- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 39
Aynen canım benim de yeme şeklim aynen bu. Mutfaktan tiksindim. Sevdiğim ve faydalı şeyleri yiyemiyorum. Bakalım ne zaman geçecekAmin canım. Afiyet olsun, bal şeker, şifa olsun yediklerin. Çikolata benim de en büyük zaafım-dı. Şimdi çekmiyor canım. Neredeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri, her hafta yediğim bir şeye tiksinme geldi. İlk günler süt-yoğurt- pekmez kuruyemiş nasıl güzel tüketirim. Şimdi hiçbirini çekmiyor canım. Meyve yiyeyim, kaşar, değişik peynirler yiyeyim istiyorum. Ev yemekleri çekmemeye başladı. Hazır dürüm, lahmacun, pizza falan istiyorum maalesef
Ilk haftalar belli olur mu ki? Ben ogluma hamileyken basta hep eksi tuzlu yerdim son aylarda iyice tatliya sarmistim... Ben de kiz istiyorum deli gibi tabi oncelikle sağlıklı olsunlar da...Erik çok yiyorum.
Iyi geliyor
Tatlı hiç yemiyorum düşüncesi bile midemi bulandiriyor. ..
Acaba tekrar kızım mi olacak?
Merak etme bulantıların başlayınca 7. Haftada fazlasıyla vereceksinMerhaba annecikler... Ben anne evinden dondum evime bugün... Ve bu tatil bana 1.5 kilo getirdihaftaya kadar vermem lazim bu 1.5 kiloyu nasıl yapicam yaw bu iştahla kızlar bi yardim edin
aynı beni anlattın:)) sağlıklı alternatifler bulmamız lazım allahtan meyve ve peynirde sıkıntı yok:) bakalım 3 aydan sonra yeme zevklerimiz değişecekmi. çok garip bu hamilelik olayı ya:))Amin canım. Afiyet olsun, bal şeker, şifa olsun yediklerin. Çikolata benim de en büyük zaafım-dı. Şimdi çekmiyor canım. Neredeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri, her hafta yediğim bir şeye tiksinme geldi. İlk günler süt-yoğurt- pekmez kuruyemiş nasıl güzel tüketirim. Şimdi hiçbirini çekmiyor canım. Meyve yiyeyim, kaşar, değişik peynirler yiyeyim istiyorum. Ev yemekleri çekmemeye başladı. Hazır dürüm, lahmacun, pizza falan istiyorum maalesef
Benim bulantilarim daha cok yediriyor walla ogluma hamileyken bulandikca bisiler yiyordum geciyordu... Ondan hic umut yok irademle tutmam lazim kendimiMerak etme bulantıların başlayınca 7. Haftada fazlasıyla vereceksin:
sakın üzülme içini ferah tut tatlım tamam doktorun dediğine bakma birden atak yapar gününe göre gelişir hiç belli olurmu...kandılın mübarek olsun bu arada Allah dualarımızı kabul etsin
İnşallah değişir. Birisi gün gelecek hamile kalacaksın ve canın o bayıldığın çikolatayı istemeyecek dese, gülerdimaynı beni anlattın:)) sağlıklı alternatifler bulmamız lazım allahtan meyve ve peynirde sıkıntı yok:) bakalım 3 aydan sonra yeme zevklerimiz değişecekmi. çok garip bu hamilelik olayı ya:))
hakikaten öyle:) şaka gibiİnşallah değişir. Birisi gün gelecek hamile kalacaksın ve canın o bayıldığın çikolatayı istemeyecek dese, gülerdim
doktor banada ayni folik asit verdi dedin markayi mutlaka arastricam canim cok saol allahim yardimcimiz olsun su mubarek gunde ..,gercekten ne kadar zormus daha gecen haftaya hicbirseyim yoktu yinede halime sükürler olsun daha kötüsünden korusun yemek.yiyebiliyorum zorda olsa tez zamanda gecer insallah bu migde bulantilarimizBulantı şiddeti artabilir ama aynı da kalabilir, bu tamamen nasip. Benim de aynı sizin gibi iki haftadır ama insan alışıyor sanırım. İlk günler bana da dayanılmaz geliyordu, ama şimdi diyorum mutlaka bir gün geçecek. Bir de ben B6 vitamini kullanıyorum, doktorum ilaç olmadığı için güvenle kullanabilirsin demişti, ilk günler çok etki etmedi ama 3. Günden itibaren düzenli kullanınca bulantım tamamen geçmedi ama en azından peynir ekmek ve çorba dışında bir şeyler yiyebilir oldum çok şükür. Premezis diye bir vitaminin içinde B6 varmış ama onun içinde aynı zamanda vitB12 de var. Benim kullandığım folik asit Folidoce nin içinde de vitB12 olduğu için ben epeyce araştırıp sadece B6 vitamini içeren bir ürün buldum. GNC diye bitkisel ürünler satan bir marka, siz de deneyin aklınıza yatarsa. Geçmiş olsun
selam hanımlar,herkeslere hayırlı kandiller,rabbim bu güzel zamanlarda kimseleri darda bırakmasın...ikinci bebek olmasına rağmen aynı halsizlik hastalık hali uykusuzluk veGünaydın güzel anne adayları, hepimizin sağlıkla, mutlulukla geçireceği bir gün olsun inşallah:)
Hasta olan, düşük tehdidi olan, benim gibi bulantıdan bunalmış arkadaşlara Allah dayanma gücü ve tez elden şifa versin
Dün iş yerinde sabahtan 4 kez kusunca herkes rapor al git dedi, ben de dayanabilecek durumum kalmayınca tekrar rapor aldım. Evde bu kadar kusma olmuyordu. Belli ki benim bebiş rahatına düşkün olacak, çalışmama izin vermedi resmen. Git eve dinlen dedi, mecbur o ne isterse o. Onu yeme diyor yemiyoruz bunu ye diyor yiyoruz, bakalım bu bebişler ne zaman her şeyi yememize izin verecekler, merak ve özlemle bekliyorum o günlerin gelmesini. Sağlıcakla kalın inşallah hepiniz, tatlı bebişlerinizle :)
Ayni gunuz son adet tarihiniz ne acaba?selam hanımlar,herkeslere hayırlı kandiller,rabbim bu güzel zamanlarda kimseleri darda bırakmasın...ikinci bebek olmasına rağmen aynı halsizlik hastalık hali uykusuzluk vebulantı devam,inşallah yakında azalacak -bitecek,fazla dahil olamıyorum sohbete,bundan sonra daha sık bakayım,ilk grubumuzla hala hergün görüşüyoruz,umarım burda da güzel arkadaşlıklar çıkar
Çok sağolasın canım.
Erken değil tatlım ben artık eski kotlarımı giymiyorum dar giyinmemek lazım zatenkızlar kotlarım dar gelmeye başladı yaaaa... bu kadar erken olması korkuttu beni sonunda neye dönüşeceğim acaba:)))
1 haftaya bende artık dolabı değiştirmeye başlarım:) bol bol tayt ve büyük tshirtler alıcam artık ne yapayım:) ilk hamileliğimden de hamile kıyafetlerim duruyor onlarla idare ederiz hamileliği çıkarırız. Çalışınca da zor aynı şeyler giyilmiyor çeşitlilik gerekiyor.Erken değil tatlım ben artık eski kotlarımı giymiyorum dar giyinmemek lazım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?