2016 Aralık Anneleri

Ben sezaryen istiyorum demedim ki arkadaşım öyle diyorsun Allahım o günleri göstersin bi psikolog yardımıyla bende normal doğum istiyorum zaten sadece her benim gibi ilk doğum yapacak arkadaşların tedirginlik korkusu olabilir normaldir bu durum bence.

:) evet canım zaten ilk hamileliği olup da korkusu olmayan yoktur ama Rabbim o sabrı gücü o zaman veriyormuş işte o günlere son Haftalara sağlıkla gelelim inşallah kolay doğumlar nasip olsun hepimize bi çırpıda :)

kizlar bnde dun ilk muayeneme gittim normalde 6+1ken 5+5 cikti gec dollenme olabilr dedi kese de 15 mm olmus ama henuz bebek yoktu görünmedi. cumaya tekrar gidicem bos gebelik olmasindan korkuyorum sizler bebegi ne kadarlikken gördünüz?

ben 7+0 da gittiğimde bebeğin kalp atışlarını gördük. ultrasonda 6+4 günlük çıkmıştı, doktorum o kadar farkın önemli olmadığını belirtmişti. Bence daha erken, haftaya çağırsaymış kesin belli olurdu. bir de ultrason cihazının iyi olması da farkediyor.

bebeği 6+5 vajinal 7+0 abdominal gördük biz. üstten zorla gördük rahmim ters olduğu için hatta. panik yapma :)

çok güzel bende de aynısı oldu 7+0 da gittim kalp atışları duyuldu ama ultrason kağıdında 6+4 yaızyordu .. olsun da sağlıklı olsun bebişler :)

Canım yeni farkettim Rabbim bebeğini Sana bağışlasın inşallah güzel haberler ver herşey yolunda Gitsin dilerim

Yok öyle demedigini biliyorum. Hani bu sekilde bebegine de faydasi olacagini düsünürsen belki daha kolay kendini hazirlarsin diye yazdim. Tabi tedirginlik normal yasamadigimiz icin ne olacagini bilmiyoruz. Ama yazdigim gibi, kadinlar binyillardir bunu yapiyor diye düsünüp kendimi rahatlatiyorum ben.

Bebek kalp atışı olmadan nasıl büyüyor peki orayı anlamadım. Bebekte mm olarak büyüme varsa bu canlı olduğu anlamını taşır.
Bende anlamadım desem 1 hafta geriden geliyo ama sat a göre bu Zaman'da kalp atışınıN olması gerekmiş lekeler devam ediyo bu arada hsyırlısı inşallah

Dur bakalim bi bekle hemen üzülme. Allahtan umut kesilmez, Insallah bebegin sana tutunur, dualarimiz seninle

5+4 te ben de sadece keseyi görmüstüm.

Iyi yapıyorsun canım anladım
Tabi Allahın emri öyle normal olması inşallah bir aksilik çıkmaz (sezaryen gerektirecek durumlar) hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kızlar derdi olana allah şifasını versin
Bi girdim 10 sayfa teker teker okudum
Ayyy bugün çok mutluyum eşim sirnaktaydi artık biliyorsunuz
Bugün aradı dedi bu hafta geliyoruz
Bir ayı geçti ayriyiz artık bayağı daraldim evimden ayrı başka başka yerlerde kalmaktan

Bu emojiler bi harika

Ben baba ewimdeyim kizlar. Rahatlik bakalim kendi ewimdede rahattim esimden allah razi olsunda o isteyken perisandim tabi. Bakalim ins duzelir donerim. Daha bide sinavlarim var haziranin ilk haftasi die. Nasi caliscaksam mechul....

Kızıma hamileyken benimde olmuştu. Doktora gittiken sonraki gün.
devamı gelmeyince doktora gitmemistim.
annem benim de olmuştu demişti.
Ben hicbirsey yapmadığım halde olmuştu.
Seninde önemli birsey değildir tekrarlamaz inş.

Canım bende 1. Sınıf öğretmeniyim sabah bulantim vardı kahvaltı yapmadan gittim okula. Halsizlik bulanti mahvetti beni. Önümüzdeki günler nasıl geçecek bakalım.
Aman dikkat et kendine ıhlamur falan iç .

Canım çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…