Oh, inşallah böyle güzel haberlerini hep duyarız.Günaydınlar güzel anneler bugün kontrole gittim raporum 1 hafta daha uzatıldı bebeğim iyiymiş çok şükür , yeni bir hematom alanı oluşmamış ve olan hematom da küçülmeye başlamış vücudun tamamen bunu atma süresi 1 ayı bulabilirmiş iğnelere ve ilaçlara devam dedi sağlıcakla kalın
Canım Ankaradayım ben çocuk dostu şehir diye bir proje var onunla ilgili çalışmaları yürütüyoruz görevlendirme olarak çalışıyorumBende okul oncesi ogrettmeniyim konuyla alakasin olacak ama bende bu yil norm fazlasi olacam projedeyim derken o nasil oluyor acaba:)
Deniz temiz olduğu sürece sıkıntı yok canım. Havuz önermemişti bana doktorum sadece. Son haftalara kadar denize girdim ilk hamileliğimde.Deniz zararlı değil mi acaba mikrop açısından ay yüzmeyi özledim yaaa şuan bulantilardan sosyal hayatımı sonlandırmıs olsamda
Sezaryenle doğanların çok hastalandığına katılmıyorum ama bence de elbette en güzeli adı üstünde normal doğum.Sen sevdin bu emojileri
Aa evet kesinlikle. Ben gercekten bir sorun olmazsa kesinlikle normal istiyorum. Önceden bu yoga pilates ve yürüyüs normal dogumu kolaylastiriyormus. Benim burada tanidigim cinli bir kiz vardi hamile. Her gün 40 dk yürüyordu kolay dogum yapabilmek icin.
Normal dogum bir annenin bebegine verebilecegi en güzel hediye. Cünkü bebek normal dogumda cikarken rahim agzindan salgilanan beyaz bir siviyla kaplaniyor. Bu sivida hastaliklara karsi antikorlar var. Senden bebege geciyor o sirada. Bebek uzun süre bu sayede hastaliklara karsi korunmali oluyor.
Sezeryanle doganlar cok hastalaniyorlar.
Kadinlar binlerce yildir normal dogum yapiyor. Ilk caglarda bile doguruyormus kadinlar, o zaman hastane, sezeryan yoktu. Demek ki olabiliyor.
Çok üzüldüm canım. Allah hayırlısına erdirsin inşallah.Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Ben kaydımı yaptırdım aile hekimime. Belirli haftalarda kontrole çağırıyorlar. Bir de tetanoz aşısını yapıyorlar zamanı gelince.bu arada sağlık ocağına giden oldu mu? orda da bişey takip ediceklermiş bebekle ilgili. bilgisi olan?
Hayırlısı olsun canım da bebek büyüdüğüne göre biraz ümitlenmek normal değil mi?Bende de haberler kötü dün minik lekelenmeler başladı bugün doktora gittim hala kalp atışı yok olumlu konuştu 1 hafta daha beklemek istiyorum diye pazartesiden sonra durum belli olacak kese ve Bebek büyümüş ama gerisi yok kanama artarsa zaten hafta içi kısmet artıkkanama alanı da yok kesede de bozulma yok bu kan nedir anlamadım herşeyde Bi hayır vardır neylerse Mevla'm güzel eyler
Sağ salim kavuştursun Allahım sizi.Kızlar derdi olana allah şifasını versin
Bi girdim 10 sayfa teker teker okudum
Ayyy bugün çok mutluyum eşim sirnaktaydi artık biliyorsunuz
Bugün aradı dedi bu hafta geliyoruz
Bir ayı geçti ayriyiz artık bayağı daraldim evimden ayrı başka başka yerlerde kalmaktan
Bu emojiler bi harika
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahMerhaba uzunn süre diyalog halinde olcagimiz dusunulurse herkes biraz kendini tanitir mi listeye eklenmek istiyorum bendee yaşım 28 İstanbulda yasiyorum 4 yasinda bi oglum var bu 2.hamileligim. ilk dogumum sezeryandı buda oyle olucak cok sukur 5+2 bugun bulanti kusma hic bi sikayetim yok ilk hamileligimde cok rahat gecmisti. Hepimiz saglicakla kavuşuruz insallah yavrularimiza
Ay biz aynı gün doğum yapacaz görünüyor:). Hadi hayırlısıyla o günü görelim sağ salimCanım denizde değil, havuzda mikrop ya da fazla klor olabiliyor. Benim bildiğim Havuz önerilmiyor, deniz öneriliyor. Aksine benim alerjilerim falan da vardı. Tuzlu suya girdikçe rahatlıyor kaşıntılarım. Ama doktoruna sor yine canım. Benim durumum ile senin durumun belki farklılık gösterebilir. Çok şükür benim şu an hamilelik açısından hiçbir şikayetim yok.
Tecrübeli anne ne güzelDeniz temiz olduğu sürece sıkıntı yok canım. Havuz önermemişti bana doktorum sadece. Son haftalara kadar denize girdim ilk hamileliğimde.
Hem cihazlar arasında fark olmasi, hem de ilk haftalarda günlerin şaşması çok normal. İleri haftalarda daha net sonuçlar alırsınız.Merhaba kızlar
Benim son adet tarihim 23 marttı.cuma günü özel muayehane olan yeni cihazı olan bir doktora gittin 5+2 olmamıza rağmen 4+6 çıktı 1 cm keseyi ve yolk u gördük çok şükür.
Bugün hastanede randevum vardı orayada gittim 3 gün geçmesine rağmen oda 4+6 dedi keseyi yolku oda gördü hatta bebeği ben görebiliyorum ama siz göremezsiniz çok küçük daha ama herşey yolunda dedi.
Sizce ultrason cihazlarında bu şekilde gün şaşması olabilirmi?
Çok teşekkür ederim cevapladığınız içinHem cihazlar arasında fark olmasi, hem de ilk haftalarda günlerin şaşması çok normal. İleri haftalarda daha net sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?