onlar arayıp çağırıyor canım bende liste vardı ne zaman çağırcaklarına dair akşam foto çeker resim atarımkaydım var canım hamileliği biliyolar. çağıran olmadı demek daha sonra çağırıcaklar. ondan merak ettim
onlar arayıp çağırıyor canım bende liste vardı ne zaman çağırcaklarına dair akşam foto çeker resim atarım
Ben sezaryen istiyorum demedim ki arkadaşım öyle diyorsun Allahım o günleri göstersin bi psikolog yardımıyla bende normal doğum istiyorum zaten sadece her benim gibi ilk doğum yapacak arkadaşların tedirginlik korkusu olabilir normaldir bu durum bence.Sen sevdin bu emojileri
Aa evet kesinlikle. Ben gercekten bir sorun olmazsa kesinlikle normal istiyorum. Önceden bu yoga pilates ve yürüyüs normal dogumu kolaylastiriyormus. Benim burada tanidigim cinli bir kiz vardi hamile. Her gün 40 dk yürüyordu kolay dogum yapabilmek icin.
Normal dogum bir annenin bebegine verebilecegi en güzel hediye. Cünkü bebek normal dogumda cikarken rahim agzindan salgilanan beyaz bir siviyla kaplaniyor. Bu sivida hastaliklara karsi antikorlar var. Senden bebege geciyor o sirada. Bebek uzun süre bu sayede hastaliklara karsi korunmali oluyor.
Sezeryanle doganlar cok hastalaniyorlar.
Kadinlar binlerce yildir normal dogum yapiyor. Ilk caglarda bile doguruyormus kadinlar, o zaman hastane, sezeryan yoktu. Demek ki olabiliyor.
:) evet canım zaten ilk hamileliği olup da korkusu olmayan yoktur ama Rabbim o sabrı gücü o zaman veriyormuş işte o günlere son Haftalara sağlıkla gelelim inşallah kolay doğumlar nasip olsun hepimize bi çırpıda :)Aynı korku bende de var canım. Diyorlar ya sancı girdikçe it falan diye, onu yapamam da, çocuk orada sıkışır kalır, vakumla çekerler falan da, kafası kocaman olur gibi ne senaryolar yazdım. Ama adı üstünde normal doğum kendimizi motive etsek daha iyi olacak. Zaten dün haberlerde gördüm doktorlara normal doğum sezeryan oranına göre sezeryanı fazla olandan maaş desteği yapılması kesilecek, uyarı alacak en son da doğum izni ellerinden alınacakmış. Doktorlarda kendilerini düşünüp çok önermezler kesin. Bu kadar herkes doğuruyor bizde doğururuz heralde. Bakalım kısmet tabi. Belki de çatı muayenesinde veya bebek gelişinde ters bir şey olacak sezeryan olacak. Nasip bakalım. Bu arada bebeklerin kafasındaki bıngıldak çocukların rahimden çıkarken kafataslarının üst üste binip rahimden kolay geçmesi için olduğunu öğrenince biraz da dedim ki rabbim aslında bizim adımıza düşünmüş. Bir kaç saat yani on onbeş saat sancı sonrası zirve bir ağrı ile doğuma sıccak bakabilirim. Heralde.Ay yazarken gözüm yeniden korktu.
ben 7+0 da gittiğimde bebeğin kalp atışlarını gördük. ultrasonda 6+4 günlük çıkmıştı, doktorum o kadar farkın önemli olmadığını belirtmişti. Bence daha erken, haftaya çağırsaymış kesin belli olurdu. bir de ultrason cihazının iyi olması da farkediyor.kizlar bnde dun ilk muayeneme gittim normalde 6+1ken 5+5 cikti gec dollenme olabilr dedi kese de 15 mm olmus ama henuz bebek yoktu görünmedi. cumaya tekrar gidicem bos gebelik olmasindan korkuyorum sizler bebegi ne kadarlikken gördünüz?
kizlar bnde dun ilk muayeneme gittim normalde 6+1ken 5+5 cikti gec dollenme olabilr dedi kese de 15 mm olmus ama henuz bebek yoktu görünmedi. cumaya tekrar gidicem bos gebelik olmasindan korkuyorum sizler bebegi ne kadarlikken gördünüz?
ben 7+0 da gittiğimde bebeğin kalp atışlarını gördük. ultrasonda 6+4 günlük çıkmıştı, doktorum o kadar farkın önemli olmadığını belirtmişti. Bence daha erken, haftaya çağırsaymış kesin belli olurdu. bir de ultrason cihazının iyi olması da farkediyor.
