• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ahh evet merdiven ciktiysan odur.
Bende dun kontrole gittim cunku aksam baski oluyor kasilmalarim var dedim hafif hafif doktora ayakta cok kaliyorsan oyuzdendir surekli yat demiyorum ama kendini dinlendir son zamanlar dedi.

6 kat canım :KK14:
Asansör bozulacak zamanı buldu

Ben de evde bomboş oturmuyorum canım ama merdiven de çıkmıyordum yani....

günaydın kızlar...
bugün hiç halim yok ama akşama ve yarına misafirlerim var daha evi toplayıp temizlik yapmam lazım:KK43:
Selen_Ay Selen_Ay canım benide unuttumuz bende daha doğurmadım günüm gelmedi hatta daha doktorum ve doğum yapcağım hastane bile belli değil :KK70: kendi doktorumu bıraktım gibi.yarın başka doktorla görüşmeye gitcem bakalım hayırlısı..

Ay misafir geleceği zamanki hallerimi hatırlıyorum... Mümkünse şu dönemler misafir gelmese :KK45: Normal ev toplama bile bayaaa zorlu geliyor da :kızgın:

Valla canım hani kafanda ne var bilmiyorum ama şayet ben fakülteye gidiyor olmasaydım gideceğim yer devletin kadın doğum hastanesiydi...

Nasilsiniz kizlar:)

Kötüüüü :KK45:

Bu halimle bile duramıyorum... Her an ne olur ne olmaz diye..
Balkon yıkadımm
Toz aldım
Banyo yıkadım
Yolluk ve kilimleri topladım silkelenecek, artık yarın da olabilir makineyle yerleri alıp silip yerlerine sericem
Halıları yıkamaya vercem :KK45: de ne zaman bilmiyom. Lafla geçiştiriyoz bakalım :KK45:
Sancı tutunca halı yıkamacıları arıcam sanırım :KK45:

Benden bu kadar :sampiyon::KK70: Sen nasılsın canım

Kızlar 3 gündür tartıya çıkmamıştım bu sabah çıktım dua ediyorum en fazla bi kilo almış olayım diye bi de ne göreyim 2 kilo vermişim doğuma yakn vücuttaki mdem atılıyo diye duymuştum zaten karnım iyice aşağıda tuta tuta geziyorum doğru mudur bilen var mı

Selam kizlar bugün benimde misafirim var :eğlence:@Selen_Ay okadar merdöven çıktıysan normal canım ağrıların ben dün biraz yürüdüm o bile farkettirdi kendini son zamanlar çabuk etkileniyoruz
B BirAnneBirEvlat sen hep anlat biz dinleriz :))
yengec4 yengec4 son zaman doktora karar vermek de zor allah kolaylik versin

Kızlar 3 gündür tartıya çıkmamıştım bu sabah çıktım dua ediyorum en fazla bi kilo almış olayım diye bi de ne göreyim 2 kilo vermişim doğuma yakn vücuttaki mdem atılıyo diye duymuştum zaten karnım iyice aşağıda tuta tuta geziyorum doğru mudur bilen var mı
Ben 10 gün önce tartildim sonrasını bilmiyorum ama ödemlerim inmeye başladı onu farkettim :))

Kızlar son günlerde benim göbek iyice aldı başını gitti gibi hissediyorum, karnım hala yukarıda duruyor ama göğüs altıma baskı azaldı, alt tarafa baskı arttı, sabaha kadar tuvaletteyim, klozetin üstüne yastık yorgan koymayı düşünüyorum artık.

4 kiloda kaldım, daha ne kadar alırım 15 günde yada verirmiyim bilmiyorum. Zaten bebiş oldu 3 kilo, kedi burdaysa ciğer nerde, ciğer burdaysa kedi nerde hesabı oldum biraz.

Selen_Ay Selen_Ay

Halıları bebeği görmeye gelenlere yıkatmayı düşünüyorsun galiba :)) Ver artıkta yıkansın gelsin biran önce.

Topuk kanıda şöyle bişey oluyor, kan şekeri bakar gibi bi iğneyle topuğu kanatıyorlar. Sonra o kanı bir kağıda bir kaç dairenin içine sürüyorlar. Ama dairelerin içinin tamamının kan olması gerekiyor. O yüzden biraz topuğu sıkıyorlar kanasın diye. Aslında çok can yakan bir işlem değil belki ama daha yeni doğmuş bebek ne kadar kanı canı varki, uğraşıyorlar biraz işte.

