2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hemde çok aldım ama ben 1 kiloluk çikolata yı 2 günde biriyordum canım çok istiyordu şuan dusununce bile migdem bulanıyor inşallah bunda istemez
ay maşallah benim ilk hamileliğim.benim için şuan konuşmak çok erken olur.inşallah şuan ki gibi normal gider.

Yapabilirsen tebrik ederim vallahi.bende ilk geneligimde hic bisey yapamadim.cnm ne istiyosa onu yedim
benim ilk hamileliğim olduğu için şimdilik rahat rahat konuşuyorum ama ben normaldede hemen hemen böyle yemek yiyorum.Ama hamilelik ayrı bir dünya yaşayıp görücez.

ay maşallah benim ilk hamileliğim.benim için şuan konuşmak çok erken olur.inşallah şuan ki gibi normal gider.
4. Aydan sonra iştahim açıldı elde değil migden sürekli kaziniyor hep yemek yeme isteği oluyor tutamadım kendimi hamilelik güzel ilki daha güzel başına gelecekleri bilmiyorsun çünkü

Ben dün geceye kadar hamile olduğumu bile bilemedim benim normal zamanda da midem bulandigi için hafif bulantim var bi de göğüs hassasiyeti başka bisey yok oglumda 14.haftaya kadar bulandi midem ölüm gibiydi 5.haftada başladı inş bu sefer olmaz bu hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum

Dua edin 12. Haftalarda bulantınız geçsin. Ben kızımda doğum sabahı bile kustum.

E erik86 @laveyou kötü etkilemek için yazmadım.
11 Kasım'da hamile 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğimdi ve çok heyecanlandım tabi. Hemen hesaplamalar ve Temmuz 2016 Anneleri'ne ismimi yazdırdım. Sigarayı bırakmıştım. Folik asit içiyordum 3 aydır. Balık ceviz et süt vs çok güzel besleniyordum. HCG artışı da çok iyiydi. Her iki günde bir 2 katına çıkıyordu. 4+5 iken keseyi gördüm. Keseyi rahim içinde görmek "Dış Gebelik" olmadığını gösterir. Kese yerindeydi. Artışlar güzeldi. 7+1de kalp atışlarını duymak için doktora gittiğimde sadece kese vardı,içinde bebek büyümemiş,"Boş Gebelik" teşhisi kondu. İnanmak istemedim. Doktorun hemen alalım demesine karşı çıktım. 3 doktor daha gezdim. Bir hafta daha beklemek istedim. Belki geç döllenmedir diye umut ettim. Hcg artışı da durmuştu ve artık kürtaj olmaktan başka yol yoktu. 7+5te genel anestezide kürtaj oldum. 40 gün sonra 16 Ocak'ta adet oldum ve şimdi yumurtlama günlerimi kaçırmayıp Ekim Annesi olmak için sabırsızlanıyorum.
Başımdan geçenler kimsenin başına gelmesin zor günlerdi. Ama şimdi yeniden umut doluyum.
Her hamilelik farklıdır. Herkesin bünyesi ve belirtileri farklıdır. Benim göğüslerim şişmişti,hassaslaşmıştı. Bulantım,kusmam olmadı hiç. Kimi doktor da bulantının olması gerektiğini düşünüyor.
Zaman geçsin biraz dememin sebebi bu kızlar. Büyük umutlarla doluyken kötü haberler çok yıkıcı olabiliyor. Bunları yaşamanızı istemediğimden yazdım.
Herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler dilerim tüm kalbimle.

benim ilk hamileliğim olduğu için şimdilik rahat rahat konuşuyorum ama ben normaldede hemen hemen böyle yemek yiyorum.Ama hamilelik ayrı bir dünya yaşayıp görücez.
Aslinda ben hep yemeye megilli ama sismanlamamak icin kendini tutan biriydim.hamileyken kendimi tutma kismi yok oldu.normal hayatinda yemeyi cok sevmeyen yada duskun olmayan insanlar cok kilo almiyolar.belki sende onlardan olursun.ama bende kesinlikle dikkat edicem bu hamileligimde.

B bugza Cok gecmis olsun canim Allah korusun cok üzüldüm okurken. böyle yadanmislari okuyunca bende cok korkuyorum cok heveslenmemek lazim yano belirli bir hafta gecene kadar hayirlisi olsun. benimde ilk bebegim olacak insallah. buraya cok takilip kafami karistirmak istemiyorum bu yüzden bende. gün icinde cok düsünmek istemiyorum bat 30 ocak erken gebelik testi felan yapmayi düsünmüyorum hic. 10 gündüe memelerde asiri hassasiyet var ve agzimda demir tadı, bunlar var ama yinede yormak istemiyorum hayırlısı olsun. burda isteyen herkesin olsun öncelliklede S sinkar ada olsun oda çok bekliyor biliyorum

hala bizi korkutmak içinmi yazıyorsun.hakkımızı alıyorsun.evet bizde biliyoruz sonu kötüde olabilir.ama senin yaşadıklarını hikaye gibi buraya yazıp bizi korkutman bence artniyetlilik.üstelik benim ilk hamileliğim.kalp atışına daha 3 hafta var ve senin bu yazın yüzünden ben 3 hafta kendime acaba diye yaşayacağım.kimsenin hakkına girmeye hakkın yok.hikayen kötü ama burda güzel bir bekleyiş içinde olanlar için yeri değil.lütfen insanları korkutma!!!

Sunrise82 sağlıklı olur inşallah

Bende korkuyorum her an başlıyacak bulantim diye ama bir yandanda istiyorum çünkü ilk hamileligimde 28 kilo aldim sonra zar zor verdim diyetlerle bu hamilelikte yediklerime dikkat edecem
bende bunda cok dikkat etmek istiyorum ilk bebeğimde 24 kilo almıştım 22 sini geri verdim ama ne gerek var bu kadar almaya dimi

bende bunda cok dikkat etmek istiyorum ilk bebeğimde 24 kilo almıştım 22 sini geri verdim ama ne gerek var bu kadar almaya dimi
Maşallah çok iyi vermişsiniz. Ben de korkuyorum çok kilo alır miyim diye, çok yemek yiyen biri değilim ama o açlık hissinden korkuyorum işte ilk hamilelik bakalım inş sağlıklı bi şekilde geçiririz arkadaşlar,

canım ben 3 aylık evliyim 4.6 cm kistim vardı çatladı doktor duphaston verdi 10 ocak sat yumurtlama tarihim geçti en erken ne zaman öğrenebilirim diye sormuştum hamiş olup olmadığımı bir de duphaston kullanan var mı diye sormuştum. rabbim hepimizin gönlüne göre versin

veriliyor da cnm sıkılaşmak için spor da yapmak gerekiyor inşallah bunda az kilo alırım cünkü kilo alınca insan hantallaşıyo oturduğu yerden kalkamıyo:) açlık hissi elbet olacaktır ben gece kalkar makarna yerdim muz yerdim yerdim de yerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…