜ ŞİMDİ4700 ÇIKMIŞ :)))
Valla kimse umrumda olmazdi benim bence cekemediklerinden konuşmuşlardırBen ilk cocugumda cok istemistim nefes.ama cevremdekiler cok dalga gectiler.bi suru ortaokul lise talebesi espirisi yaptilar resmen soguttular beni ben ondan vazgecmistim.
Adete iki gün kala iliski olunca hamilelik oluyormuymus ?Benim biraz karışık. Son adet tarihim 17 aralık. Adet günüme iki gün kala oldu ilişki. Ama tabi emzirdiğim için düzensizdi adetlerim. Hiç ihtimal vermiyordum. Ama oldu işte.
benim sat 17 aralık. Korumasız ilişki 15 ocakta oldu. Başka da olmamıştı. Adetlerim düzensiz. Yoksa normalde olmaz tabi adetten iki gün önce canımAdete iki gün kala iliski olunca hamilelik oluyormuymus ?
Bnm tam 6+4 de duyuldu darısı başına2015 ekim annelerine çok teşekkür ederim.çok güzel bilgiler paylaştığınız için. 4+2 yim şuan.sizce kese ve kalp atışını ne zaman görürüm.(doktor beni 6+3 de çağırdı) değerlerim de 12= 138,9 14=439,4 16=894,4
Kizlar esra hemsire diye biri mesaj yazmis erken hemilelik topiginde gordum kendini hemsire diye tanitip yardimci olabilecegini soyluyor simdi nobetteyim numarani yaz whatsapptan donerim falan diyor lutfen inanmayin caresizlikten inanan birileri olabilir cunku..bi arkadas erkek terbiyesizin teki dedi bilgilendirelim birbirimizi...
Canim adet oldum ben maalesef hayiisi oluruna biraktim herseyi uzuldum ama yapacak baska biseyde yok