2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar selam hamile değilim

Sıze sımdıden hayırlı guzel hamılelık surecı dılıyorum
bızde onumuzdekı maclara bakalım bakalım

kızlar selam hamile değilim

Sıze sımdıden hayırlı guzel hamılelık surecı dılıyorum
bızde onumuzdekı maclara bakalım bakalım

Onun ne oldugundan haberim yok benim.o ne ki?
Canım sperm koçu diyorlar spermin hızını arttırıp içinde daha çok yaşamasını tüpe daha çabuk ulaşmasını sağlıyormuş güya artı kayganlaştırıcı görevi görüyor. Ama bi halta yaradığı yok bide pahalı birşey üstelik

Kızlar
Insallahh ya napalım gıdelım barı
Kızlar bende sizin gibiydim bu ay dedimki hiçç umrumda değil olursa olur olmazssa olmaz napım ya dedim ama sürekli bunu dedim kendime ve oldu. Neredde okusam herkes aynısını anlatıyor rahat bırakın çok umursamayın

AYNEN CANIM BEN,İMDE ÖYLE OLDU BRAKTIK VE OLDU :)) ALLAH HERKESE NASİP EDER İNŞALLAHH

inşallahh canım benım
benım bır oglum var ona dogum gunu hedıyesı olarak yıllardır bekledıgı haberı vermek cok ıstemıstım aslında ama olmadı :)
Olsun sızlerde bızler ıcın dua edın cuma saatı

Kızlar
Insallahh ya napalım gıdelım barı
Kızlar bende sizin gibiydim bu ay dedimki hiçç umrumda değil olursa olur olmazssa olmaz napım ya dedim ama sürekli bunu dedim kendime ve oldu. Neredde okusam herkes aynısını anlatıyor rahat bırakın çok umursamayın

ne güzel ya rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin insallah şu saatten sonra bende takmiyorum Hayirlisi ne ise o olsun insallah

cnm bende geçen ay kullandım bir işe yaramadı bu ay kullanmadım.... bakalım bu ay ne olacak

cnm adetmi oldun
Yok canım bat yarından sonra pazar günü. Bugün gecikmeden 4 gün öncesine kadar yapılabilen testten yaptım silik bile yok. Kızımda normal ucuz testle yapmıştım 2 gün kala çıkmıştı. Hamile olsaydım çıkardı yani

Benim umut yok canm 2 gun kaldi bat a agrilarm belirtlerim basladi bile ama bu ay uzulmuyorm cunku calsma yapmadik MarV-el i cok merak ediyorum bat i gecti tahlil yaptiricakti bidaha yazmadi
kısmet canım benımde içim buruk sanki bu ayda olmıyacakmış gibi ... zaten eşim hasta doktor bir hafta cinsel ilişkiyi yasakladı... en son adetimin 17.gününü değerlendirdik ... bende MarV-el ÇOK merake diyorum... inş olumludur

benımde sanki bu ay olmıyacakmış gibi canım... hayırlısı olsun ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…