- 10 Nisan 2016
- 134
- 213
- 41
Ben seyda coskun un sut artırıcı çay karışımını içiyorum. rezene kimyon anason ısırgan ve ıhlamur .iyi geliyo bana.Slm kızlar siz bebeğinize rezene cayi veriyormusunuz? ben tavsiye ederim size ben 2 kizimi oyle buyuttum gaza bire bir iyi gelyo valla benden soylemesi
Bide hangi bitki cayi iciyorsunuz? Ne iciyorsunuz? ben daha yeni icmeye başladim
aynen bende çok yoruldum geceler bitmiyorYine basladi gece nöbeti basim tuttu bugun hic uyumadı mahvetti beni
hayır canım tüm doğum yapan Türk vatandaşı anneler alıyorCanım sadece çalışan anneler mi alabiliyor
aynı saatte ağlama olmuyor ama günde bir defa 5 6 saat uyumuyor diğerlerinde de uyandımı eskiden en az 3 saat geçmesi gerekirdi şimdi bu süre 2 saate indi çok şükür ama kafeinli ürünleri buraktığımdan beri daha sakin bir bebek olduher gün aynı saatte ağlama oluyor mu sizde de
öncelikle bebeğin hayrlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin acıması gayet normal zamanla geçiyor eğer yara yoksa yapacağın birşey yok göğüs emilmeye alıştıkça acıda hafifliyorMerhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük annecim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne oluryatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim
öncelikle bebeğin hayrlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin acıması gayet normal zamanla geçiyor eğer yara yoksa yapacağın birşey yok göğüs emilmeye alıştıkça acıda hafifliyor
Ben birinci hafta basvurdum aile sosyal den, bi bucuk ay sonra yaticak dedi adamKızlar biz 40'ımızı doldurduk çok şükür 41 günlük olduk bugün zaman çok çabuk geçiyor halbu ki biraz yavaş geçsede kuzumu doya doya sevsem birde süt parası ve çocuk parası aldınız mı almak için ne yapmamız gerekir ne kadar süresi var eşime el mahkumum 5 yıl süresi var deyip geçiştiriyor çok sinir oluyorum zaten bir iki gün daha sürerse çocuğu alıp işlemleri ben yapacağım
offf hem de ne sorun bakü ceyhan boru hattı mübarekmaşallah canım ya ne güzel anlatmışsn :)) bi de sizinde gaz sorununz vardı dmi
geçmiş olsun canım yaaKızlar bebegimde öksürük başladı. Cok kötü öksürük krizine giriyor.
Cok küçük doktorlarda birsey yapamıyor.
şu muskatı bende mi denesem ya doktora bi soracağmCanım buharla agzından ilac veriyorjz. Her öksğrdügünde içim parcalanıyor.
Geceleri hiç uyuyamıyor .
Bugun mıskat verdim rahatladı uyuyor şimdi allahtan
cnm simdi basvurabilirmiyiz ve nasil nereye basvurucazBen birinci hafta basvurdum aile sosyal den, bi bucuk ay sonra yaticak dedi adam
tuğba whatsapp grubumz var orada daha çok konuşuyorz canım ekim anneleri diyeVay be 2 ay önce hamileydik şimdi neler konuşuyoruz