2016 Aralık Anneleri

Oh, inşallah böyle güzel haberlerini hep duyarız.

Bende okul oncesi ogrettmeniyim konuyla alakasin olacak ama bende bu yil norm fazlasi olacam projedeyim derken o nasil oluyor acaba:)
Canım Ankaradayım ben çocuk dostu şehir diye bir proje var onunla ilgili çalışmaları yürütüyoruz görevlendirme olarak çalışıyorum

Deniz zararlı değil mi acaba mikrop açısından ay yüzmeyi özledim yaaa şuan bulantilardan sosyal hayatımı sonlandırmıs olsamda
Deniz temiz olduğu sürece sıkıntı yok canım. Havuz önermemişti bana doktorum sadece. Son haftalara kadar denize girdim ilk hamileliğimde.

Sezaryenle doğanların çok hastalandığına katılmıyorum ama bence de elbette en güzeli adı üstünde normal doğum.

Çok üzüldüm canım. Allah hayırlısına erdirsin inşallah.

Hayırlısı olsun canım da bebek büyüdüğüne göre biraz ümitlenmek normal değil mi?

Sağ salim kavuştursun Allahım sizi.

Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Arkadaşlar bugün girdim ama yoğunluktan yazamadım pazartesi sendromu resmen

İki arkadaş kötü durumdan bahsetmiş
İnşallah iyi olur. cyd86 nisabeyza Rabbim büyük korktuğunuza uğratmasın

Tek tek alintilayamadim kızlar kusura bakmayın, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yarın farklı bir doktora gideceğim inş. Sonuç değişir mi bilemiyorum ama en azından sonradan kafamda soru işareti kalsın istemiyorum. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin inşaallah.

Merhaba kızlar
Benim son adet tarihim 23 marttı.cuma günü özel muayehane olan yeni cihazı olan bir doktora gittin 5+2 olmamıza rağmen 4+6 çıktı 1 cm keseyi ve yolk u gördük çok şükür.
Bugün hastanede randevum vardı orayada gittim 3 gün geçmesine rağmen oda 4+6 dedi keseyi yolku oda gördü hatta bebeği ben görebiliyorum ama siz göremezsiniz çok küçük daha ama herşey yolunda dedi.
Sizce ultrason cihazlarında bu şekilde gün şaşması olabilirmi?

Ay biz aynı gün doğum yapacaz görünüyor:). Hadi hayırlısıyla o günü görelim sağ salim

Hem cihazlar arasında fark olmasi, hem de ilk haftalarda günlerin şaşması çok normal. İleri haftalarda daha net sonuçlar alırsınız.

Günaydın anneler. Kandiliniz mübarek olsun. Dualarımız bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak, inşallah kabul olsun. Uzun bir gecenin sabahında hasta ve yorgun ve uykusuz olarak yazıyorum. İnşallah bugün doktora gidecekler güzel haberler verir bizlere. Bu gidişle ben de bu öksürük ile baş, kulak, boğaz ağrısı için doktora gideceğim. Gece biraz uyudum. Ağrı ve öksürük ile uyanıp sıcak bir şeyler içip biraz daha rahatlatıp kendimi uyudum. Çok geçmeden yeniden ağrı ve öksürük ile uyanma. Çok hastayım. Kafamı hava da tutamıyorum ama maalesef işteyim. Dün müdürüme izinlerimi imzalatmaya gittim. Evlilik yaramadı size dedi. Sürekli hastasınız. Adam bir yerde haklı. Son iki aydır her şey üst üste geldi. Bebek için tedavi esnasında paso hastanedeydim. Sonra aşılama günü akşamı acile kaldırılıp hastanede yattım iki gün. Sonraki bir hafta evdeydim. İşe başlayacağım gün eşim rahatsızlandı. Bu sefer onu hastanade tahlilleri için git gel. Birde uyuz benim kocam. Ben gitmesem yanında kaçar hastaneden. Sonra onun ameliyatı. Hastane yatış rapor derken araya birde çok şükür güzel haber müjdelendi. Susamımız geldi. Anlayacağınız müdürmün de dediği gibi son iki ay evlilik bana yaramadı. Ama her şerde bi hayır var misali rabbim bize evlatlarımızı bağışlasın. Dün sıkıntılı haber alan arkadaşlarımda inşallah sizede güzel haberler hayırlı haberler müjdelensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…