2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim bn sizi takip merk ettgim icin burdayim yoksa bu ay bizim imknsiz ymurtlma gunlermde sperm testi icin iliski olmdi diger gunlerde de nobetti faln derken 1 kre iliski oldu oda alakasiz bi gunde bat 1 subat tedavye basliycaz
Tatlım herseyin hayırlısı fakat imkansız yoktur rabbim isterse mümkündür :) bilemezsin ki :) rahimlerde olanı bi rabbim bilir :) onun için hep ümit var ol :) tabi kendini kaptırma da :) üzülmemek namına :)

Insallah canim hepimiz hayrli hberler aliriz gozn aydin sag salim alrsniz insallh kcagina darisi basimiza S sinkar MarV-el miami007

Tatlım herseyin hayırlısı fakat imkansız yoktur rabbim isterse mümkündür :) bilemezsin ki :) rahimlerde olanı bi rabbim bilir :) onun için hep ümit var ol :) tabi kendini kaptırma da :) üzülmemek namına :)
Tabiki herseyin hayirlisi canim artik bu topkte sizlerle kalmk istyrm hepimizin olsa keske :)

Benim bir bat im bile yok yine sokturuvuyle adet olabildim adetim yeni bitti doktor tedaviye cagirdi ama gitmiyorum dinleniyorum yani ama burdan sizlere bakiyorum mutlu oluyorum bakalim sirada kim varr :)

Benim bir bat im bile yok yine sokturuvuyle adet olabildim adetim yeni bitti doktor tedaviye cagirdi ama gitmiyorum dinleniyorum yani ama burdan sizlere bakiyorum mutlu oluyorum bakalim sirada kim varr :)
Ben de aynı durumdayım. Hesaplayamıyorum ne adet günümü ne de yumurtlama günümü. Henüz düzene girmedi tam. Ovulasyon testlerine ve ateş ölçmeye devam ediyorum kaçırmamak için.

insallah cok zorlanmam sen simdi ucuncuye mi hamissin cnm
Yok daha değilim ama 3. Olsa nasıl olur diyorum.eşim cok istiyor yaş farkı fazla olmasın 3 kardes olsunlar diyoruz bakalım artık daha karar vermedim kısmet bakalım .evlattan güzel bişi varmı dünyada Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin anneligi

tabi cnm kardeş gibi evlat gbi var mı hiç hayırlısı olsun o zman

kızlar ovulasyon testi yaptım bugün wc ye bıraktım unuttum sonra ev işlerine daldım bi saate yakın sonra aklıma geldi koyuluk var baya size geçerli olurmu bu test adet dönemine yakın hamilelikde gösterebilirmiş doğrumu? ay kapılmayacaktım erkenden böyle heveslere şimdi içinde buldum kendimi

Eklentiler

• image.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 80
Cnm sen bilirsin birkaç ay dinlen istersen ama 2-3günde bir ilişkiye gir Rabbim nasip eder inş

Cnm 10dk sonra çıkan sonucu dikkate alınmaması gerektiğini duydum birkez daha yap ama 10dk fazla bekleme

Canim bu ovulasyon testi mi?eger oyleyse bunda bekledikce cikcan sonuclara bakma.ama gebelik icin ayni seyi soyleyemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…