2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canm bnde yaptm ovulasyon testi gebelik testi silik cikti ovulasyon testi cok net

1 gün gecikti 2 gündür kasik agrim var ondan yaptm bn bugün test
M mmry inşallah canım tutmuştur hayırlısı olsun. boş gebelik dış gebelik felan diyorlar insanın aklına herşey geliyor benimki henüz gecikmedi bu cumartesi adet olmalıyım normalde 4 gün var. hayırlısı hakkaten sağlıcakla kucağımıza alacaksak eğer nasip etsin Allahım herşeyin hayırlısı

kızlaar selam erken gebelik testi aldım bu akşam ilişkiden sonra 5 günde bile güvenilir sonuç yazıyor ne kadar güvenebilirim sizce??

Az önce Facebook'a bi meyve gördüm mevsimi değil canım da çekmedi ama aklıma takıldı ya çektiyse diye, böyle şeyleri neden paylaşırlar bilmem. Kızlar bişey olmaz dimi (saçma gelebilir ama içime kurt düştü sizlerle paylaşmak istedim)

hiçbir şey olmaz canım aklına boşuna takma bu sefer daha çok büyür kafanda düşünme hiç

Canım ben adetime bir gün kala idrar testinde çıktı. Doktora da ertesi günü gittik. Yani Cumartesi öğrendim kan testiyle.
anladım canım benim adetime daha 9 gün var erken gebelik testi aldım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başına isteyen herkesin dua edelim birbirimize

Bn bir ay önce 15 haftalikken bebein kalbi durdu cnm korunmam lazmdi 3 ay bnm icn suan olmamasi daha iyi ama var gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…