termal havuz gıbımı canım ?Kızlar havuza girmek sakıncalımıdırki?
Bende 5 ocakta oldum da ben 27 günde bir oluyorum o da pazara denk geliyor senin yarından sonra o zamanBen 26 gunde bır oluyorum
sen kac gunde oluyorsun 5 ocakta reglı olmustum
Evet canım gebelikte havuz yasak. Mantar vs bi sürü mikroba açık oluyorsun çünkü. Doktorum asla ve asla havuza girme demişti. Artı bi sürü ilaç atıyorlar havuza alt taraf ve bebek için tehlikeliKızlar havuza girmek sakıncalımıdırki?
Yok normal otel havuzlaritermal havuz gıbımı canım ?
buarada hayırlı ugurlu olsun
Teşekkür ederim canım girmem artık bende sadece yiyip içip yatarım oteldeEvet canım gebelikte havuz yasak. Mantar vs bi sürü mikroba açık oluyorsun çünkü. Doktorum asla ve asla havuza girme demişti. Artı bi sürü ilaç atıyorlar havuza alt taraf ve bebek için tehlikeli
Enf kapma ıhtımalın var ama tatıle gıdeceksek gır benceYok normal otel havuzlari
O zaman benım 2 gunum kaldı yanlıs hesaplayıp duruyormusum benBende 5 ocakta oldum da ben 27 günde bir oluyorum o da pazara denk geliyor senin yarından sonra o zaman
bır cocugum var ama genede bılmıyordum h os hıc gırmemıstım ama bende denızın rısklı oldugunu sanıyordum nedenseEvet canım gebelikte havuz yasak. Mantar vs bi sürü mikroba açık oluyorsun çünkü. Doktorum asla ve asla havuza girme demişti. Artı bi sürü ilaç atıyorlar havuza alt taraf ve bebek için tehlikeli
Denizinden denizine değişir yinede havuzdan daha temiz. Hem içinde tuz bulundurduğu için zaten mikrop kırıcı. Ben yazları bozcaadadayım 4 ay filan. Orda tatlı su kaynağı var suyu çok soğuktur ama tertemizdirbır cocugum var ama genede bılmıyordum h os hıc gırmemıstım ama bende denızın rısklı oldugunu sanıyordum nedense
Bu sene hamıle kalırsam tatıle gıdemeyecegız planımız yok ama bozcaadaya kadar gıderız dıyoruz. bu sene kurban bayramının 2. gunu geldık cok guzeldıDenizinden denizine değişir yinede havuzdan daha temiz. Hem içinde tuz bulundurduğu için zaten mikrop kırıcı. Ben yazları bozcaadadayım 4 ay filan. Orda tatlı su kaynağı var suyu çok soğuktur ama tertemizdir
Öyledir benim memleketim. :) orada doğup büyüdüm. Evlenince istanbula geldik çok zorladım heryer beton. Hala daha alıştım sayılmaz mutfak ihtiyacı olmadığı sürece çıkmam dışarıya. Belki katşılaşmışızdır adada kim bilir ekim de döndüm istanbulaBu sene hamıle kalırsam tatıle gıdemeyecegız planımız yok ama bozcaadaya kadar gıderız dıyoruz. bu sene kurban bayramının 2. gunu geldık cok guzeldı
ya bu harıka bıseyÖyledir benim memleketim. :) orada doğup büyüdüm. Evlenince istanbula geldik çok zorladım heryer beton. Hala daha alıştım sayılmaz mutfak ihtiyacı olmadığı sürece çıkmam dışarıya. Belki katşılaşmışızdır adada kim bilir ekim de döndüm istanbula
Doğru eskiden daha çok rum vardı çoğu vefat etti çocukları hala adada oturur. Hiç bir zaman din kavgası olmadı onlar bizim bayramımızı kutladı bizde onların bayramlarını kutladık büyük dostluklar var. Pendikte oturuyorum canım. Baby amca var adada ada kale marketin oradadır evi o u severim umarım tanışmışsınızdır. Annesi vefat etti tek başına otururya bu harıka bısey
ıst nerede oturuyorsunuz pekı?
bende yunanıstanlıyım , eskıden daha cok rum varmıs ama pek bulamadık bulduklarımız bızı eve frappe ıcmeye davet ettıler
ne tarafta evınız ?
Hayirli olsun canim saglikli bir gebelik gecirip bebisini kucagina alirsin inseallah..bisey sormak istiyorum adet oncesi benimde akintim olurdu ama akintim yok cok hafif arada geliyor benimde aliskin olmadigim birsey kac gun oncesinde senin baslarfi akintin ne zaman farkettin?selam kizlar sonunda bende araniza katildim sükürler olsun bir senenin sonunda dün hamile oldugumu ögrendim cok tuaf bir duygu. hic bir belirtim yoktu sadece adet öncesi akintim oluyordu olmayinca süphelendim birde adetimin üstüne 4 gün gecmisti allah herkeze bu duyguyu tatdirsin paha bicilmez bir his.
Cute kardes geliyormu hadi hayirlisi cok sevindim saglikla kavusun inşaAllahbır cocugum var ama genede bılmıyordum h os hıc gırmemıstım ama bende denızın rısklı oldugunu sanıyordum nedense
aynen bende insallah olursa senin gibi düsünüyorumBenim feci akintim var.bi kere kan verdim 2. Kez kani haftaya vermeyi dusunuyorum.dr kontrolunede 8. Haftayi beklemeyi dusunuyorum.kendi kendime karar veriyorum herseye.ilkinden tecrubelyim ya dr kesildim resmen
Bız bıraz daha ust taraftakılerle tanıstık canım bız eceabatta kaldık acıkcası oranın atmosferını solumak amaclı ama her gun erkenden bozcaadaya gıdıp aksam donduk cok guzeldıDoğru eskiden daha çok rum vardı çoğu vefat etti çocukları hala adada oturur. Hiç bir zaman din kavgası olmadı onlar bizim bayramımızı kutladı bizde onların bayramlarını kutladık büyük dostluklar var. Pendikte oturuyorum canım. Baby amca var adada ada kale marketin oradadır evi o u severim umarım tanışmışsınızdır. Annesi vefat etti tek başına oturur
Daha bılmıyorum dogrusu bır kac gune bellı olacak ama cetvele bakma totem yapıyoruzCute kardes geliyormu hadi hayirlisi cok sevindim saglikla kavusun inşaAllah