- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Günaydın arkadaşlar paso yatıyorum ben sürekli uyuyorum
Günaydın eklerim tabiii
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de katıldım aranıza
SAT 25 marttı benim, geçen hafta salı yani adetime daha 6 gün varken, göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yaptım ve 2. çizgiyi silik olarak gördüm. Perşembe günü de kan testi yaptırdım 219 çıktı hcg. Bu kadar erken nasıl ortaya çıktı hala şaşkınım, daha doktora gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum kısmetse.
2. hamileliğim, bir kızım var 2013 nisan doğumlu. 30 yaşındayım ve İstanbuldayım listeye eklerseniz sevinirim. AzRASILAM Muhtemel doğum tarihi de 30.12.2016 sağlıkla devam ederse inşallah hamileliklerimiz hepinizi yolcu edicez doğuma, en son biz kalıcaz :) birkaç arkadaş daha gördüm benimle aynı tarihli, siz de durumlar nedir kızlar? Gördünüz mü kesecikleri?
Belirtilerden bahsedilmiş, bende de göğüs acısı ve şişkinlik dışında bir belirti yok. İlkinde de öyleydi,hiç bulantım olmamıştı. Sadece bir ay kadar et ve tavuktan tiksinmiştim. Bu sefer de öyle kolay geçer inşallah. Onun dışında son haftaya kadar iştahım çok açıktı, doymak bilmiyordum, 26-27 kilo fln aldım. Bu sefer çok dikkatli olmam lazım, başarabilirmiyim bilmiyorum tabi.
Günaydın eklerim tabiii