Bnm reglim gelmedi daha.3+1 de yaptirdim ben.ikizlerde daha yuksek oluyo bildigim kadariyla.ama ailende yada esinin ailesinde varsa neden olmasin?Benimki niye okadar yüksek yoksa ikizmiayyy ben ikiz olsun çok istedim ama hiç ikiz yok bizde bakalım hayırlısı reglimin 3. Günü kan testi yaptırdım ben
Tabi canm erkenmis seninki hayırlısı bakalimBnm reglim gelmedi daha.3+1 de yaptirdim ben.ikizlerde daha yuksek oluyo bildigim kadariyla.ama ailende yada esinin ailesinde varsa neden olmasin?
Ne iyi yapmissin benim kizimda beni cok bunaltiyo tam bir meme sapigiYok cnm ben 15 aylikken kestim memeden.cok bunaltiyo bni meme diye.bide 2. Yapcam diye de kestim.biraz dinlenmek istedim acikcasi
daha çook beklicem yani zaman geçmiyo sanki duphaston kullanıyorum doktor gebe kalırsan tutunmasına yardımcı olur dedi ama bazı yerlerde adet söktürücü falan diyo anlamadm ben deCanm oglumda reglimden iki gün önce evde test yaptım öğrendim bu sefer hiç beklemediğimiz için regl iki gün geçince öylesine yaptım reglinin geçmesini bekle canm iki gün geçsin bi kesinlessin
Canm onu bende adet söktürücü diye biliyorum ama doktor vermiş bilemem belki başka kullanım yeri vardır hakkında hayırlısı olsun canmdaha çook beklicem yani zaman geçmiyo sanki duphaston kullanıyorum doktor gebe kalırsan tutunmasına yardımcı olur dedi ama bazı yerlerde adet söktürücü falan diyo anlamadm ben de
anladım canım inşallah sağolCanm onu bende adet söktürücü diye biliyorum ama doktor vermiş bilemem belki başka kullanım yeri vardır hakkında hayırlısı olsun canm
canım gözünaydın bebişin geldi nihayet :))) heray takip ediyorum sizleri Saglıkla kucağına alırsın inşallahhKızlar duramadim kan testi yaptırdım 496ciktişükürler olsun iki uç gün sonra tekrarlicam bugün tam 4+0 MarV-el S sinkar Tweeetyy inş sizden de güzel haberlerinizi alırız için tuhaf bi heyecan dolu bende kötü şeyler yaşadım daha önce yaşamayan da okumuş duymuştur zaten bence öyle icinizi daraltmayin Rabbim hayırlısı bu yazmıştır vermiyosa da bi bildiği vardır sıkmayin caninizi
dilekkayra tatlım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah darısı benim , S sinkar ve Tweeetyy nin başına
Ayy canım çok tatlisin :) canım idrar testlerinden ginaa geldi artık ondan yapmak istemiyorum :) iki gün sonra son butunlemem var o da bitsin rahat kafayla asm ye gidip kan vericem ınsallah :) tabi hastalanmazsam inşallah :)Kuzum bi test alda ypsana.bizi catlattin vallahi
benim diğerinde 1500 fln çıkıştı cnm aynı dediğin gibi geç döllenmedir ya bişey olmaz inş.30 cikti balim.demekki normal cok sevindim.ben im kizimda yuksek cikti bu dusuk diye endiselenmistim.