Son dönem kilo alımı duruyormuş canım
Bazıları da kilo verebiliyormuş
Normal yani

Son dönem ödem atma bana da gelse keşke....
Hala az gezineyim şişiyorum yaaaa

Selam kizlar bugün benimde misafirim var :eğlence:@Selen_Ay okadar merdöven çıktıysan normal canım ağrıların ben dün biraz yürüdüm o bile farkettirdi kendini son zamanlar çabuk etkileniyoruz
B BirAnneBirEvlat sen hep anlat biz dinleriz :))
yengec4 yengec4 son zaman doktora karar vermek de zor allah kolaylik versin

Merdiveeeen :skandal:

Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyım :KK28::KK28: ne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana

Ay hadi gözün aydın canım
Benim annem ben hastaneye giderken binecek otobüse
O yüzden annem ne zaman geleceeek..... Kızım gelirken :KK45::KK46:

Kızlar son günlerde benim göbek iyice aldı başını gitti gibi hissediyorum, karnım hala yukarıda duruyor ama göğüs altıma baskı azaldı, alt tarafa baskı arttı, sabaha kadar tuvaletteyim, klozetin üstüne yastık yorgan koymayı düşünüyorum artık.

4 kiloda kaldım, daha ne kadar alırım 15 günde yada verirmiyim bilmiyorum. Zaten bebiş oldu 3 kilo, kedi burdaysa ciğer nerde, ciğer burdaysa kedi nerde hesabı oldum biraz.

Selen_Ay Selen_Ay

Halıları bebeği görmeye gelenlere yıkatmayı düşünüyorsun galiba :)) Ver artıkta yıkansın gelsin biran önce.

Topuk kanıda şöyle bişey oluyor, kan şekeri bakar gibi bi iğneyle topuğu kanatıyorlar. Sonra o kanı bir kağıda bir kaç dairenin içine sürüyorlar. Ama dairelerin içinin tamamının kan olması gerekiyor. O yüzden biraz topuğu sıkıyorlar kanasın diye. Aslında çok can yakan bir işlem değil belki ama daha yeni doğmuş bebek ne kadar kanı canı varki, uğraşıyorlar biraz işte.

karar verdim annemle kaynanama yıkatcam halıları :KK45: koca balkon, balkonda da çeşme var zaten :KK45:
Ay şaka maka hafta sonu vericem, eşimle toplamam lazım 6mt2 lik halıları nasıl kadırayım. Geçen hafta yeltenmek istedim ama eşim pert yattı kaldı öyle :110:

Hmmmm öyle bişeyse geçenlerde sağlık ocağına gebelik izlemini gittiğimde sanki gördüm öyle bişey

Biraz kartım ben (sert yani) bakalım kızımın topuk kanını aldırırken serin durabilecekmiyim :kahve:

Selam canlar
İlaçlarında etkisiyle sanırım kaç gün sonra bu gece ilk kez rahat uyudum. Hastalığım aynen devam ama uykumu aldığım için düne göre daha iyi hissediyorum.

- Hastane için herşeyi fazla fazla koyun, çantada karışır kirlenir diyorsanız fazladan aldıklarınızı ayrı bir hurca koyun, ihtiyaç halinde çıkartırsınız.
- Aldığınız pijama takımları nasıl bilmiyorum ama kollarında kurdele, dantel vs. varsa bazen o kısımları dar oluyor, damar yolu açınca kolunuzu sıkabiliyor.
- Benim aşırı kanamam olmamıştı, ilk gün yatarken hasta bezi koymuştu hemşireler, sonrasında ayaklanınca normal gece orkidiyle devam etmiştim, o yüzden bu konuda fikrim yok.
- Son günlerde muz yemek ve günde 1 sade soda içmek bebeğe kilo aldırıyor diye okumuştum, deneyin derim.
- Normal doğumu kolaylaştırmak içinde, son ayda günde 7 hurma, bol yürüyüş, bol merdiven inip çıkma, eğilip kalkma hareketleri, ilişki ve göğüs ucu uyarılmasının faydalı olduğunu biliyorum.

