T tugbavebebik sen farede vardın sanırım whatsapta yoksun eylül annelrindemsinki?Ben o grupta varım sen kimsin bilemedim
Fare ne ya face:)))T tugbavebebik sen farede vardın sanırım whatsapta yoksun eylül annelrindemsinki?
kız tabiki alırız neden almayalım :))beni de alır mısınız grubunuza
Kaç tane watsapp gurubu açıldı yaaaa ben hem watsapp hem facede varım sen beni eklesene ozelden yazayım
pompa olarak lansinoh kesinlklearkadaşlar nasipse bende ocakta alcam bebeğimi kucağıma..sizler artık doğumunuzu yaptığınızdan daha fazla fikir sahibisinizdir arabada casual cadillac yada casual cadillac air düşünüyoruz sizlerden bunları kullananlar var mı ya da başka önerdiğiniz? bide göğüs pompası kosununda kararsızım medela,avent,mamajoo sizler hangisini aldınız?
bana da no atabilirsin tuğba ekleyebilirimKaç tane watsapp gurubu açıldı yaaaa ben hem watsapp hem facede varım sen beni eklesene ozelden yazayım
göğüs kremi göğüs pedini felan hep lansinoh aldım ama göğüs pompası hakkında olumsuz yorumlar vardı galiba onun için düşünmemiştim..gerçi hepsi için var o yorumlar..pompa olarak lansinoh kesinlkle
Benide ekleyinyok canım sen yoksun sanırım başka bi grup daha var biz bayandiyet ruza besyo falan varız
Kız face grubu hamileyken açılmıştı ben yokum orda whatsaptayim oraya gel doğumdan sonra açıldıKaç tane watsapp gurubu açıldı yaaaa ben hem watsapp hem facede varım sen beni eklesene ozelden yazayım
ben çok memnunım lansinohtan pompa açısındangöğüs kremi göğüs pedini felan hep lansinoh aldım ama göğüs pompası hakkında olumsuz yorumlar vardı galiba onun için düşünmemiştim..gerçi hepsi için var o yorumlar..
Canım, bebek daha küçük memeyi tam kavrayamıyor, ondan meme ucu acıyor insanın. Netten falan araştır, bebek memeyi nasıl tutmalı diye. Senin de bebeğin ensesinden tutup destek olman lazım. Düzgün tutmazsa bıraktır tekrar dene. 3 gün daha erken canım, bi haftaya geçmiş olur çocuk doğru şekilde emerse merak etme. Az sabır:)) bir iki ay sonra emzirmek terapi gibi gelecek. Allah'ın kadınlara verdiği bir lütuf emzirmek:))Merhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük annecim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne oluryatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim
Canim ben kimyonlu rezene cayi veriorm. Sabah aksam 1 vay kasigi rahatlatiyor bebegiKizlar bebegine kimyon rezene veren varmi? Varsa ne ölculerde yapip ne kadar veriosunuz.
Bizim doktorlar da su vermeyin asla diyor acaba bir iki damladan bisey olmaz mı ki. Biraz beyazladı bizimkinin dili de.canım her süt ya da mamadan sonra kalıntı olunca oluyormuş, doktor bir iki damla da olsa su içir her beslenmeden sonra dedi.. ağzını temizler dedi...
canım benimki olmadı ama annem hep kontrol edrdi sordum bi gün niye kontrol ediyorsun diye o da anlattı bazı bebeklerde oluyormuş o durum o da demişti olursa kesinlikle ovalama geçer diye...
benim kızın da oldu cnm ama indi artik sakin elleme hic ovalamadim bende iniyo zamanla
Anladım, ucu olmayınca daha zor Allah kolaylık versin. Yazdıkların arasında var mıydı bilmiyorum, yara iylesene kadar sağıp versen bebeğine? O sürede yaralar iyilesmiş olur. Tekrar emzirirsin sonra.Ben de başıma geleceğinin tahmin ettiğimden abartısız, 4. -5. Aydan beri sürüyordum lansinoh. Ama meme ucu olmayınca bebek ememedi işte ve bana silikon uç verdiler. O mahvetti ama onsuz ucunu yakalayamıyor.
Evet gösterildi, benimkisi sadece ucundaki aşırı hassasiyet ve ilk denemeden sonra bir türlü geçmeyen yara durumu, inşallah kavrayabilir Silikonsuz da, teşekkür ederim
Cnm benim benim bi akrabamin kizi öyle olmuştu ama iki yaşina kadar gecmedi ama meyerse iltihab toplamış orasi cocugu acile kaldirmşlardi genede sen doktora sor ama yine sen bilirsin bilgin olsun inşallah gecer
Allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin :) Ben medela swing aldım henüz cok kullanmadım ama calışmasını cekim gücünü vb sevdim. Gayet sessiz. İnternetten sipariş ettim.arkadaşlar nasipse bende ocakta alcam bebeğimi kucağıma..sizler artık doğumunuzu yaptığınızdan daha fazla fikir sahibisinizdir arabada casual cadillac yada casual cadillac air düşünüyoruz sizlerden bunları kullananlar var mı ya da başka önerdiğiniz? bide göğüs pompası kosununda kararsızım medela,avent,mamajoo sizler hangisini aldınız?
Canım doktorlar su bile vermeyin diyor, kimyon rezene küçücük bebeğe ağır olur bence. Yani sonuçta içlerinde doğal kimyasallar etken maddeler var ben cesaret edemem. Sen kendin ic, belki uygun ölçüde sütünden geçer.Kizlar bebegine kimyon rezene veren varmi? Varsa ne ölculerde yapip ne kadar veriosunuz.
sağolasın canım..AMİN inşallah..medela aklımda bakalım artık bugün baktık biraz aventti de övüyor satıcılar..artık hangisini uygun denk getirirsem onu alcam galiba..Bizim doktorlar da su vermeyin asla diyor acaba bir iki damladan bisey olmaz mı ki. Biraz beyazladı bizimkinin dili de.
Tecrubeliymiş annen, bazı buyukler yanlış bir inanışla sıkıp patlatıyorlarmış, cok fena
Insallah iner ya hala şiş
Anladım, ucu olmayınca daha zor Allah kolaylık versin. Yazdıkların arasında var mıydı bilmiyorum, yara iylesene kadar sağıp versen bebeğine? O sürede yaralar iyilesmiş olur. Tekrar emzirirsin sonra.
Gecmedi hala bakalım haftaya birinci ay kotrolü var orda sorcam.
Allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin :) Ben medela swing aldım henüz cok kullanmadım ama calışmasını cekim gücünü vb sevdim. Gayet sessiz. İnternetten sipariş ettim.
Canım doktorlar su bile vermeyin diyor, kimyon rezene küçücük bebeğe ağır olur bence. Yani sonuçta içlerinde doğal kimyasallar etken maddeler var ben cesaret edemem. Sen kendin ic, belki uygun ölçüde sütünden geçer.