2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Slm kızlar siz bebeğinize rezene cayi veriyormusunuz? ben tavsiye ederim size ben 2 kizimi oyle buyuttum gaza bire bir iyi gelyo valla benden soylemesi
Bide hangi bitki cayi iciyorsunuz? Ne iciyorsunuz? ben daha yeni icmeye başladim
Ben seyda coskun un sut artırıcı çay karışımını içiyorum. rezene kimyon anason ısırgan ve ıhlamur .iyi geliyo bana.
Bebegim içinde zinco iyi geldi .çok şükür 2 gündür daha sakin .

Canım sadece çalışan anneler mi alabiliyor
hayır canım tüm doğum yapan Türk vatandaşı anneler alıyor
her gün aynı saatte ağlama oluyor mu sizde de
aynı saatte ağlama olmuyor ama günde bir defa 5 6 saat uyumuyor diğerlerinde de uyandımı eskiden en az 3 saat geçmesi gerekirdi şimdi bu süre 2 saate indi çok şükür ama kafeinli ürünleri buraktığımdan beri daha sakin bir bebek oldu

öncelikle bebeğin hayrlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin acıması gayet normal zamanla geçiyor eğer yara yoksa yapacağın birşey yok göğüs emilmeye alıştıkça acıda hafifliyor

A Ankaaa çok geçmiş olsun canım en iyi ilaç sende bol bol emzir göğsüne zeytinyağı sür ve masaj yap birde benim bebekte öksürüyordu bir ara nette araştırmıştım 4 yaşına kadar kesinlikle öksürük şurubu vermeyin diyordu onun yerine ateş düşürücü verin diyordu istersen başka bir doktora daha görün

İşte kanatıyor bile maalesef, ama anladım sağol cevap için gerçekten. Hepimizin yavrusuna, çok teşekkür ederim.

pecan canım benim de çok fena yara oldu ağlayarak emziriyordum. garmastan diye bi krem kullandım çok hızlı iyileştiriyor ama dikkatli kullanmak gerekiyor bi kaç kereve şne tabaka halinde sür. yoksa çok yumulatıyor ve memenşn ucu çıkmıyor ben de öyle oldu bi de onla uğraştım. ama çok ince sür ve biraz rahatlayınca bırak. ben sürekli sürerek hata yaptım. bi de avent in göğüs kalkanını aldık süepr bi şey bence. göğüs ucunu araya alıyor ve iç çamaiırına falan da değmiyor çok rahatlatıyor. tahin yağı çok iyi geliyor. garmastan ı bi kaç kereçok ince sür göğüs kalkanı tak. sonra tahin yağına geç bi kaç gün göğüs kalkanı tak. sonra da göğüs kalkanı kullanmaya devam et ve kendi sütünü sür takmadan önce. bu kalkan sürdüğün şeyi iç çamaşırnın emmesini de engelliyor ve göğüs ucun nemli kalıyor. umarım açıklayıcı yazmışımdır. çok çekmiş biri olarak hemen yazmak istdim. kızım 40 günlük oldu ama hala hafa bi kaç kere tahin yağı onu sürmediğim zamanda da kendi sütümü sürüyorum. ve hala haftada bi kaç gün göğüs kalkanı kullanıyprum. çok geçmiş olsun

Ben birinci hafta basvurdum aile sosyal den, bi bucuk ay sonra yaticak dedi adam

kızlar kaç gündür giremiyorum bebişin agzında pamukçuk çıktı onunla ugrasıyoruz biberonu bile artık zor tutuyor yavrum benim karbonatlı su ile sil dedi doktor bi de bi ilaç verdi onu kullanıyoruz bakalım işe yarar inşallah...

Canım buharla agzından ilac veriyorjz. Her öksğrdügünde içim parcalanıyor.
Geceleri hiç uyuyamıyor .
Bugun mıskat verdim rahatladı uyuyor şimdi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…