Ayy inşallah canım bu ay burda kalırız artık hepimiz :)MarV-el cnm merakla beklıyoruz senı inş pozitifi görürsün dilekkayra cnmm senın adına cok sevındım nihayet muradına erdin Rabbim tez vakitte tüm isteyenlerede nasip etsin Tweeetyy miami007 kızlar siz ne alemdesiniz bat ne zaman benım kısı 7 şubat
sağol kuzum Rabbim hepimize nsip etsin... beklemek güzeldir beklenen güzelse@bugza Cok gecmis olsun canim Allah korusun cok üzüldüm okurken. böyle yadanmislari okuyunca bende cok korkuyorum cok heveslenmemek lazim yano belirli bir hafta gecene kadar hayirlisi olsun. benimde ilk bebegim olacak insallah. buraya cok takilip kafami karistirmak istemiyorum bu yüzden bende. gün icinde cok düsünmek istemiyorum bat 30 ocak erken gebelik testi felan yapmayi düsünmüyorum hic. 10 gündüe memelerde asiri hassasiyet var ve agzimda demir tadı, bunlar var ama yinede yormak istemiyorum hayırlısı olsun. burda isteyen herkesin olsun öncelliklede S sinkar ada olsun oda çok bekliyor biliyorum
Direkt yazıcam zaten canım öğrenip öğrenmez :)Iyice merak ettim seni canm insallh pozitifi gorursun hemen bize yaz fazla meraklnmayalim
ayyy bende çok istiyorumm; inş hepimiz burda kalırızAyy inşallah canım bu ay burda kalırız artık hepimiz :)
Maşallah canım benim :)Kızlar duramadim kan testi yaptırdım 496ciktişükürler olsun iki uç gün sonra tekrarlicam bugün tam 4+0 MarV-el S sinkar Tweeetyy inş sizden de güzel haberlerinizi alırız için tuhaf bi heyecan dolu bende kötü şeyler yaşadım daha önce yaşamayan da okumuş duymuştur zaten bence öyle icinizi daraltmayin Rabbim hayırlısı bu yazmıştır vermiyosa da bi bildiği vardır sıkmayin caninizi
Insallah hastalanmazsinAyy canım çok tatlisin :) canım idrar testlerinden ginaa geldi artık ondan yapmak istemiyorum :) iki gün sonra son butunlemem var o da bitsin rahat kafayla asm ye gidip kan vericem ınsallah :) tabi hastalanmazsam inşallah :)
Benimkide oyleydi surekli yakamdaydi.dunyayi burnumdan getiriyodu.ki benmki gece uyanmazdi.uyku egitimi vermistim.ama oglen hincini aliyodu.cook rahat ettim kesince.bnm kucagimda oturdugunu gorunce aglicaktim cunku hic oturmazdi surekli yakami sundururduNe iyi yapmissin benim kizimda beni cok bunaltiyo tam bir meme sapigibu yuzden pek yemek yedigide yok ama ben memeden kesmekten cok korkuyorum hem ona hem bana cok zor olacak korkulu rüyam valla
Canim bn sizi takip merk ettgim icin burdayim yoksa bu ay bizim imknsiz ymurtlma gunlermde sperm testi icin iliski olmdi diger gunlerde de nobetti faln derken 1 kre iliski oldu oda alakasiz bi gunde bat 1 subat tedavye basliycazMarV-el cnm merakla beklıyoruz senı inş pozitifi görürsün dilekkayra cnmm senın adına cok sevındım nihayet muradına erdin Rabbim tez vakitte tüm isteyenlerede nasip etsin Tweeetyy miami007 kızlar siz ne alemdesiniz bat ne zaman benım kısı 7 şubat
hayırlı bir zamanda olur inşCanim bn sizi takip merk ettgim icin burdayim yoksa bu ay bizim imknsiz ymurtlma gunlermde sperm testi icin iliski olmdi diger gunlerde de nobetti faln derken 1 kre iliski oldu oda alakasiz bi gunde bat 1 subat tedavye basliycaz
canım gözünaydın bebişin geldi nihayet :))) heray takip ediyorum sizleri Saglıkla kucağına alırsın inşallahh[/QUOTE
Çok tesekkur ederim canm sen naptin gelişmeler nasi canm
Valla artık kalalim ya Rabbim inş yazmıştır hayırlıdır da beraber geciririzAyy inşallah canım bu ay burda kalırız artık hepimiz :)