- 11 Ekim 2010
- 134
- 132
Ne yapmamyapmamgerek grup içintuğba whatsapp grubumz var orada daha çok konuşuyorz canım ekim anneleri diye
canım özelden bana no atNe yapmamyapmamgerek grup için
Bana numarani at canim ekliyim.Ne yapmamyapmamgerek grup için
Ne zaman dogum yaptin bilmiorum ama dogum yapan herkes basvurabilior. Dogum belgeni ve kimligini aile ve sosyal politikalara gidiosun okadar. Bi bucuk ay sonra ptt den cekebilirsin diyo gonderio senicnm simdi basvurabilirmiyiz ve nasil nereye basvurucaz
Çok teşekkür ederim, gerçekten ama gerçektenpecan canım benim de çok fena yara oldu ağlayarak emziriyordum. garmastan diye bi krem kullandım çok hızlı iyileştiriyor ama dikkatli kullanmak gerekiyor bi kaç kereve şne tabaka halinde sür. yoksa çok yumulatıyor ve memenşn ucu çıkmıyor ben de öyle oldu bi de onla uğraştım. ama çok ince sür ve biraz rahatlayınca bırak. ben sürekli sürerek hata yaptım. bi de avent in göğüs kalkanını aldık süepr bi şey bence. göğüs ucunu araya alıyor ve iç çamaiırına falan da değmiyor çok rahatlatıyor. tahin yağı çok iyi geliyor. garmastan ı bi kaç kereçok ince sür göğüs kalkanı tak. sonra tahin yağına geç bi kaç gün göğüs kalkanı tak. sonra da göğüs kalkanı kullanmaya devam et ve kendi sütünü sür takmadan önce. bu kalkan sürdüğün şeyi iç çamaşırnın emmesini de engelliyor ve göğüs ucun nemli kalıyor. umarım açıklayıcı yazmışımdır. çok çekmiş biri olarak hemen yazmak istdim. kızım 40 günlük oldu ama hala hafa bi kaç kere tahin yağı onu sürmediğim zamanda da kendi sütümü sürüyorum. ve hala haftada bi kaç gün göğüs kalkanı kullanıyprum. çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canm usuttu mu yoksa sut mu boğazına kaçıyor acabaKızlar bebegimde öksürük başladı. Cok kötü öksürük krizine giriyor.
Cok küçük doktorlarda birsey yapamıyor.
malesef kanatiyor , aci degil sadece bas ettigim. Cok tesekkurler iyi dileklerin icin.öncelikle bebeğin hayrlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin acıması gayet normal zamanla geçiyor eğer yara yoksa yapacağın birşey yok göğüs emilmeye alıştıkça acıda hafifliyor
1 ay oldu cnm internette forum vardi doldurdum erkek kardesiminde yeni bebegi oldu ikimizin formunu götürücek insallah kabul ederlerNe zaman dogum yaptin bilmiorum ama dogum yapan herkes basvurabilior. Dogum belgeni ve kimligini aile ve sosyal politikalara gidiosun okadar. Bi bucuk ay sonra ptt den cekebilirsin diyo gonderio seni
kanadimi verme zaten cnm benimde oyle oldu lansinoh gecirmedi ayva cekirdeginin ustune biraz su dokun jel gibi oluyo gogsune sür gece sabaha birsey kalmiyo yumuşattı ayrıcamalesef kanatiyor , aci degil sadece bas ettigim. Cok tesekkurler iyi dileklerin icin.
Gecmis olsun canm usuttu mu yoksa sut mu boğazına kaçıyor acaba
Çok geçmiş olsun cnmm ama en azndan ilac vermiosun o da bi avantaj die düşün. bol bol emzir yawruyu toparlar ins en kısa zamandaYok canım burnu falanda tıkalı
Z zeynep_xx , musadenle bir sey daha danismak istiyorum.
dogumun hemen arkasindan ilk emzirme icin kucagima verdiklerinde , meme ucum olmadigi icin bebegim ememedi , ebe silikon meme ucu aldirdi , evet bir iki firt yapti zaten koyu bolge kocaman , o kucucuk silikona sokmaya calisinca , kanadi da kanadi , sanki kapiya kistimisim gibi bir aci... Neyse zaten emziremedim , pompayla cekmeye calistim. Iki gundur solu emzirmeye calisiyorum. Tepine tepine... cok acitiyor. Lansinoh suruyorum , yikanmasina gerek yok diye , m ekadar ise yarayacak bilmiyorum. Sen hic silikon uc kullandin mi ? Ebe onsuz daha beter olur dedi bana. Tek memeyi verebiliyorum digeri iyilesinceye dek . Ona da yuklenince acil durum sinyali vermeye basladi. Acaba silikon uc mu bunu azitan yoksa , yardimci mi oluyor , bilmiyorum
Teşekkür ediyorum paylaşımın için, benim de korkum biberon daha kolay gelir, bi daha emmek istemez diye. Ne kadar süre sonrasını kapsıyor bebeğin emme performansının düşmesi?Ben de silikon uc kullaniyorum. Ilk 5-6 gun direk emzirmeye ugrasmistim. Bebegim alamadi meme ucumu ayrica epey agritmisti. Yavas yavas yara oluyordu. Sonra silikon uca basladik. Simdi agri sizim ve yaram yok sukur. Ama o aralar sutu sagip biberonla verip takviyeye basladigimiz icin simdilerde emme performansi dustu. Dun sadece emzireyim biberon vermeyim dedim, saatlerce uyuyamadi acligindan. Dayanamadim yine verdim biberonu.