2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar adet oncesi kuruluk yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi? Illa akinti olmasi sart mi yani? Dun adet gunumdu olmadim bugunde bisey yok hayirlisi inseallah gelmez dua edelim afiyetli sekilde hamis haberleri verelim hepimiz:KK36:

Kizlar adet oncesi kuruluk yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi? Illa akinti olmasi sart mi yani? Dun adet gunumdu olmadim bugunde bisey yok hayirlisi inseallah gelmez dua edelim afiyetli sekilde hamis haberleri verelim hepimiz:KK36:
Bunu öğlen araştırdım daha. Devamlı akıntısı olanlarda akıntı kesilebiliyormuş. Bende kuruyum. Ara ara belim ağrıyor kasıklarımda ağrı var mı yok mu çözemedim arafa uyuşma gibi yada böyle çok çok hafif ipne batması gibi birşey oluyor kayboluyor. Memelerimde her zaman ki adet öncesi ağrısında. İnş vardır

Bunu öğlen araştırdım daha. Devamlı akıntısı olanlarda akıntı kesilebiliyormuş. Bende kuruyum. Ara ara belim ağrıyor kasıklarımda ağrı var mı yok mu çözemedim arafa uyuşma gibi yada böyle çok çok hafif ipne batması gibi birşey oluyor kayboluyor. Memelerimde her zaman ki adet öncesi ağrısında. İnş vardır
Evet ben normalde akintiliyim asiri olmasada gelirdi yani ama son belki bir haftadir kuruluk oldu ki adet oncesi cogalirdi benim ve kasik agrilarim ara ara geliyordu bugun biraz daha kendini hissettiriyo belimde bi yandan ani agrilar giriyor anlamadim yaaa inseallah guzel seyler olacagi icin boyledir..ha bi de kabiz olup olmamak arasi biseyim afedersin tuvalet ihtiyaci hissediyorum mesela gidiyorum gaz cikiyo buyuk abdestte biraz zorlaniyorum cok cok afedersiniz...

Memelerde herhangi bi agrim yok su an :KK17:beklemek beklemek beklemek bi de dun adet olacaktim daha gelen giden yok bugun iki defa adet oldum herhalde diye baktim yok bisey...sali gunu test yaptim negatifti :KK49:

Memelerde herhangi bi agrim yok su an :KK17:beklemek beklemek beklemek bi de dun adet olacaktim daha gelen giden yok bugun iki defa adet oldum herhalde diye baktim yok bisey...sali gunu test yaptim negatifti :KK49:
Geç döllenme olabilir kan testi yaptır ben dayanamadım adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve çıktı ama bende kasik ağrıların vardı hissettim

Canım sen hamile miydin?

sizlerle paylaşayım kızlar artık kendimize iyi bakmalıyız :KK48::KK48::KK48:

Hamilelik döneminizde 1 günde tüketmeniz gereken besinler ve ölçüleri

Süt ve süt ürünleri

Miktarı: 2 su bardağı süt veya yoğurt
1 porsiyon peynir (2 dilim) veya 2 yemek kaşığı çökelek

Et, yumurta ve kuru baklagiller

Miktarı: 1 yumurta
1 porsiyon et, balık, tavuk, hindi (100 gr.)
1 porsiyon kuru baklagil (120 gr.)

Taze sebze ve meyveler

Miktarı: 2 porsiyon pişmiş taze sebze
3 porsiyon çiğ taze sebze
2-3 adet orta boy meyve

Tahıllar

Miktarı: 4-6 ince dilim tahıllı ekmek
1 porsiyon bulgur pilavı veya tahıllı makarna
1 porsiyon çorba

Yağlar

Miktarı: 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
Şekerler
Miktarı: 1-2 çay kaşığı bal veya pekmez (çok arzu edilirse!)

Simdi baktim adet olmusum canim bizim umitler baska zamana kaldi ekim annesi olamicam yani :KK43: bekleyenler inseallah umduklarina kavusurlar bu ayda bana nasip olmadi hayirlisi Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler:KK68:
Canım üzüldüm :KK43: Allah hayırlısıyla nasip eysin inş sana ve tüm bekleyenlere. Bakalım biz nolucaz

selam kizlar sonunda bende araniza katildim sükürler olsun bir senenin sonunda dün hamile oldugumu ögrendim cok tuaf bir duygu. hic bir belirtim yoktu sadece adet öncesi akintim oluyordu olmayinca süphelendim birde adetimin üstüne 4 gün gecmisti allah herkeze bu duyguyu tatdirsin paha bicilmez bir his.
Hayırlı olsun canm bende 9.ayda hamile kaldim kucağında gormeyi nasip etsin rabbim

Benim feci akintim var.bi kere kan verdim 2. Kez kani haftaya vermeyi dusunuyorum.dr kontrolunede 8. Haftayi beklemeyi dusunuyorum.kendi kendime karar veriyorum herseye.ilkinden tecrubelyim ya dr kesildim resmen:KK48:
Valla bende oyleyim ikinci benimkide ilkinde 4 5 6. Haftalarda hep doktora gittim bunda 7.haftada gidip herşeyi birden ogrencem inşaallah bi de 11de giderim ense kalınlığını olceriz tamam oldu bitti sonrası kolay zaten :anneadayı::anneadayı:

Hayirli olsun canim saglikli bir gebelik gecirip bebisini kucagina alirsin inseallah..bisey sormak istiyorum adet oncesi benimde akintim olurdu ama akintim yok cok hafif arada geliyor benimde aliskin olmadigim birsey kac gun oncesinde senin baslarfi akintin ne zaman farkettin?
insallah canim darisi senin basina. adetime 3 4 gun kala baslardi akintim yani fark etdiriordu kendini baya bu sefer kuru gibiydi cok cok az vardi ama kuru oldugunu hep hissetdim. birde adetim gelicek gibi oldu agridi belim bacaklarim sonra bekledim iki gun yine gelmedi. senin kacinci gunun? ha birde burnum tikali sanki atesim varmis gibi hic olmazdi bende bide surekli her tarafima yani yumurtaliklarima yakin batmalar oluo cok daha degisik bildigimiz batmalardan umarim yardimci olmusumdur

Hayırlı olsun canm bende 9.ayda hamile kaldim kucağında gormeyi nasip etsin rabbim

Valla bende oyleyim ikinci benimkide ilkinde 4 5 6. Haftalarda hep doktora gittim bunda 7.haftada gidip herşeyi birden ogrencem inşaallah bi de 11de giderim ense kalınlığını olceriz tamam oldu bitti sonrası kolay zaten :anneadayı::anneadayı:
amin canim seninde insallah insan inanamior hala degilmi. okadar test gorup gorup hep negativ cikinca bunda cizgiyi gordugum halde isiga tutdum aliskanlik iste :)

X