Canım yeni farkettim Rabbim bebeğini Sana bağışlasın inşallah güzel haberler ver herşey yolunda Gitsin dilerimMerhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Ben sezaryen istiyorum demedim ki arkadaşım öyle diyorsun Allahım o günleri göstersin bi psikolog yardımıyla bende normal doğum istiyorum zaten sadece her benim gibi ilk doğum yapacak arkadaşların tedirginlik korkusu olabilir normaldir bu durum bence.
Bende anlamadım desem 1 hafta geriden geliyo ama sat a göre bu Zaman'da kalp atışınıN olması gerekmiş lekeler devam ediyo bu arada hsyırlısı inşallahBebek kalp atışı olmadan nasıl büyüyor peki orayı anlamadım. Bebekte mm olarak büyüme varsa bu canlı olduğu anlamını taşır.
Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. Kendimi çok kötü hissediyorum...
kizlar bnde dun ilk muayeneme gittim normalde 6+1ken 5+5 cikti gec dollenme olabilr dedi kese de 15 mm olmus ama henuz bebek yoktu görünmedi. cumaya tekrar gidicem bos gebelik olmasindan korkuyorum sizler bebegi ne kadarlikken gördünüz?
Iyi yapıyorsun canım anladımYok öyle demedigini biliyorum. Hani bu sekilde bebegine de faydasi olacagini düsünürsen belki daha kolay kendini hazirlarsin diye yazdim. Tabi tedirginlik normal yasamadigimiz icin ne olacagini bilmiyoruz. Ama yazdigim gibi, kadinlar binyillardir bunu yapiyor diye düsünüp kendimi rahatlatiyorum ben.
Kızıma hamileyken benimde olmuştu. Doktora gittiken sonraki gün.Bugün benim hafif kahverengi lekelenme oldu..
Iç camasirimda bi tırnak kadar gördüm. .
Peceteye de iki defa geldi..
Temizliğe başlamıştık eşimle
Ben hemen bırakıp yattım 3-4 saattir yatıyorum. .
Devamı gelmedi kesildi..
Doktora da gitmedim
Internette okudum cd devamı gelmiyorsa korkulacak bişey yok diyordu.
Bi de acayip acikiyorum ne yesem diye düşünüp duruyorum. ..
Canım bende 1. Sınıf öğretmeniyim sabah bulantim vardı kahvaltı yapmadan gittim okula. Halsizlik bulanti mahvetti beni. Önümüzdeki günler nasıl geçecek bakalım.Günaydın herkese İnşallah hayırlı haberler aldığımız bir gün olur bugün. Off hiç ders anlatasim yk cok uykum var birinci sınıf okutuyorum birde. Sanırım bi yandan da grip oluyorum burnum akıyor başım ağrıyor ve Üşüyorum
Canım çok sevindim.Günaydınlar güzel anneler bugün kontrole gittim raporum 1 hafta daha uzatıldı bebeğim iyiymiş çok şükür , yeni bir hematom alanı oluşmamış ve olan hematom da küçülmeye başlamış vücudun tamamen bunu atma süresi 1 ayı bulabilirmiş iğnelere ve ilaçlara devam dedi sağlıcakla kalın
Bende okul oncesi ogrettmeniyim konuyla alakasin olacak ama bende bu yil norm fazlasi olacam projedeyim derken o nasil oluyor acaba:)ya sizi görünce ben de yazmak istedim ben de okul öncesi öğretmeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?