2016 Aralık Anneleri

Aynen canım benim de yeme şeklim aynen bu. Mutfaktan tiksindim. Sevdiğim ve faydalı şeyleri yiyemiyorum. Bakalım ne zaman geçecek

Merhaba annecikler... Ben anne evinden dondum evime bugün... Ve bu tatil bana 1.5 kilo getirdi haftaya kadar vermem lazim bu 1.5 kiloyu nasıl yapicam yaw bu iştahla kızlar bi yardim edin

Erik çok yiyorum.
Iyi geliyor
Tatlı hiç yemiyorum düşüncesi bile midemi bulandiriyor. ..

Acaba tekrar kızım mi olacak?
Ilk haftalar belli olur mu ki? Ben ogluma hamileyken basta hep eksi tuzlu yerdim son aylarda iyice tatliya sarmistim... Ben de kiz istiyorum deli gibi tabi oncelikle sağlıklı olsunlar da...

aynı beni anlattın:)) sağlıklı alternatifler bulmamız lazım allahtan meyve ve peynirde sıkıntı yok:) bakalım 3 aydan sonra yeme zevklerimiz değişecekmi. çok garip bu hamilelik olayı ya:))

sakın üzülme içini ferah tut tatlım tamam doktorun dediğine bakma birden atak yapar gününe göre gelişir hiç belli olurmu...kandılın mübarek olsun bu arada Allah dualarımızı kabul etsin

Aminnnn inşallah canım benim senin de kandilin mübarek olsun çok dua et benim için de...bol bol su süt ve ayran iç dedi doktorum bakalım onları yapıyorum işte inşallah işe yarar...

aynı beni anlattın:)) sağlıklı alternatifler bulmamız lazım allahtan meyve ve peynirde sıkıntı yok:) bakalım 3 aydan sonra yeme zevklerimiz değişecekmi. çok garip bu hamilelik olayı ya:))
İnşallah değişir. Birisi gün gelecek hamile kalacaksın ve canın o bayıldığın çikolatayı istemeyecek dese, gülerdim

doktor banada ayni folik asit verdi dedin markayi mutlaka arastricam canim cok saol allahim yardimcimiz olsun su mubarek gunde ..,gercekten ne kadar zormus daha gecen haftaya hicbirseyim yoktu yinede halime sükürler olsun daha kötüsünden korusun yemek.yiyebiliyorum zorda olsa tez zamanda gecer insallah bu migde bulantilarimiz

selam hanımlar,herkeslere hayırlı kandiller,rabbim bu güzel zamanlarda kimseleri darda bırakmasın...ikinci bebek olmasına rağmen aynı halsizlik hastalık hali uykusuzluk ve bulantı devam,inşallah yakında azalacak -bitecek,fazla dahil olamıyorum sohbete,bundan sonra daha sık bakayım,ilk grubumuzla hala hergün görüşüyoruz,umarım burda da güzel arkadaşlıklar çıkar

Ayni gunuz son adet tarihiniz ne acaba?

Erken değil tatlım ben artık eski kotlarımı giymiyorum dar giyinmemek lazım zaten
1 haftaya bende artık dolabı değiştirmeye başlarım:) bol bol tayt ve büyük tshirtler alıcam artık ne yapayım:) ilk hamileliğimden de hamile kıyafetlerim duruyor onlarla idare ederiz hamileliği çıkarırız. Çalışınca da zor aynı şeyler giyilmiyor çeşitlilik gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar mide bulantısı olan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun bende fenayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…