- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
Bunu öğlen araştırdım daha. Devamlı akıntısı olanlarda akıntı kesilebiliyormuş. Bende kuruyum. Ara ara belim ağrıyor kasıklarımda ağrı var mı yok mu çözemedim arafa uyuşma gibi yada böyle çok çok hafif ipne batması gibi birşey oluyor kayboluyor. Memelerimde her zaman ki adet öncesi ağrısında. İnş vardırKizlar adet oncesi kuruluk yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi? Illa akinti olmasi sart mi yani? Dun adet gunumdu olmadim bugunde bisey yok hayirlisi inseallah gelmez dua edelim afiyetli sekilde hamis haberleri verelim hepimiz
Evet ben normalde akintiliyim asiri olmasada gelirdi yani ama son belki bir haftadir kuruluk oldu ki adet oncesi cogalirdi benim ve kasik agrilarim ara ara geliyordu bugun biraz daha kendini hissettiriyo belimde bi yandan ani agrilar giriyor anlamadim yaaa inseallah guzel seyler olacagi icin boyledir..ha bi de kabiz olup olmamak arasi biseyim afedersin tuvalet ihtiyaci hissediyorum mesela gidiyorum gaz cikiyo buyuk abdestte biraz zorlaniyorum cok cok afedersiniz...Bunu öğlen araştırdım daha. Devamlı akıntısı olanlarda akıntı kesilebiliyormuş. Bende kuruyum. Ara ara belim ağrıyor kasıklarımda ağrı var mı yok mu çözemedim arafa uyuşma gibi yada böyle çok çok hafif ipne batması gibi birşey oluyor kayboluyor. Memelerimde her zaman ki adet öncesi ağrısında. İnş vardır
Allah tamamına erdirir insallahBen de yeni öğrendim eşimi ofise çağırttım şok olacak
Geç döllenme olabilir kan testi yaptır ben dayanamadım adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve çıktı ama bende kasik ağrıların vardı hissettimMemelerde herhangi bi agrim yok su anbeklemek beklemek beklemek bi de dun adet olacaktim daha gelen giden yok bugun iki defa adet oldum herhalde diye baktim yok bisey...sali gunu test yaptim negatifti
Canım sen hamile miydin?Bunu öğlen araştırdım daha. Devamlı akıntısı olanlarda akıntı kesilebiliyormuş. Bende kuruyum. Ara ara belim ağrıyor kasıklarımda ağrı var mı yok mu çözemedim arafa uyuşma gibi yada böyle çok çok hafif ipne batması gibi birşey oluyor kayboluyor. Memelerimde her zaman ki adet öncesi ağrısında. İnş vardır
Ayy inseallah ya nesahi okuyunca icim cok fena heyecan yaptiGeç döllenme olabilir kan testi yaptır ben dayanamadım adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve çıktı ama bende kasik ağrıların vardı hissettim
Hayırlısı olsun allahım isteyen herkese versinPazar gunune kadar bisey gelmezse ancak yaptirabilirim canim yani ihtimal adet olurum diye..
Simdi baktim adet olmusum canim bizim umitler baska zamana kaldi ekim annesi olamicam yaniHayırlısı olsun allahım isteyen herkese versin
Keşke canım değilim ama hamile olduğum haberini bekliyorum inş :)Canım sen hamile miydin?
Canım üzüldümSimdi baktim adet olmusum canim bizim umitler baska zamana kaldi ekim annesi olamicam yanibekleyenler inseallah umduklarina kavusurlar bu ayda bana nasip olmadi hayirlisi Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler
Hayırlı olsun canm bende 9.ayda hamile kaldim kucağında gormeyi nasip etsin rabbimselam kizlar sonunda bende araniza katildim sükürler olsun bir senenin sonunda dün hamile oldugumu ögrendim cok tuaf bir duygu. hic bir belirtim yoktu sadece adet öncesi akintim oluyordu olmayinca süphelendim birde adetimin üstüne 4 gün gecmisti allah herkeze bu duyguyu tatdirsin paha bicilmez bir his.
Valla bende oyleyim ikinci benimkide ilkinde 4 5 6. Haftalarda hep doktora gittim bunda 7.haftada gidip herşeyi birden ogrencem inşaallah bi de 11de giderim ense kalınlığını olceriz tamam oldu bitti sonrası kolay zatenBenim feci akintim var.bi kere kan verdim 2. Kez kani haftaya vermeyi dusunuyorum.dr kontrolunede 8. Haftayi beklemeyi dusunuyorum.kendi kendime karar veriyorum herseye.ilkinden tecrubelyim ya dr kesildim resmen
insallah canim darisi senin basina. adetime 3 4 gun kala baslardi akintim yani fark etdiriordu kendini baya bu sefer kuru gibiydi cok cok az vardi ama kuru oldugunu hep hissetdim. birde adetim gelicek gibi oldu agridi belim bacaklarim sonra bekledim iki gun yine gelmedi. senin kacinci gunun? ha birde burnum tikali sanki atesim varmis gibi hic olmazdi bende bide surekli her tarafima yani yumurtaliklarima yakin batmalar oluo cok daha degisik bildigimiz batmalardan umarim yardimci olmusumdurHayirli olsun canim saglikli bir gebelik gecirip bebisini kucagina alirsin inseallah..bisey sormak istiyorum adet oncesi benimde akintim olurdu ama akintim yok cok hafif arada geliyor benimde aliskin olmadigim birsey kac gun oncesinde senin baslarfi akintin ne zaman farkettin?
amin canim seninde insallah insan inanamior hala degilmi. okadar test gorup gorup hep negativ cikinca bunda cizgiyi gordugum halde isiga tutdum aliskanlik iste :)Hayırlı olsun canm bende 9.ayda hamile kaldim kucağında gormeyi nasip etsin rabbim
Valla bende oyleyim ikinci benimkide ilkinde 4 5 6. Haftalarda hep doktora gittim bunda 7.haftada gidip herşeyi birden ogrencem inşaallah bi de 11de giderim ense kalınlığını olceriz tamam oldu bitti sonrası kolay zaten
Amin hepimizinkini içinde benimkiniAllah tamamına erdirir insallah