- ilk günler bebeğin emme düzeni çok olmuyor. Uyku haline güvenipte, aman uyusun dinlensin diye düşünmeyin. Kan şekeri düşüp, sarılığı arttıkça daha çok uyuyorlar. Sık sık uyandırıp emzirmek gerekiyor. Bizimki bazen 10 dakika bazen 1 saat kalırdı göğsümde. 1 hafta içinde sütünüz arttıkça, bebeğin emme refleksi iyice geliştikçe bir düzen oluşuyor.
Ben ilk günler alarm kuruyordum kalkıp düzenli emziriyordum. Sonrasında bebek alışıyor, daha alarm çalmadan o saatte kendi emmek için uyanırdı.

Doğurabilirmiyim, bakabilirmiyim endişeleri artmış durumda. Ama hiç korkmayın, onu size nasip eden Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almanızıda nasip ediyor. Doğduğu an annelik duygusu ve annelik yeteneği bir anda yükleniyor bedeninize. Herşeyiyle gayet güzel ilgilenmeye başlıyorsunuz.

canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim çok sağol.

ya bu kısmetse olur ne böyle ya :KK70: yarım saattir gülmekten öldüm millet salya sümük ağlıyo biri birinin sevdiği çocuğa mektup yazmış öbürü bir kenarda hüngür hüngür bağır çağır ağlıyo erkek ayrı bi havalarda erkeğin arkadaşları erkeği gaza getiriyor git Kıza sarıl diye n'oluyo ya çok komikler :KK70:

ya bu kısmetse olur ne böyle ya :KK70: yarım saattir gülmekten öldüm millet salya sümük ağlıyo biri birinin sevdiği çocuğa mektup yazmış öbürü bir kenarda hüngür hüngür bağır çağır ağlıyo erkek ayrı bi havalarda erkeğin arkadaşları erkeği gaza getiriyor git Kıza sarıl diye n'oluyo ya çok komikler :KK70:

Bütün bu evlendirme programları aynı yaa
Ben de bir ara baya müdavim olmuştum izliyordum, şimdi sıkılıyoruum, oyun oynadıkları acayip belli oluyor.

Benim kanallarım var açıp onları izliyorum
Cinayet, olay yeri inceleme onlar daha iyi :KK45:

Bütün bu evlendirme programları aynı yaa
Ben de bir ara baya müdavim olmuştum izliyordum, şimdi sıkılıyoruum, oyun oynadıkları acayip belli oluyor.

Benim kanallarım var açıp onları izliyorum
Cinayet, olay yeri inceleme onlar daha iyi :KK45:
bende History tv nin hastasıyım kız şu seri katillerin hayatlarını ve psikolojilerini inceliyorlar ya bayılıyorum bak aynı kafa çıktık :super: eşim evde bugün o açtı tv yi kanal gezerken gördük takıldık kaldık bundan sonra bende böyle erkek olucam bak hatun nasıl ağlıyor adam için sen de anca benle geyik geç deyip duruyor bide havalara girdi kalk ayağımı yıka kalk parmak uçlarıma masaj yap hayt sert erkeğim diye gezinip duruyor evde vurcam kafasına bi tane o olcak :KK70:

Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyım :KK28::KK28: ne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana
Bende bugun anneme gidiyorum ☺ esimden nasil ayri kalacagim onu dusunuyorum. Cok sukur ki uzak degil ama yine insan hep yaninda istiyor :(

Bende bugun anneme gidiyorum ☺ esimden nasil ayri kalacagim onu dusunuyorum. Cok sukur ki uzak degil ama yine insan hep yaninda istiyor :KK43:
neden gidiyorsun cnm annen gelemiyor mu eşin Doğuma gelecek değil mi ayrı durmak zor olur cidden benim kv de gel hamileliğini burda geçir doğumu burda yap dedi biz bakarız sana orda yalnız olmaz dedi ama ben gidemedim duramam ayrı. Doğumda yanında olsun eşin.

neden gidiyorsun cnm annen gelemiyor mu eşin Doğuma gelecek değil mi ayrı durmak zor olur cidden benim kv de gel hamileliğini burda geçir doğumu burda yap dedi biz bakarız sana orda yalnız olmaz dedi ama ben gidemedim duramam ayrı. Doğumda yanında olsun eşin.
Canim burda kimsemiz yok. Babam calisiyor evde yalniz yapamaz :( evimde kalsam olmaz 2 gorumcem uzaktan gelecek annem kayinvalidem ve benimde 2 ablam var hhepsi bana gelirse evimdr kalacak yer bulamam ☺ esim gelecek insallah benimki erkenci davranip gunundeb once gelmezse ☺

Back
X