2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Haklısın canım spor şart hamileyken de egzersiz yapmak lazım diyorlar bi araştırmak lazım ☺

içinizi ferah tutun kızlar birşey olmaz inşallah ihtimalleri düşünmeyin şuan bol bol dua edin

Kızlar duramadim kan testi yaptırdım 496cikti şükürler olsun iki uç gün sonra tekrarlicam bugün tam 4+0 MarV-el S sinkar Tweeetyy inş sizden de güzel haberlerinizi alırız için tuhaf bi heyecan dolu bende kötü şeyler yaşadım daha önce yaşamayan da okumuş duymuştur zaten bence öyle icinizi daraltmayin Rabbim hayırlısı bu yazmıştır vermiyosa da bi bildiği vardır sıkmayin caninizi

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza

Çin takvimine baktınız mı ya ben çok merak ediyorum cinsiyetini. Öncelik sağlıklı olması tabiki. ☺

benim eğer olursa muhtemel doğum tarihi 16 ekim çin takvimine göre erkek cinsiyeti

Slm arkadaşlar benimde 16 aylık bir kızım var Allah bagislarsa. Bizde bu ay ikinci icin ilk denemelere basladik bakalim hayirlisi benimde sat 6 ocak. Yalniz ben kızımı hala emziriyorum nasil olacak bilemiyorum doktorum eger gebelik olursa kesmen gerekir dedi E erik86 seninde 18 aylik kizin var sanirim rabbim bagislasin hepimizinkini sen ne yapiyorsun emziriyormusun hala

30 cikti balim.demekki normal cok sevindim.ben im kizimda yuksek cikti bu dusuk diye endiselenmistim.
Benimki niye okadar yüksek yoksa ikizmi ayyy ben ikiz olsun çok istedim ama hiç ikiz yok bizde bakalım hayırlısı reglimin 3. Günü kan testi yaptırdım ben

Yok cnm ben 15 aylikken kestim memeden.cok bunaltiyo bni meme diye.bide 2. Yapcam diye de kestim.biraz dinlenmek istedim acikcasi

ben ne zaman öğrenirim o kadar merak ediyorum kii
Canm oglumda reglimden iki gün önce evde test yaptım öğrendim bu sefer hiç beklemediğimiz için regl iki gün geçince öylesine yaptım reglinin geçmesini bekle canm iki gün geçsin bi kesinlessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…