- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 37
teşekkürler canım evet dün gittim ultrosanda çıkmayacağını söyledi kan değerim düşük seviyede olduğu için yeni oluşum dedi. ancak ultrosonada yinede baktı sadece duvar oluşmaya başlamış bu iyiye işaret dedi. düşük tehlikesine karşı bir test yaptı birde tekrar kandaki hamilelik değerini belirten test istedi. bugün 15:30 gibi sonuçlar çıkcak tekrar gitcem bakalımAllah tamamına erdirsin .doktora gittiniz mi
amin canım çok teşekkürlerAllah tamamına erdirsin vanim
Amin canım inş o güzel duyguları sende tez vakitte yaşarsın. Ben adet günüme üç gün kala yaptım görünmez hayalet çizgi çıkmıştı. Insanda baktıkça çizgi görüyor gibi oluyo testlerde. Umudumu kaybetmiştim hafif kanama da geldi (iki gün sonra)yine de bir umut testi tekrarladım daha belirgindi. Sürpriz oldu. Demekki yerleşme kanamasıymış adet günümden bir gün önce gelen kanama. Zaten o da bir gün sürdü geçti. Allahım isteyen herkese versinanladım canım benim adetime daha 9 gün var erken gebelik testi aldım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başına isteyen herkesin dua edelim birbirimize
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Günümüz aynı. Bende karne günü testte öğrendim harika bir duygu :) değerlerin de inş iyi çıkar. Çok heyecanlı oluyo değer sonucu beklemek. Benim de ilki ile iki katı yükselmemiş ama doktor iyi dedi bakalım iki hafta sonra gidicez kalp atışı için. Çok heyecanlıyım :)))selam kızlar bende geçen hafta cumartesi evde test yaptım ikinci çizgi çok silik de olsa iki çizgi çıktı. Önce eşimde bende inanmadık. Hayal kırıklığına uğramamak içinertesi gün kan testi yaptırdık ve hamile çıktım
bende ayın 6 şubatta gideceğim :) inşallah güzel haberlerle gelirizKızlar keseyi veya kalp atışlarını duydunuzmu ben daha gitmedim ayın 6 na randevu aldım inşallah hem keseyi hem kalp atışlarını duyariz
İnşallah canım haberlerini bekliyorum aramızda iki gün varbende ayın 6 şubatta gideceğim :) inşallah güzel haberlerle geliriz
Kan değerin kaç çıktıteşekkürler canım evet dün gittim ultrosanda çıkmayacağını söyledi kan değerim düşük seviyede olduğu için yeni oluşum dedi. ancak ultrosonada yinede baktı sadece duvar oluşmaya başlamış bu iyiye işaret dedi. düşük tehlikesine karşı bir test yaptı birde tekrar kandaki hamilelik değerini belirten test istedi. bugün 15:30 gibi sonuçlar çıkcak tekrar gitcem bakalım
38,70 çıktı ama dün yaptırdığımda daha yüksek çıkması gerektiğini söyledi doktor bakalımKan değerin kaç çıktı
İnş Can'ım ben de 8 şubatta gidicem çok heyecanlıyım.Kızlar keseyi veya kalp atışlarını duydunuzmu ben daha gitmedim ayın 6 na randevu aldım inşallah hem keseyi hem kalp atışlarını duyariz
Kac gün gecikmstiki bnm önceknde 5bin cikmsti bu dusuk geldi ama tabi bu kez daha erken test yaptrdm ama .Benimki cuma ölcturmüştüm 87.3 çıkmıştı
Geçmemişti hatta adetime 6 gün vardı eğer hamile kalmasaydim adetin yarın gelecektiKac gün gecikmstiki bnm önceknde 5bin cikmsti bu dusuk geldi ama tabi bu kez daha erken test yaptrdm ama .
amiiin canımm inşallahhh rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinAmin canım inş o güzel duyguları sende tez vakitte yaşarsın. Ben adet günüme üç gün kala yaptım görünmez hayalet çizgi çıkmıştı. Insanda baktıkça çizgi görüyor gibi oluyo testlerde. Umudumu kaybetmiştim hafif kanama da geldi (iki gün sonra)yine de bir umut testi tekrarladım daha belirgindi. Sürpriz oldu. Demekki yerleşme kanamasıymış adet günümden bir gün önce gelen kanama. Zaten o da bir gün sürdü geçti. Allahım isteyen herkese versin