2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimki niye okadar yüksek yoksa ikizmi ayyy ben ikiz olsun çok istedim ama hiç ikiz yok bizde bakalım hayırlısı reglimin 3. Günü kan testi yaptırdım ben
Bnm reglim gelmedi daha.3+1 de yaptirdim ben.ikizlerde daha yuksek oluyo bildigim kadariyla.ama ailende yada esinin ailesinde varsa neden olmasin?

Yok cnm ben 15 aylikken kestim memeden.cok bunaltiyo bni meme diye.bide 2. Yapcam diye de kestim.biraz dinlenmek istedim acikcasi
Ne iyi yapmissin benim kizimda beni cok bunaltiyo tam bir meme sapigi bu yuzden pek yemek yedigide yok ama ben memeden kesmekten cok korkuyorum hem ona hem bana cok zor olacak korkulu rüyam valla

Canm oglumda reglimden iki gün önce evde test yaptım öğrendim bu sefer hiç beklemediğimiz için regl iki gün geçince öylesine yaptım reglinin geçmesini bekle canm iki gün geçsin bi kesinlessin
daha çook beklicem yani zaman geçmiyo sanki duphaston kullanıyorum doktor gebe kalırsan tutunmasına yardımcı olur dedi ama bazı yerlerde adet söktürücü falan diyo anlamadm ben de

daha çook beklicem yani zaman geçmiyo sanki duphaston kullanıyorum doktor gebe kalırsan tutunmasına yardımcı olur dedi ama bazı yerlerde adet söktürücü falan diyo anlamadm ben de
Canm onu bende adet söktürücü diye biliyorum ama doktor vermiş bilemem belki başka kullanım yeri vardır hakkında hayırlısı olsun canm

canım gözünaydın bebişin geldi nihayet :))) heray takip ediyorum sizleri Saglıkla kucağına alırsın inşallahh

Kuzum bi test alda ypsana.bizi catlattin vallahi
Ayy canım çok tatlisin :) canım idrar testlerinden ginaa geldi artık ondan yapmak istemiyorum :) iki gün sonra son butunlemem var o da bitsin rahat kafayla asm ye gidip kan vericem ınsallah :) tabi hastalanmazsam inşallah :)

sağol kuzum Rabbim hepimize nsip etsin... beklemek güzeldir beklenen güzelse

Maşallah canım benim :)

Ayy canım çok tatlisin :) canım idrar testlerinden ginaa geldi artık ondan yapmak istemiyorum :) iki gün sonra son butunlemem var o da bitsin rahat kafayla asm ye gidip kan vericem ınsallah :) tabi hastalanmazsam inşallah :)
Insallah hastalanmazsin
Ne iyi yapmissin benim kizimda beni cok bunaltiyo tam bir meme sapigi bu yuzden pek yemek yedigide yok ama ben memeden kesmekten cok korkuyorum hem ona hem bana cok zor olacak korkulu rüyam valla
Benimkide oyleydi surekli yakamdaydi.dunyayi burnumdan getiriyodu.ki benmki gece uyanmazdi.uyku egitimi vermistim.ama oglen hincini aliyodu.cook rahat ettim kesince.bnm kucagimda oturdugunu gorunce aglicaktim cunku hic oturmazdi surekli yakami sundururdu

Canim bn sizi takip merk ettgim icin burdayim yoksa bu ay bizim imknsiz ymurtlma gunlermde sperm testi icin iliski olmdi diger gunlerde de nobetti faln derken 1 kre iliski oldu oda alakasiz bi gunde bat 1 subat tedavye basliycaz

Canim bn sizi takip merk ettgim icin burdayim yoksa bu ay bizim imknsiz ymurtlma gunlermde sperm testi icin iliski olmdi diger gunlerde de nobetti faln derken 1 kre iliski oldu oda alakasiz bi gunde bat 1 subat tedavye basliycaz
hayırlı bir zamanda olur inş hiç belli olmaz daha gününe var aya çok fazla takılmıyorum ; ama biran önce gebe kalıp bebeğime kavuşmak istiyorum.... umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…