• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar benim de gecen pzts beta hcg 206 cikti ama kasik agrisi ve adetten onceki gibi olan gogus hassasiyeti disinda hicbir belirti yok. Cok enteresan. Kanama falan da yok. Tomurcugum acaba cok mu uslu. Hic uzmuyor beni. Yoksa cok mu erken :D randevum carsambaya malesef. Nasil bekliycem :(

Kizlar benim de gecen pzts beta hcg 206 cikti ama kasik agrisi ve adetten onceki gibi olan gogus hassasiyeti disinda hicbir belirti yok. Cok enteresan. Kanama falan da yok. Tomurcugum acaba cok mu uslu. Hic uzmuyor beni. Yoksa cok mu erken :KK70: randevum carsambaya malesef. Nasil bekliycem :KK43:

betahcg değerlerini önemse canim inşallah sağlıklı gebelik olur ihmal etme sakin ve kendini yorma asla ...

Ayyy gercektenmi icimi ferahlattin varya cok kotuydum dedigim gibi pat diye kesilmedi sadece hafifledi 8. Haftafayim yani sonuna kadar agrimaz herhalde gogusler dimi
Yok canim ferah tut içini hafifleyecek tabi hormonlar yüzünden daha endiseliyiz... Belirtileriniz birden kaybolursa sıkıntı olabilirmiş ama sen dikkat et kendine kontrollerini ihmal etme yeter...

Kizlar merhaba size bisey danisacam benim bi arkadasimda hamile hamileligin basinda oda ve agzindan su geliyor surekli elinde bezle geziyor yani diyecegim şu aranizda boyle olup tedavisini gordu mu lutfen aranizda biri yasadiysa bana cevap verin ne tedavi gordugunuzu yazin bana. Cok zor durumda kiz

Kizlar merhaba size bisey danisacam benim bi arkadasimda hamile hamileligin basinda oda ve agzindan su geliyor surekli elinde bezle geziyor yani diyecegim şu aranizda boyle olup tedavisini gordu mu lutfen aranizda biri yasadiysa bana cevap verin ne tedavi gordugunuzu yazin bana. Cok zor durumda kiz
midesiyle alakalı bir sıkıntı olabilir. hamilelikte mide öz suyunda artış oluyor. eğer bu şekildeyse yanında mutlaka mide özsuyunu alabilecek şeyler bulundursun yesin. mesela sarı leblebi çok iyi gelir mide suyunu çekmede.

Hayirli olsun canim saglikla gelsin insallah
Tesekkurler tatlim insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize... Aramizda 3 gun var sen gittin mi doktora? Ben sadece kan tahlili yaptırdım henuz sağlık ocağında salı gidicem insallah sıkıntı çıkmazsa...

Tesekkurler tatlim insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize... Aramizda 3 gun var sen gittin mi doktora? Ben sadece kan tahlili yaptırdım henuz sağlık ocağında salı gidicem insallah sıkıntı çıkmazsa...

Yok canim henuz gitmedim.gecen hafta persembe gunu ogrendim ben 1 hafta once reglimden.eski dr aradim en az 1 hafta sonra gel dedi.bu sefer dr degistirmek istiyorum rand almak icin aradim bugun ama taa bidahaki hafta carsambaya musaitmis.ne yapicam nereye gidicem bilmiyorum.

Selam güzel anneler SA
Herkese mutlu.gunler.bugun 8 haftalik olduk hamdolsun ama sabah.gogus agrim azalmaya baslamis onu farkettim normalde aciyordu sacma sapan seyler geliyor aklima.zaten bulanti kusma yok bende istahim tavan yapti tecrubeli anneler gogis agriniz ne zaman gecti hatirliyomusunuz

Ben 9. haftanın içindeyim hiç bulantım olmadı, göğüs ağrım da azaldı. Ama bi terslik olduğunu düşünmüyorum. Canım saçma sapan şeyler çekiyo ve iştahım da yerinde. 9 ay sonunda dünya kadar olucam galiba. :D

Selam güzel anneler SA

Ben 9. haftanın içindeyim hiç bulantım olmadı, göğüs ağrım da azaldı. Ama bi terslik olduğunu düşünmüyorum. Canım saçma sapan şeyler çekiyo ve iştahım da yerinde. 9 ay sonunda dünya kadar olucam galiba. :KK70:
Ayyy ayni beni anlattin yani simdiden 2 kilo alormi insan ya esim eskiden ekmek yemiyorum diye kizardi simdi onumden aliyor

Yok canim henuz gitmedim.gecen hafta persembe gunu ogrendim ben 1 hafta once reglimden.eski dr aradim en az 1 hafta sonra gel dedi.bu sefer dr degistirmek istiyorum rand almak icin aradim bugun ama taa bidahaki hafta carsambaya musaitmis.ne yapicam nereye gidicem bilmiyorum.
Anladım canım erken ogrenmissin muhtemelen erken dollenme senin heralde yoksa 1 hafta once ogrenmek zor :) ben eskiden devam edicem walla sezaryen benim onceki de iyi yapmıştı risk yeni doktor...

IZMIRDE yasayan arkadaşlar kürtaj fiyatları hakkında bilgisi olan var mı düşük yapıyorum eğer kendiliginden düşmesse pazartesi gününe kadar pazartesi kurtaja alacak doktorum hastane ve fiyat bilgisi olan varsa yardimci olabilir misiniz

Zaten 1 kilo sisliklerden olur ya benim memisler yarimsar kilo büyüdü sanki :KK53::KK28:
İnşallah dediğin gibidir. Plansız bir gebelik olduğu için öncesinde kilo veremedim. Boğa burcuyum zaten iştahlıydım iyice iştahım arttı. Dua ediyorum Allahım iştahımı azalt biraz midem bulansın diye ama tık yok :D

Back