2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Teşekkür ediyorum paylaşımın için, benim de korkum biberon daha kolay gelir, bi daha emmek istemez diye. Ne kadar süre sonrasını kapsıyor bebeğin emme performansının düşmesi?
canım dr browns kolik biberonu kullanıyorum çok akışkan değil ve bebek emmeyi tercih ediyor sende onu kullan derim yada anne memesine yakın biberonlardan al

Diğer konuda da yazmıştım benim de öyle oluyordu kolu bacağı alttan cıkıvercekmiş gibi. Bebeğin baskısı bu, bende hiç açılma olmadı. Bebek büyüdükce hareketleri rahim agzını vajinaya dogru acıtıyor.

Geçmiş olsun Emelcim neden olmuş pamukçuk? Acaba emzirmeden sonra ağzını mı silmek gerekiyor, biZimki de hafiften beyazlamış sanki.

Ben hastanede ilk emzirmeden itibaren lansinoh suruyorum, hatta doğumdan önce de ara ara sürmüştüm yumuşasın diye. İlk gunler her emzirmeden sonra sürdüm hiç aksatmadım. Bebeğim cok yemesin kremi diye az az sürdüm. Acıdı kızardı hassaslaştı ama yara olmadı çok şükür. Şimdi alıştı artık acımıyor. Bir de doğru şekilde mi emziriyorsun bebeğini acaba, bwbek hemşiresi gösterdi mi şeklini? Bebek memenin sadece ucunu alırsa çok acıyor, doğru olan ucuyla beraber kahverengi halkayı da mümkün olduğunca çok ağzına alması. O zaman meme rahatlıyor.

Slm kızlar siz bebeğinize rezene cayi veriyormusunuz? ben tavsiye ederim size ben 2 kizimi oyle buyuttum gaza bire bir iyi gelyo valla benden soylemesi
Bide hangi bitki cayi iciyorsunuz? Ne iciyorsunuz? ben daha yeni icmeye başladim
Selamlar ben kahvaltıda siyah dışındahiç çay içmiyorum. Gazlı yemek özen gösteriyorum. Komposto içiyorum bol bol bir de her sabah bir bardak ballı süt içiyorum. Süt normalde gaz yapıyor ama ılık ve ballı olunca yapmıyor.

Bebeğinin memeleri şişen var mı? Oğlumun iki memesi de şişip sertleşti, doktor asla sıkma ovalama gecer zamanla dedi. Içim fena oldu kollarından tutup kucaklarken bile korkuyorum acıtacağım bastıracağım diye. Benim hormonlarım yüzünden olmuş

Geçmiş olsun Emelcim neden olmuş pamukçuk? Acaba emzirmeden sonra ağzını mı silmek gerekiyor, biZimki de hafiften beyazlamış sanki.
canım her süt ya da mamadan sonra kalıntı olunca oluyormuş, doktor bir iki damla da olsa su içir her beslenmeden sonra dedi.. ağzını temizler dedi...

canım benimki olmadı ama annem hep kontrol edrdi sordum bi gün niye kontrol ediyorsun diye o da anlattı bazı bebeklerde oluyormuş o durum o da demişti olursa kesinlikle ovalama geçer diye...

benim kızın da oldu cnm ama indi artik sakin elleme hic ovalamadim bende iniyo zamanla

canım dr browns kolik biberonu kullanıyorum çok akışkan değil ve bebek emmeyi tercih ediyor sende onu kullan derim yada anne memesine yakın biberonlardan al
Bende kullanıyorum 1 nolu başlığını, ama içindeki o mavi aparatları cıkardım sütün yarısı yapısıyor diye. Ama tüm esprisi de orda sanırım.

Bu medela nin calma adında biberon başlığı vardı, makineyle hediye gelen, bir de onu deneyeceğim. Bebek sadece çekerse geliyormuş falan. Bakalım sevecek mi? Dün bütün gün depresyondaydım. Buna alışıyor, beni istemeyecek diye ilerde

Ben de başıma geleceğinin tahmin ettiğimden abartısız, 4. -5. Aydan beri sürüyordum lansinoh. Ama meme ucu olmayınca bebek ememedi işte ve bana silikon uç verdiler. O mahvetti ama onsuz ucunu yakalayamıyor.
Evet gösterildi, benimkisi sadece ucundaki aşırı hassasiyet ve ilk denemeden sonra bir türlü geçmeyen yara durumu, inşallah kavrayabilir Silikonsuz da, teşekkür ederim

Cnm benim benim bi akrabamin kizi öyle olmuştu ama iki yaşina kadar gecmedi ama meyerse iltihab toplamış orasi cocugu acile kaldirmşlardi genede sen doktora sor ama yine sen bilirsin bilgin olsun inşallah gecer

canım gazı engelleyende o mavi aparatı zaten bence kullan hiç depresyonada girme canım emzirme danışmanları var olmadı onlardan yardım alabilirsin birde en iyisi tek başına iken emzirmek ben en rahat öyle emziriyorum

Kızlar bebegimde öksürük başladı. Cok kötü öksürük krizine giriyor.
Cok küçük doktorlarda birsey yapamıyor.

gecmıs olsun.
bu sabah trt1 de ece erkenın ıyı fıkır programında oksuruk krızıne gıren yenıdoganların oksuruklerını azaltmak ıcın yapılan masajı anlattı bır kadın. youtube dan ac ızle bence belkı faydası dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…