2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
arkadaşlar nasipse bende ocakta alcam bebeğimi kucağıma..sizler artık doğumunuzu yaptığınızdan daha fazla fikir sahibisinizdir arabada casual cadillac yada casual cadillac air düşünüyoruz sizlerden bunları kullananlar var mı ya da başka önerdiğiniz? bide göğüs pompası kosununda kararsızım medela,avent,mamajoo sizler hangisini aldınız?

arkadaşlar nasipse bende ocakta alcam bebeğimi kucağıma..sizler artık doğumunuzu yaptığınızdan daha fazla fikir sahibisinizdir arabada casual cadillac yada casual cadillac air düşünüyoruz sizlerden bunları kullananlar var mı ya da başka önerdiğiniz? bide göğüs pompası kosununda kararsızım medela,avent,mamajoo sizler hangisini aldınız?
pompa olarak lansinoh kesinlkle

Kizlar bebegine kimyon rezene veren varmi? Varsa ne ölculerde yapip ne kadar veriosunuz.

Merhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük annecim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur :KK43: yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim :KK43:
Canım, bebek daha küçük memeyi tam kavrayamıyor, ondan meme ucu acıyor insanın. Netten falan araştır, bebek memeyi nasıl tutmalı diye. Senin de bebeğin ensesinden tutup destek olman lazım. Düzgün tutmazsa bıraktır tekrar dene. 3 gün daha erken canım, bi haftaya geçmiş olur çocuk doğru şekilde emerse merak etme. Az sabır:)) bir iki ay sonra emzirmek terapi gibi gelecek. Allah'ın kadınlara verdiği bir lütuf emzirmek:))

canım her süt ya da mamadan sonra kalıntı olunca oluyormuş, doktor bir iki damla da olsa su içir her beslenmeden sonra dedi.. ağzını temizler dedi...
Bizim doktorlar da su vermeyin asla diyor acaba bir iki damladan bisey olmaz mı ki. Biraz beyazladı bizimkinin dili de.

canım benimki olmadı ama annem hep kontrol edrdi sordum bi gün niye kontrol ediyorsun diye o da anlattı bazı bebeklerde oluyormuş o durum o da demişti olursa kesinlikle ovalama geçer diye...

Tecrubeliymiş annen, bazı buyukler yanlış bir inanışla sıkıp patlatıyorlarmış, cok fena:KK43:

benim kızın da oldu cnm ama indi artik sakin elleme hic ovalamadim bende iniyo zamanla

Insallah iner ya hala şiş :KK43:

Ben de başıma geleceğinin tahmin ettiğimden abartısız, 4. -5. Aydan beri sürüyordum lansinoh. Ama meme ucu olmayınca bebek ememedi işte ve bana silikon uç verdiler. O mahvetti ama onsuz ucunu yakalayamıyor.
Evet gösterildi, benimkisi sadece ucundaki aşırı hassasiyet ve ilk denemeden sonra bir türlü geçmeyen yara durumu, inşallah kavrayabilir Silikonsuz da, teşekkür ederim
Anladım, ucu olmayınca daha zor Allah kolaylık versin. Yazdıkların arasında var mıydı bilmiyorum, yara iylesene kadar sağıp versen bebeğine? O sürede yaralar iyilesmiş olur. Tekrar emzirirsin sonra.

Cnm benim benim bi akrabamin kizi öyle olmuştu ama iki yaşina kadar gecmedi ama meyerse iltihab toplamış orasi cocugu acile kaldirmşlardi genede sen doktora sor ama yine sen bilirsin bilgin olsun inşallah gecer

Gecmedi hala bakalım haftaya birinci ay kotrolü var orda sorcam.

Allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin :) Ben medela swing aldım henüz cok kullanmadım ama calışmasını cekim gücünü vb sevdim. Gayet sessiz. İnternetten sipariş ettim.

Kizlar bebegine kimyon rezene veren varmi? Varsa ne ölculerde yapip ne kadar veriosunuz.
Canım doktorlar su bile vermeyin diyor, kimyon rezene küçücük bebeğe ağır olur bence. Yani sonuçta içlerinde doğal kimyasallar etken maddeler var ben cesaret edemem. Sen kendin ic, belki uygun ölçüde sütünden geçer.

Bizim doktorlar da su vermeyin asla diyor acaba bir iki damladan bisey olmaz mı ki. Biraz beyazladı bizimkinin dili de.

Tecrubeliymiş annen, bazı buyukler yanlış bir inanışla sıkıp patlatıyorlarmış, cok fena:KK43:

Insallah iner ya hala şiş :KK43:

Anladım, ucu olmayınca daha zor Allah kolaylık versin. Yazdıkların arasında var mıydı bilmiyorum, yara iylesene kadar sağıp versen bebeğine? O sürede yaralar iyilesmiş olur. Tekrar emzirirsin sonra.

Gecmedi hala bakalım haftaya birinci ay kotrolü var orda sorcam.

Allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin :) Ben medela swing aldım henüz cok kullanmadım ama calışmasını cekim gücünü vb sevdim. Gayet sessiz. İnternetten sipariş ettim.

Canım doktorlar su bile vermeyin diyor, kimyon rezene küçücük bebeğe ağır olur bence. Yani sonuçta içlerinde doğal kimyasallar etken maddeler var ben cesaret edemem. Sen kendin ic, belki uygun ölçüde sütünden geçer.
sağolasın canım..AMİN inşallah..medela aklımda bakalım artık bugün baktık biraz aventti de övüyor satıcılar..artık hangisini uygun denk getirirsem onu alcam galiba..

Kızlarrr merhaba
Bebek arabası derdine düştüm
Araba lazım değil diyordum ama hastanede ya da bir avm gezmesinde lazımmış
Casual sonic düşünüyorum ama alan tecrübesi olanlar öneri verebilir mi
Başka markadan memnun kalanlarda söyleyebilir çift yönlü olsun istiyorum

Kızlar ne güzel herkes Kurtulmuş yavrularına kavuşmuş darısı aralık annelerinin başına diyeyim , hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı, aranızda epidural normal doğum yapan var mı tecrübelerini akratarabilecek çok rica ediyorum varsa yazsın normal de epidural sakkıncalı mı ıkınmayı engeller mi ? Doğum sancısı mı doğum anı mı daha zor ?

X