2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlaaar selam herkese kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce bu gebeliğin oluşmaya başladığına bi işaret mi

kızlaaar selam herkese kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce bu gebeliğin oluşmaya başladığına bi işaret mi
Canm sanırım senin regline daha 8 9gun vardı yanlış hatirlamiyorsam bu bi belirti ama senin hamile olduğunu göstermez canm ben 9aydir istiyordum olmadı her ay ne belirtiler yaşadım ama bu ay hiç bi belirti yoktu hamileymisiim oglumda da belimde kasıklarımda çok ağrım vardı o yüzden belli olmaz canm ama dualarimiz seninle inş Rabbim tez zamanda kucağını doldurur

Canm sanırım senin regline daha 8 9gun vardı yanlış hatirlamiyorsam bu bi belirti ama senin hamile olduğunu göstermez canm ben 9aydir istiyordum olmadı her ay ne belirtiler yaşadım ama bu ay hiç bi belirti yoktu hamileymisiim oglumda da belimde kasıklarımda çok ağrım vardı o yüzden belli olmaz canm ama dualarimiz seninle inş Rabbim tez zamanda kucağını doldurur
evet canım 8 günüm var bekliyorum bakalım sağolasn galiba pskolojik oluyo bunlar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı neyse o olsun

herkeste farklı belirtiler olabilir cnm bende regl olurken ne belirti varsa o oldu mesela bel ağrısı sivilce fln

Günaydın kızlar. Bata 3 gün kaldı ama hiç v ir belirtim yok. Allah hayırlısını yaşatsın bize. MarV-el MarV-el canım bende merak ediyorum seni naptın inş hayırlı haberlerle gelirsin :)

Kızlar keseyi veya kalp atışlarını duydunuzmu ben daha gitmedim ayın 6 na randevu aldım inşallah hem keseyi hem kalp atışlarını duyariz
hadi inşallah cnm ben 17 sine gitcem cok mu gec olur acaba
bende ayın 6 şubatta gideceğim :) inşallah güzel haberlerle geliriz
inş tatlım ben 17 sine gitcem sizlere baktım hep daha erken gidiyorsunuz :) az daha bekleyip cinsiyete gideyim bari:)))) oğlumda 11 haftalıkta cinsiyet söylemişti dr.
38,70 çıktı ama dün yaptırdığımda daha yüksek çıkması gerektiğini söyledi doktor bakalım
benim bat günü 28 cıktı cnm bir daha da ölçtürmedim doktorada gitmedim 20 gün sonra gitcem inş. acilde baktırmıştım betaya sen de kalbini ferah tut bence geç döllenmedir:)
Kzlar beta hcg 92 gebelik var hrld ama dusuk deilmi doktora gosteremedm sznkiler kac cikti adet 2 gun gecikmeli deger
benimki adet günü 28 çıktı cnm birdaha ölçtürmedim

Günaydın kızlar. Bata 3 gün kaldı ama hiç v ir belirtim yok. Allah hayırlısını yaşatsın bize. MarV-el MarV-el canım bende merak ediyorum seni naptın inş hayırlı haberlerle gelirsin :)
salam canım nasılsın benımde bata 10 gün kaldı... artık çalışmalarada son verdik... eşim grip oldu :KK66:

selam kizlar sonunda bende araniza katildim sükürler olsun bir senenin sonunda dün hamile oldugumu ögrendim cok tuaf bir duygu. hic bir belirtim yoktu sadece adet öncesi akintim oluyordu olmayinca süphelendim birde adetimin üstüne 4 gün gecmisti allah herkeze bu duyguyu tatdirsin paha bicilmez bir his.

salam canım nasılsın benımde bata 10 gün kaldı... artık çalışmalarada son verdik... eşim grip oldu :KK66:
İyiyim Allah a şükür. Öyle bekliyoruz. Ben kızıma kaldığım ay benimde eşim hastaydı o ay sadece 2 kere birlikte olabilmiştik. Ben pazar günü bekliyorum adeti daha doğrusu beklemiyorum gelmesin ama gelecek gibi geçen ay psikolojikte olsa belirtim vardı. Bu ay oda yok. Gayet normal geçiyor günlerim. Sen nasılsın?

selam kizlar sonunda bende araniza katildim sükürler olsun bir senenin sonunda dün hamile oldugumu ögrendim cok tuaf bir duygu. hic bir belirtim yoktu sadece adet öncesi akintim oluyordu olmayinca süphelendim birde adetimin üstüne 4 gün gecmisti allah herkeze bu duyguyu tatdirsin paha bicilmez bir his.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyüttüğünüde göstersin inş. Göz göze gelince daha bir başka oluyor. Ben kızımdan önce ne yapıyordum merak ediyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :)

İyiyim Allah a şükür. Öyle bekliyoruz. Ben kızıma kaldığım ay benimde eşim hastaydı o ay sadece 2 kere birlikte olabilmiştik. Ben pazar günü bekliyorum adeti daha doğrusu beklemiyorum gelmesin ama gelecek gibi geçen ay psikolojikte olsa belirtim vardı. Bu ay oda yok. Gayet normal geçiyor günlerim. Sen nasılsın?

iyim cnm tesekkur ederim beklemedeyim merak içerisindeyim... bu ay rahattım olmasada üzülmeyecegım cok fazla; femarayada ara verecegım :KK66: kısmetimizde varsa gelir bebişlerimiz :KK66:

X