• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Su icmek mumkun olmuo malesef ictikce daha cok kusma oluyo. Badem findiga gelince gecen gun okudum yiyim dedim mahvetti beni :KK43: bana iyi gelen hic bse yok :KK43:
canım boş mideye suda bulantı yapar sen ayran filan iç salatalığa tuz döküp ye susuz kalmasın vücudun mide bulantısı için ilaç veriyolar hamilelere böyle eziyet olmasın diye sana bişe vermedimi dr bide kraker filan hikaye köy ekmeği yada tam buğday at ağzına mide boş olduğu için asit salgılıyo daha çok bulantı oluyo haşlanmış patates dene birde tuzlu yağsız

üzülme moralini bozma bak döllenme var yeniden olur insanlar sperm azlıgından yumurtlayamamaktan kısır oluyorlar yıne sukurkı oyle sıkıntınız yok döllenıyor bu olmaz baska olur yıne ben hep böyle dusunmustum :(

Arkadaşlar gece 3 den beri hastanedeyim gece aniden uyandım yoğun kanamam vardı ve büyük bir pıhtı düştü hemen hastaneye geldik Dr muayene etti usg ile baktı bebeğim duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama niye kanama var bilinmiyor halen hastanedeyim progesteron iğne yaptılar makattan fitil verdiler kolumda serum var kanamam azaldı baya nolucak bilmiyorum nolur dua edin bize

Arkadaşlar gece 3 den beri hastanedeyim gece aniden uyandım yoğun kanamam vardı ve büyük bir pıhtı düştü hemen hastaneye geldik Dr muayene etti usg ile baktı bebeğim duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama niye kanama var bilinmiyor halen hastanedeyim progesteron iğne yaptılar makattan fitil verdiler kolumda serum var kanamam azaldı baya nolucak bilmiyorum nolur dua edin bize
Cok geçmiş olsun inşaallah sıkıntısız cikarsin kanama ile ilgili Dr birşey demedi mi 8 haflatiksin az da değil inşaallah inşaallah bi daha kanama olmaz.

Çok geçmiş olsun cnn, Allah yardımcın olsun inşallah önemli bir şey değildir.

cok gecmıs olsun moralını bozma bebegın ıyıyse onemlı olan bu hormonun flan dusmustur belki ben riskli bebelikle ılgılı anıden kanaması gelen birini okumustum smdı doktor bılır tabi ama aynı anlattgn gbıydı rahım genişlerlen endometriuma tam oturmamıs buyudukce oturmus tabı hamılelık sonucunda hıc kalkamamıs kadıncagız :( ama bırkac haftaya oturmus ve cok saglıklı bır bebegı olmustu :) uzulme kafana takma ve sakın moralını bozma stres bebegıde etkıler

Hiç korkma canim bende oğlumda aynı şeyi yasadim (nisan 2012 dogumlu).Çok yoğun kanamayla gittim düşük zannettiler kocaman kocaman pihtiler attım ama şükürler olsun oğlum şimdi 4 yaşında.Bazen böyle olabiliyormuş.Ama arkasindan 20 gun hic kalkmadan yatmam onerilmisti.Rabbim ne verirse hayırlısını verir.

Günaydın hanımlar.Rabbim zor durumda olan melek annelerimize acil şifalar versin inş.Rabbim bebişerinizi size bağışlasın

Kalbi atıyorsa korkma bence atlatmissiniz. İnsallah saglikla kucağına alırsın benim eltim de 7 haftalık ken kanamalar geçirdi şimdi doğdu çocuğu. .

Mide bulantın yok 5 hafta dayım kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı korkuyorum.. mide bulantım yok acaba yaşıyor mu

canım boş mideye suda bulantı yapar sen ayran filan iç salatalığa tuz döküp ye susuz kalmasın vücudun mide bulantısı için ilaç veriyolar hamilelere böyle eziyet olmasın diye sana bişe vermedimi dr bide kraker filan hikaye köy ekmeği yada tam buğday at ağzına mide boş olduğu için asit salgılıyo daha çok bulantı oluyo haşlanmış patates dene birde tuzlu yağsız
Inan yazdiklarindan tek yemedigim haslanmis patates kaldi. Dun aksam 9 da acillik oldum gene hic bi yemedigim ve kustugum icin idrar aldi alttan bakti ben 6 hafta saniodum ultrasonda ileri gorundu iki gun daha suan 6+3 deyiz yani bu iyi bise mi anlamadim. Metpamit verdi mucize buydu galiba yatmadan ictim yattim ve gece bulanti falan yok hic wc bile uyanmadan uyumusum dusun. Allaha sukur buldum cozumu galiba. Suandada garip bi sekilde erken olmasina ragmen iyi midemm allahima sukur ama iki gundur cok agladim yalvardim dua ettim dayanamiodum artik

Mide bulantın yok 5 hafta dayım kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı korkuyorum.. mide bulantım yok acaba yaşıyor mu
Mide bulantıları için çok erken, benim de 6. Haftadan sonra yavaş yavaş başladı. Hem herkeste olması gerekmiyor. Hayırlısı ile kalp atışını duyarsınız inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey değildir drda öyle demiş içini ferah tut

Inan yazdiklarindan tek yemedigim haslanmis patates kaldi. Dun aksam 9 da acillik oldum gene hic bi yemedigim ve kustugum icin idrar aldi alttan bakti ben 6 hafta saniodum ultrasonda ileri gorundu iki gun daha suan 6+3 deyiz yani bu iyi bise mi anlamadim. Metpamit verdi mucize buydu galiba yatmadan ictim yattim ve gece bulanti falan yok hic wc bile uyanmadan uyumusum dusun. Allaha sukur buldum cozumu galiba. Suandada garip bi sekilde erken olmasina ragmen iyi midemm allahima sukur ama iki gundur cok agladim yalvardim dua ettim dayanamiodum artik
canım çok sevindim bana sağlık ocağında demişlerdi miden bulanıyosa ilaç verelim eziyet olmasın diye yani çaresi varken bunu çekmenin anlamı yok

çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey değildir drda öyle demiş içini ferah tut

canım çok sevindim bana sağlık ocağında demişlerdi miden bulanıyosa ilaç verelim eziyet olmasın diye yani çaresi varken bunu çekmenin anlamı yok
Allahima sukur canim bugun bulantisiz kusmasiz bi sabaha uyandim esimde bende inanamadik ne ilacmis dedik :) smdide kahvalti ettim. :) cay icip duruyorum midem cok hoslanio caydan

Şimdi eve geldim dr. progestan verdi günde 3 kez kullanacağım. İstirahat et dedi. son kez çıkarken bebeğe tekrar baktı herşey yolunda dedi. Ama normal adet oluyor gibiyim. Normal şartlardada hamile olmasaydım yarın adet günümdü bununla ilgili olabilir mi acaba

Back