- 8 Ekim 2012
- 16.941
- 9.114
- 448
Gule gule kullanin canim :)Eki Görüntüle 1895153 Eki Görüntüle 1895154 Eki Görüntüle 1895155 Kızlaaarr son hafta dayanamayıp neler aldımm
Eki Görüntüle 1895153
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullanin canim :)Eki Görüntüle 1895153 Eki Görüntüle 1895154 Eki Görüntüle 1895155 Kızlaaarr son hafta dayanamayıp neler aldımm
Eki Görüntüle 1895153
Sağol canım dayanamayıp o kundak battaniyeyi aldım çok aklımda kalcaktı ah bu hevesler aaahhh :))Gule gule kullanin canim :)
Cok guzeller bence gule gule kullansin bebisSağol canım dayanamayıp o kundak battaniyeyi aldım çok aklımda kalcaktı ah bu hevesler aaahhh :))
Amin inş. Çok sağol kuzumCok guzeller bence gule gule kullansin bebis![]()
Cok icinde kalmissa iyi yapmissin canim :)Sağol canım dayanamayıp o kundak battaniyeyi aldım çok aklımda kalcaktı ah bu hevesler aaahhh :))
gule gule kullan canim bende o kundaktan aldimSağol canım dayanamayıp o kundak battaniyeyialdım çok aklımda kalcaktı ah bu hevesler aaahhh :))
Güle güle kullanalım o zaman cok seker yaagule gule kullan canim bende o kundaktan aldim![]()
Bir göğüsten süt geliyorsa öbüründen de gelecek demek değil. Merak etme. Doğumdan sonra ilk 2 gün süt geldiyini sanıyorsun ama 3. Gün gerçek süt geldiğinde anlıyorsun her şeyi. Göğüsün bi sızlıyor sıcaklıl geliyor, süt olduğu için taş gibi oluyor. Bebiş de ilk günler boşaltamıyor, çeneleri yoruluyor tırtılların,
Kızlar takvime göre benim de doğuma 5 gün kaldıçok hayacanlıyım
![]()
Eki Görüntüle 1895153 Eki Görüntüle 1895154 Eki Görüntüle 1895155 Kızlaaarr son hafta dayanamayıp neler aldımm
Eki Görüntüle 1895153
Sağol canım dayanamayıp o kundak battaniyeyi aldım çok aklımda kalcaktı ah bu hevesler aaahhh :))
Günaydın Kızlar![]()
Teşekkür ederiz teyzesiGünaydın annişler
Bu ara bu sabah postlarını direk şikayet moduyla açıyorum ben yaa
Yine zor gece....
Mide bulantısıyla uyandım
Karnımın üstünde boylu boyunca bir çizgi bildiğiniz sızlıyor. Kaç saat uyuyamadım
Sonra kendimden geçmişim uyandım bu seferde o çizgi yine sızlıyor bu sefer de çok af buyurun alt tarafa vuruyor, sanki orası çıkıcak
Hala uykusuzum ve huzursuzum çünkü mide bulantısı çokta gitmiş değil....
O sızıyı rüyamda bile hissettim düşünün ve doğurdum yani
Bunca az sızıyla Doğum oluyorsa ben her sene doğurayımzaten şükür ki hamileliğim de zorlu geçmedi
Şimdilik aklımdan çıkarmaya çalışıyorum canım. İnş bişi olmıcak ve sütüm gelcek. Kızım da misler gibi emcek annesini
Agracım Senin tırtıl bakalım nasıl bişey
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullansın miniğin
Heves olsun canım ne güzel. Boşver heves edip almışsın.. oh ne güzel etmişsin
Günaydın canım
![]()
Yağmurlu bir günden hem de...
Canım. Nane limon takviyesi yap istersen bende bi kaç gün öyleyim iyi geldi bide zencefilli bal koydum içine inş. Hasta olmadan atlatirsinTunaydin kizlar. Sersem gibiyim hasta mi olucam acaba kolumu kaldiracak halim yok :/
Teşekkür ederim canım .. Bakıyım bi gerekli olmaz duyarım diyodum ama çok lazım hele yanlız kalıcağım zaman iyiz şükür taburcu olduk yiyoz içiyoz yatıyoz kızçemle :) sen nasılsın iyimisin :)Sağol canım
Şu alıntıları bikaç kere yapıp bişey bahane oldu kapadım hep yaaa
Hatta ben bikaç alıntı daha yapmıştım sanki....
Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Canım almadım daha ama alıcaz. Motorolanın bir modelinde karar kıldık biz. Görüntülü ve uzaktan da izlemeli bir modeli var onu alıcaz nasipse
Başka markalar nasıldır hiç bilmiyorum. Baştan beri ne hikmetse motorola bakıyoruz
Bebiş nasıl bu arada, sen nasılsın
Insallah canim su son gunlerde :/Canım. Nane limon takviyesi yap istersen bende bi kaç gün öyleyim iyi geldi bide zencefilli bal koydum içine inş. Hasta olmadan atlatirsin
Günaydın kızlar sanırım bu gece uyuma sorunsalı herkes de var of ;(
Millet dogunca hic uyuyamayacaksin uyu dinlen bise yapma diyolar ama sanki elimizde olan bise uyuyabilsek uyucaz.![]()
Tunaydin kizlar. Sersem gibiyim hasta mi olucam acaba kolumu kaldiracak halim yok :/
Sabah 7 de uyuyabildim anca diş ağrısından gece boyu ağladım resmen doğursaydın bi hayırlısıyla da su dişleri bi hallettirseydim![]()
Teşekkür ederim canım .. Bakıyım bi gerekli olmaz duyarım diyodum ama çok lazım hele yanlız kalıcağım zaman iyiz şükür taburcu olduk yiyoz içiyoz yatıyoz kızçemle :) sen nasılsın iyimisin :)
Dimi en fena donem birde tam ustune dogum olur yavruma gecer korkusu uyy. Hasta olmadan moda girdim ama iste. Esimede aman diyorum hasta olmayalim sanki elimizfe gibiHiç sorma yaaaa
Son günler ama onda bile rahat edebilelim ferahlığı olmuyor
O söyleyenler gelse kendi uyusa keşke...
Keyfimizden uyanıyoz sanki
Son günler aman dikkat et canım
Bol dinlen
Meyve ye
Nane ıhlamur eksik etme
Of canım ya sende ben de bittik herhalde diş ağrısından
Hayırlısıyla az kaldı ama işte ....
Babamız çok istiyor bizim canım
Sürekli şehir dışında olduğu için açıp izlicekmiş
Benim de işime geliyor
Oy maşallah kızçenle sana...
Bize de nasip olsun inş