2016 Aralık Anneleri

Kizlar gunaydin Kandilimiz mubarek olsun insallah, ben gecen hafta keseyi gordum 4 haftalik dedi doktor suam 5+1 gunluk oldum haftaya kalp atisini duymak icin csgrdi beni fakat ben suan neyi yersem erteai gun tiksiniyorum ondan yogurt cok yiyodum simdi gormek istemiyorum yumurtayida ayni sekilde migdemde bulanmaya basladi bisiler yiyorum bir yarim saat bir saat sonra tekrar bulanmaya basliyo kusmuyorumda sadece bulaniyo geciyo tuzlu cubuk leblebi gibi seylerle asmaya calisiyorum.ama yolun daha cok basindayim haftaya sag salim kalbinin attiginida duysam icim.cok rahatlicak bu migde bulantisiyla.nasil.bas edicrm siddeti artarmi.bunun doktora soylesem.onumuzdeki hafta bana ilac verse bununla ilgili bir zarari olurmu bebisime hayatin tadi tuzu kalmdi suan benim icin.hicbirsey yemekten.icmekten zevk almiyorum.beni mutlu eden tek sey peynir ekmek zeytin allah hepimizin yardimcisi olsun oneriler varsa.bekliyorum

Ekledim sizi listeye Hoşgeldiniz

Hemen hemen aynı problemlere sahibiz diyebilirim aşılama sürecinde sürekli izin aldım. Olumlu bir netice aldık dış kulak iltihabı oldum yine izin onuda atlattım çok şükür şimdi de grip oldum. Bu bahar havası çok fena hasta olmamak elde değil bir şekilde kapıyorsun virüsleri İnşallah bebeklerimizi bize bağışlasın Allahım bunların hepsi geçici şeyler.

Günaydın güzel anne adayları, hepimizin sağlıkla, mutlulukla geçireceği bir gün olsun inşallah:)

Hasta olan, düşük tehdidi olan, benim gibi bulantıdan bunalmış arkadaşlara Allah dayanma gücü ve tez elden şifa versin

Dün iş yerinde sabahtan 4 kez kusunca herkes rapor al git dedi, ben de dayanabilecek durumum kalmayınca tekrar rapor aldım. Evde bu kadar kusma olmuyordu. Belli ki benim bebiş rahatına düşkün olacak, çalışmama izin vermedi resmen. Git eve dinlen dedi, mecbur o ne isterse o. Onu yeme diyor yemiyoruz bunu ye diyor yiyoruz, bakalım bu bebişler ne zaman her şeyi yememize izin verecekler, merak ve özlemle bekliyorum o günlerin gelmesini. Sağlıcakla kalın inşallah hepiniz, tatlı bebişlerinizle :)

Bulantı şiddeti artabilir ama aynı da kalabilir, bu tamamen nasip. Benim de aynı sizin gibi iki haftadır ama insan alışıyor sanırım. İlk günler bana da dayanılmaz geliyordu, ama şimdi diyorum mutlaka bir gün geçecek. Bir de ben B6 vitamini kullanıyorum, doktorum ilaç olmadığı için güvenle kullanabilirsin demişti, ilk günler çok etki etmedi ama 3. Günden itibaren düzenli kullanınca bulantım tamamen geçmedi ama en azından peynir ekmek ve çorba dışında bir şeyler yiyebilir oldum çok şükür. Premezis diye bir vitaminin içinde B6 varmış ama onun içinde aynı zamanda vitB12 de var. Benim kullandığım folik asit Folidoce nin içinde de vitB12 olduğu için ben epeyce araştırıp sadece B6 vitamini içeren bir ürün buldum. GNC diye bitkisel ürünler satan bir marka, siz de deneyin aklınıza yatarsa. Geçmiş olsun

Kandiliniz mubarek olsun.
Hasta olan bulantisi olan arkadaslarin Allah yardimcisi olsun.
Bu hafta vakit gecmiyor.Haftaya kalp atisi duymaya gidecegim kismetse.
Istahim cok acildi demir ilaci ve folik asit yüzünden saniyorum,tabi hormonlarin ve sigarayi birakmanin etkisi de var.

Merhaba güzel hanımlar,
Kandilimiz mübarek olsun, Allah tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Bu bulantı durumu, hangi haftaya kadar çıkar biliyor musunuz? Benim 2-3 haftadır çok sık olmayan hafif bulantılarım ve mide ekşimelerim mevcut. Ancak kusacak, öğürecek duruma hiç gelmedim. 8+2 bugün. Çok şükür bulantısı olmayan şanslı azınlıktan mıyım ben acaba? Yoksa bunu demek için erken mi? Kendime nazar da değdirmek istemiyorum. Bulantısı olan arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun.
Herkese selamlar, sevgiler.

Arkadaşlar az önce kesemizi gördüm 3.5 mm doktor haftasına göre çok uyumlu değil cuma tekrar gel dedi canım çok sıkkın hiçbir açıklama da yapmadı başka...
sakın üzülme içini ferah tut tatlım tamam doktorun dediğine bakma birden atak yapar gününe göre gelişir hiç belli olurmu...kandılın mübarek olsun bu arada Allah dualarımızı kabul etsin

Merhaba kızlar. Kandilimiz mübarek olsun inşallah. Kandilin yüzü suyu hürmetine güzel haberlerle günlerimizi geçirebilmeyi nasip etsin Allahım.
Bugün sabah işe gelmeden önce ritüelimi gerçekleştirdim,mide bulantısı ve kusma:) Kesinlikle boş mide yaramıyor bana, sık sık bişeyler yemem gerekiyor. Hamilelikten önce felaket çikolata tüketirdim,şimdi çikolatanın ç sini yemiyorum çok garip:) tatlıya düşkün ben şimdi hiç tatlı yiyemiyorum:) tatlı ihtiyacımı meyvelerden karşılıyorum.kızımda tatlıya düşkündüm önüme ne gelse yerdim. Bunda hep canım tuzlu ve ekşi şeyler çekiyor. Biraz önce kocaman ekşi yeşil elmayı hüplettim:) Bir de çok kötü birşey daha istiyor canım, Pringles!! Bayılıyorum Pringles a ama zararlı oldugu için yemek istemiyorum. Aklımdan da çıkmıyor ne yapsam acaba offf..

Amin canım. Afiyet olsun, bal şeker, şifa olsun yediklerin. Çikolata benim de en büyük zaafım-dı. Şimdi çekmiyor canım. Neredeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri, her hafta yediğim bir şeye tiksinme geldi. İlk günler süt-yoğurt- pekmez kuruyemiş nasıl güzel tüketirim. Şimdi hiçbirini çekmiyor canım. Meyve yiyeyim, kaşar, değişik peynirler yiyeyim istiyorum. Ev yemekleri çekmemeye başladı. Hazır dürüm, lahmacun, pizza falan istiyorum maalesef

Herkesin kandili mübarek olsun..
Allah Kucağı boş olanların kucagini doldursun. .
Gelelim bana.
Acayip mide bulantim başladı. .
Öğleden sonra oluyor ve tüm günümü etkiliyor. .
Ben de tam tersi bi bulantı normalde sabah insanlarin midesi bulanir benim ogleden sonra oluyor..
Su çok içen ben artık içemiyorum az az içiyorum normalde su =ben
her su ictikten sonra acayip bulanıyor. .
Deli gibi açım herseyi yemek istiyorum yiyemiyorum.
Midem bulanmadigi zaman Biraz bişeyler yiyorum tamam doydum diyorum yarım saat sonra midem bomboş tekrar kaziniyor. .
Çok değişik haller içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…