- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Haklısın canım spor şart hamileyken de egzersiz yapmak lazım diyorlar bi araştırmak lazım ☺veriliyor da cnm sıkılaşmak için spor da yapmak gerekiyor inşallah bunda az kilo alırım cünkü kilo alınca insan hantallaşıyo oturduğu yerden kalkamıyo:) açlık hissi elbet olacaktır ben gece kalkar makarna yerdim muz yerdim yerdim de yerdim :)
içinizi ferah tutun kızlar birşey olmaz inşallah ihtimalleri düşünmeyin şuan bol bol dua edin@bugza Cok gecmis olsun canim Allah korusun cok üzüldüm okurken. böyle yadanmislari okuyunca bende cok korkuyorum cok heveslenmemek lazim yano belirli bir hafta gecene kadar hayirlisi olsun. benimde ilk bebegim olacak insallah. buraya cok takilip kafami karistirmak istemiyorum bu yüzden bende. gün icinde cok düsünmek istemiyorum bat 30 ocak erken gebelik testi felan yapmayi düsünmüyorum hic. 10 gündüe memelerde asiri hassasiyet var ve agzimda demir tadı, bunlar var ama yinede yormak istemiyorum hayırlısı olsun. burda isteyen herkesin olsun öncelliklede S sinkar ada olsun oda çok bekliyor biliyorum
yaza bol bol yürüyüşe cıkarız inşallah en güzeli yürüyüş cnm suyunu da bol bol içincee ohhh:)Haklısın canım spor şart hamileyken de egzersiz yapmak lazım diyorlar bi araştırmak lazım ☺
Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklısını hayırlısını versin aratmasınbende beklemedeyim kizlar sat 6 ocak bat 3 subat
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımızaKızlar duramadim kan testi yaptırdım 496ciktişükürler olsun iki uç gün sonra tekrarlicam bugün tam 4+0 MarV-el S sinkar Tweeetyy inş sizden de güzel haberlerinizi alırız için tuhaf bi heyecan dolu bende kötü şeyler yaşadım daha önce yaşamayan da okumuş duymuştur zaten bence öyle icinizi daraltmayin Rabbim hayırlısı bu yazmıştır vermiyosa da bi bildiği vardır sıkmayin caninizi
30 cikti balim.demekki normal cok sevindim.ben im kizimda yuksek cikti bu dusuk diye endiselenmistim.benimki 28 çıktı cnm senin kac
Ben baktimÇin takvimine baktınız mı ya ben çok merak ediyorum cinsiyetini. Öncelik sağlıklı olması tabiki. ☺
eli ayağı düzgün olsun inşallah önemlisi o cinsiyet 2. plandaBen de baktım erkek ☺ zaten 30 yaşındayım halk arasında 30 yasinda doğuran erkek doğurur derler. Bakalım kısmet artık
Benimki niye okadar yüksek yoksa ikizmi30 cikti balim.demekki normal cok sevindim.ben im kizimda yuksek cikti bu dusuk diye endiselenmistim.
Yok cnm ben 15 aylikken kestim memeden.cok bunaltiyo bni meme diye.bide 2. Yapcam diye de kestim.biraz dinlenmek istedim acikcasiSlm arkadaşlar benimde 16 aylık bir kızım var Allah bagislarsa. Bizde bu ay ikinci icin ilk denemelere basladik bakalim hayirlisi benimde sat 6 ocak. Yalniz ben kızımı hala emziriyorum nasil olacak bilemiyorum doktorum eger gebelik olursa kesmen gerekir dediE erik86 seninde 18 aylik kizin var sanirim rabbim bagislasin hepimizinkini sen ne yapiyorsun emziriyormusun hala
ben ne zaman öğrenirim o kadar merak ediyorum kiiBenimki niye okadar yüksek yoksa ikizmiayyy ben ikiz olsun çok istedim ama hiç ikiz yok bizde bakalım hayırlısı reglimin 3. Günü kan testi yaptırdım ben
Bende 30 yaşındayım bakalım ne olcakBen de baktım erkek ☺ zaten 30 yaşındayım halk arasında 30 yasinda doğuran erkek doğurur derler. Bakalım kısmet artık
Canm oglumda reglimden iki gün önce evde test yaptım öğrendim bu sefer hiç beklemediğimiz için regl iki gün geçince öylesine yaptım reglinin geçmesini bekle canm iki gün geçsin bi kesinlessinben ne zaman öğrenirim o kadar merak ediyorum kii