2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim biraz karışık. Son adet tarihim 17 aralık. Adet günüme iki gün kala oldu ilişki. Ama tabi emzirdiğim için düzensizdi adetlerim. Hiç ihtimal vermiyordum. Ama oldu işte.

inşallah hayırlısı olur canım evde test yaptın mı hiççç

Yaptım canım adetin 2. günü yaptım akşamdı negatif çıktı birde adetin 5. günü yaptım onu da dayanamadım akşam yaptım o da negatif çıktı bu arada bugün 8 gündür adet olmuyorum

Benimde ara ara.kasiklarima ve belime sanci geliyo.bulantim yok mumkunse olmasinda.ilk hamileligim o bulanti yuzunden berbat oldu.4 ay lavobo basinda oturdum.
E erik86 ilk baştaki mesajlara baktımda tekarr erikcim ilk ay denememizdi demişssin ve hemen tutmuş ne güzel yaa Allah sağlıklı kollarına almayı nasip etsin tekrar.
bu arada tuttuğunu hissettim demişssin, nasıl hissettin :)

Kızlar çok erken ama isim dusundunuzmu hiç ben adını koydum bebisin kız yada erkek olsa da nefes olacak inşaallah

Canim iliskiden sonra soyle 2 gun sonra falandddir maks. Hic olmayan kasikta igne batmasi gibi seyler oldu.bide gogsumden sut geldi ilginc bi sekilde.ama sonra kesildi.

Kızlar çok erken ama isim dusundunuzmu hiç ben adını koydum bebisin kız yada erkek olsa da nefes olacak inşaallah
Ben ilk cocugumda cok istemistim nefes.ama cevremdekiler cok dalga gectiler.bi suru ortaokul lise talebesi espirisi yaptilar resmen soguttular beni ben ondan vazgecmistim.

Ben ilk cocugumda cok istemistim nefes.ama cevremdekiler cok dalga gectiler.bi suru ortaokul lise talebesi espirisi yaptilar resmen soguttular beni ben ondan vazgecmistim.
Valla kimse umrumda olmazdi benim bence cekemediklerinden konuşmuşlardır oğlumun adını da ilk buldugumda tamam bu demiştim bu isim de benim için karnimdaki bebeğin adı dedim inş mevlam koymayı nasip eder

Benim biraz karışık. Son adet tarihim 17 aralık. Adet günüme iki gün kala oldu ilişki. Ama tabi emzirdiğim için düzensizdi adetlerim. Hiç ihtimal vermiyordum. Ama oldu işte.
Adete iki gün kala iliski olunca hamilelik oluyormuymus ?

Selam arkadaşlar benim de reglimin bir gün geçilmesiyle buhun yaptirdigim kan testi değerim 181. Oglumda da 196 ile baslamistim inşallah bu da saglikla ilerler. Pazartesi 2. Kan testini yaptirip eğer düzgün artis olursa 8. Haftayi bekleyeceğimiz doktor için gittiğimde kalp atisini da duyalim istiyorum. İlkine gore daha rahatim ve su an tatilden dolayi, eşimin yaninda değilim. 1 şubat eşimin doğum günü ve ben bu kan testini ona doğum günü olsun diye yaptirdim inşallah pazartesi de güzelce artis olur ve daha güvende hissederim :)

Bnm tam 6+4 de duyuldu darısı başına

Kizlar bugun transferimin 6.gunu ve idrar testim dunden beri silik cikmaya ve belirginlesmeye başladı. Simdiden icimi bir mutluluk kapladi dua edin bana olur mu?bu kadar zaman sonra ruyalarim gerçek olsun bebislerim gelsin evimize.eger gercekse bende ekim annesi olucamogretmenim ve bir ogretmen icin daha uygun bir ay olamaz sanirimgelsinlerde ben haaziran a da raziyim orasi ayri da

Canim adet oldum ben maalesef hayiisi oluruna biraktim herseyi uzuldum ama yapacak baska biseyde yok

hayirlisi canim suan seni anliyorum üzülüyorumda. ama bu bekleyisler kendimizi cok fazla kaptirmamiz bana hic yaramadi. nezamanki akisina biraktim nezamanki testlerden uzak durdum nezamanki her ayrintiyi dinlememeye basladim ozaman tutdu. adetim geciktigi halde ben hamile olabilecegimi en son ihtimal olarak gördüm yani anlican sanki ucunu birakinca oluyo sanirim cok fazla stress yapiyoruz insallah birdahaki aya tutar. dertler bitmiyoki simdide acaba benimlemi sagliklimi diye sürekli endise icinde oluyorsun. hayirlisi neyse hepimiz icin o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…