Ekledim sizi listeye HoşgeldinizMerhaba uzunn süre diyalog halinde olcagimiz dusunulurse herkes biraz kendini tanitir mi listeye eklenmek istiyorum bendee yaşım 28 İstanbulda yasiyorum 4 yasinda bi oglum var bu 2.hamileligim. ilk dogumum sezeryandı buda oyle olucak cok sukur 5+2 bugun bulanti kusma hic bi sikayetim yok ilk hamileligimde cok rahat gecmisti. Hepimiz saglicakla kavuşuruz insallah yavrularimiza
Günaydın anneler. Kandiliniz mübarek olsun. Dualarımız bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak, inşallah kabul olsun. Uzun bir gecenin sabahında hasta ve yorgun ve uykusuz olarak yazıyorum. İnşallah bugün doktora gidecekler güzel haberler verir bizlere. Bu gidişle ben de bu öksürük ile baş, kulak, boğaz ağrısı için doktora gideceğim. Gece biraz uyudum. Ağrı ve öksürük ile uyanıp sıcak bir şeyler içip biraz daha rahatlatıp kendimi uyudum. Çok geçmeden yeniden ağrı ve öksürük ile uyanma. Çok hastayım. Kafamı hava da tutamıyorum ama maalesef işteyim. Dün müdürüme izinlerimi imzalatmaya gittim. Evlilik yaramadı size dedi. Sürekli hastasınız. Adam bir yerde haklı. Son iki aydır her şey üst üste geldi. Bebek için tedavi esnasında paso hastanedeydim. Sonra aşılama günü akşamı acile kaldırılıp hastanede yattım iki gün. Sonraki bir hafta evdeydim. İşe başlayacağım gün eşim rahatsızlandı. Bu sefer onu hastanade tahlilleri için git gel. Birde uyuz benim kocam. Ben gitmesem yanında kaçar hastaneden. Sonra onun ameliyatı. Hastane yatış rapor derken araya birde çok şükür güzel haber müjdelendi. Susamımız geldi. Anlayacağınız müdürmün de dediği gibi son iki ay evlilik bana yaramadı. Ama her şerde bi hayır var misali rabbim bize evlatlarımızı bağışlasın. Dün sıkıntılı haber alan arkadaşlarımda inşallah sizede güzel haberler hayırlı haberler müjdelensin.
İnşallah canım. Allah sağlıkla o günlere ulaşmayı nasip etsin.Ay biz aynı gün doğum yapacaz görünüyor:). Hadi hayırlısıyla o günü görelim sağ salim
Kizlar gunaydin Kandilimiz mubarek olsun insallah, ben gecen hafta keseyi gordum 4 haftalik dedi doktor suam 5+1 gunluk oldum haftaya kalp atisini duymak icin csgrdi beni fakat ben suan neyi yersem erteai gun tiksiniyorum ondan yogurt cok yiyodum simdi gormek istemiyorum yumurtayida ayni sekilde migdemde bulanmaya basladi bisiler yiyorum bir yarim saat bir saat sonra tekrar bulanmaya basliyo kusmuyorumda sadece bulaniyo geciyo tuzlu cubuk leblebi gibi seylerle asmaya calisiyorum.ama yolun daha cok basindayim haftaya sag salim kalbinin attiginida duysam icim.cok rahatlicak bu migde bulantisiyla.nasil.bas edicrm siddeti artarmi.bunun doktora soylesem.onumuzdeki hafta bana ilac verse bununla ilgili bir zarari olurmu bebisime hayatin tadi tuzu kalmdi suan benim icin.hicbirsey yemekten.icmekten zevk almiyorum.beni mutlu eden tek sey peynir ekmek zeytin allah hepimizin yardimcisi olsun oneriler varsa.bekliyorum
sakın üzülme içini ferah tut tatlım tamam doktorun dediğine bakma birden atak yapar gününe göre gelişir hiç belli olurmu...kandılın mübarek olsun bu arada Allah dualarımızı kabul etsinArkadaşlar az önce kesemizi gördüm 3.5 mm doktor haftasına göre çok uyumlu değil cuma tekrar gel dedi canım çok sıkkınhiçbir açıklama da yapmadı başka...
Merhaba kızlar. Kandilimiz mübarek olsun inşallah. Kandilin yüzü suyu hürmetine güzel haberlerle günlerimizi geçirebilmeyi nasip etsin Allahım.
Bugün sabah işe gelmeden önce ritüelimi gerçekleştirdim,mide bulantısı ve kusma:) Kesinlikle boş mide yaramıyor bana, sık sık bişeyler yemem gerekiyor. Hamilelikten önce felaket çikolata tüketirdim,şimdi çikolatanın ç sini yemiyorum çok garip:) tatlıya düşkün ben şimdi hiç tatlı yiyemiyorum:) tatlı ihtiyacımı meyvelerden karşılıyorum.kızımda tatlıya düşkündüm önüme ne gelse yerdim. Bunda hep canım tuzlu ve ekşi şeyler çekiyor. Biraz önce kocaman ekşi yeşil elmayı hüplettim:) Bir de çok kötü birşey daha istiyor canım, Pringles!! Bayılıyorum Pringles a ama zararlı oldugu için yemek istemiyorum. Aklımdan da çıkmıyor ne yapsam acaba offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?