• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişler
Bu ara bu sabah postlarını direk şikayet moduyla açıyorum ben yaa :KK12::KK45:

Yine zor gece....
Mide bulantısıyla uyandım
Karnımın üstünde boylu boyunca bir çizgi bildiğiniz sızlıyor. Kaç saat uyuyamadım
Sonra kendimden geçmişim uyandım bu seferde o çizgi yine sızlıyor bu sefer de çok af buyurun alt tarafa vuruyor, sanki orası çıkıcak
Hala uykusuzum ve huzursuzum çünkü mide bulantısı çokta gitmiş değil....
O sızıyı rüyamda bile hissettim düşünün ve doğurdum yani :KK45:
Bunca az sızıyla Doğum oluyorsa ben her sene doğurayım :KK45: zaten şükür ki hamileliğim de zorlu geçmedi

Bir göğüsten süt geliyorsa öbüründen de gelecek demek değil. Merak etme. Doğumdan sonra ilk 2 gün süt geldiyini sanıyorsun ama 3. Gün gerçek süt geldiğinde anlıyorsun her şeyi. Göğüsün bi sızlıyor sıcaklıl geliyor, süt olduğu için taş gibi oluyor. Bebiş de ilk günler boşaltamıyor, çeneleri yoruluyor tırtılların,

Şimdilik aklımdan çıkarmaya çalışıyorum canım. İnş bişi olmıcak ve sütüm gelcek. Kızım da misler gibi emcek annesini

Kızlar takvime göre benim de doğuma 5 gün kaldı:KK70:çok hayacanlıyım:KK28:

Agracım Senin tırtıl bakalım nasıl bişey :KK46::KK45:

Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullansın miniğin :KK200:

Sağol canım dayanamayıp o kundak battaniyeyi aldım çok aklımda kalcaktı ah bu hevesler aaahhh :))

Heves olsun canım ne güzel. Boşver heves edip almışsın.. oh ne güzel etmişsin

Günaydın Kızlar :KK200:

:KK50: Günaydın canım:anneadayı:
Yağmurlu bir günden hem de...

Millet dogunca hic uyuyamayacaksin uyu dinlen bise yapma diyolar ama sanki elimizde olan bise uyuyabilsek uyucaz.:63:

Tunaydin kizlar. Sersem gibiyim hasta mi olucam acaba kolumu kaldiracak halim yok :/

Günaydın annişler
Bu ara bu sabah postlarını direk şikayet moduyla açıyorum ben yaa :KK12::KK45:

Yine zor gece....
Mide bulantısıyla uyandım
Karnımın üstünde boylu boyunca bir çizgi bildiğiniz sızlıyor. Kaç saat uyuyamadım
Sonra kendimden geçmişim uyandım bu seferde o çizgi yine sızlıyor bu sefer de çok af buyurun alt tarafa vuruyor, sanki orası çıkıcak
Hala uykusuzum ve huzursuzum çünkü mide bulantısı çokta gitmiş değil....
O sızıyı rüyamda bile hissettim düşünün ve doğurdum yani :KK45:
Bunca az sızıyla Doğum oluyorsa ben her sene doğurayım :KK45: zaten şükür ki hamileliğim de zorlu geçmedi

Şimdilik aklımdan çıkarmaya çalışıyorum canım. İnş bişi olmıcak ve sütüm gelcek. Kızım da misler gibi emcek annesini

Agracım Senin tırtıl bakalım nasıl bişey :KK46::KK45:

Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullansın miniğin :KK200:

Heves olsun canım ne güzel. Boşver heves edip almışsın.. oh ne güzel etmişsin

:KK50: Günaydın canım:anneadayı:
Yağmurlu bir günden hem de...
Teşekkür ederiz teyzesi :KK200:

Sabah 7 de uyuyabildim anca diş ağrısından gece boyu ağladım resmen doğursaydın bi hayırlısıyla da su dişleri bi hallettirseydim :(

Sağol canım

Şu alıntıları bikaç kere yapıp bişey bahane oldu kapadım hep yaaa
Hatta ben bikaç alıntı daha yapmıştım sanki....

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün

Canım almadım daha ama alıcaz. Motorolanın bir modelinde karar kıldık biz. Görüntülü ve uzaktan da izlemeli bir modeli var onu alıcaz nasipse

Başka markalar nasıldır hiç bilmiyorum. Baştan beri ne hikmetse motorola bakıyoruz

Bebiş nasıl bu arada, sen nasılsın
Teşekkür ederim canım .. Bakıyım bi gerekli olmaz duyarım diyodum ama çok lazım hele yanlız kalıcağım zaman iyiz şükür taburcu olduk yiyoz içiyoz yatıyoz kızçemle :) sen nasılsın iyimisin :)

Canım. Nane limon takviyesi yap istersen bende bi kaç gün öyleyim iyi geldi bide zencefilli bal koydum içine inş. Hasta olmadan atlatirsin
Insallah canim su son gunlerde :/
Seninde disin agriyormus com beter olur biliyorum Allah kolaylik versin benimde dogum sonrasi disciye gitmem gerek acil degil ama

Günaydın kızlar sanırım bu gece uyuma sorunsalı herkes de var of ;(

Hiç sorma yaaaa
Son günler ama onda bile rahat edebilelim ferahlığı olmuyor

Millet dogunca hic uyuyamayacaksin uyu dinlen bise yapma diyolar ama sanki elimizde olan bise uyuyabilsek uyucaz.:63:

O söyleyenler gelse kendi uyusa keşke...
Keyfimizden uyanıyoz sanki :(

Tunaydin kizlar. Sersem gibiyim hasta mi olucam acaba kolumu kaldiracak halim yok :/

Son günler aman dikkat et canım
Bol dinlen
Meyve ye
Nane ıhlamur eksik etme

Sabah 7 de uyuyabildim anca diş ağrısından gece boyu ağladım resmen doğursaydın bi hayırlısıyla da su dişleri bi hallettirseydim :KK43:

Of canım ya sende ben de bittik herhalde diş ağrısından
Hayırlısıyla az kaldı ama işte ....

Teşekkür ederim canım .. Bakıyım bi gerekli olmaz duyarım diyodum ama çok lazım hele yanlız kalıcağım zaman iyiz şükür taburcu olduk yiyoz içiyoz yatıyoz kızçemle :) sen nasılsın iyimisin :)

Babamız çok istiyor bizim canım
Sürekli şehir dışında olduğu için açıp izlicekmiş
Benim de işime geliyor

Oy maşallah kızçenle sana...
Bize de nasip olsun inş

Hiç sorma yaaaa
Son günler ama onda bile rahat edebilelim ferahlığı olmuyor

O söyleyenler gelse kendi uyusa keşke...
Keyfimizden uyanıyoz sanki :KK43:

Son günler aman dikkat et canım
Bol dinlen
Meyve ye
Nane ıhlamur eksik etme

Of canım ya sende ben de bittik herhalde diş ağrısından
Hayırlısıyla az kaldı ama işte ....

Babamız çok istiyor bizim canım
Sürekli şehir dışında olduğu için açıp izlicekmiş
Benim de işime geliyor

Oy maşallah kızçenle sana...
Bize de nasip olsun inş
Dimi en fena donem birde tam ustune dogum olur yavruma gecer korkusu uyy. Hasta olmadan moda girdim ama iste. Esimede aman diyorum hasta olmayalim sanki elimizfe gibi (:

Back
X