- 20 Temmuz 2015
- 173
- 179
- 33
- 34
merhaba bebegınızı gordnzmu acaba? kalp atımını aldnz mı aramzda 4 gun varda merak ettmMerhaba hanimlar umarim hepiniz iyisinizdir . biz yuvarlanip gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bebegınızı gordnzmu acaba? kalp atımını aldnz mı aramzda 4 gun varda merak ettmMerhaba hanimlar umarim hepiniz iyisinizdir . biz yuvarlanip gidiyoruz
geçmiş olsun efsane arkadaşımızda senin gibi oldu 2 kere genetik test verdi kanda pıhtılaşma çıktı kan civiltici ignem kullanıyormusun yada o testi yaptırdın mi bende de var pıhtılaşma iğne kullanıyorum dinlen bol bolArkadaşlar gece 3 den beri hastanedeyim gece aniden uyandım yoğun kanamam vardı ve büyük bir pıhtı düştü hemen hastaneye geldik Dr muayene etti usg ile baktı bebeğim duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama niye kanama var bilinmiyor halen hastanedeyim progesteron iğne yaptılar makattan fitil verdiler kolumda serum var kanamam azaldı baya nolucak bilmiyorum nolur dua edin bize
Şimdi eve geldim dr. progestan verdi günde 3 kez kullanacağım. İstirahat et dedi. son kez çıkarken bebeğe tekrar baktı herşey yolunda dedi. Ama normal adet oluyor gibiyim. Normal şartlardada hamile olmasaydım yarın adet günümdü bununla ilgili olabilir mi acaba
Arkadaşlar gece 3 den beri hastanedeyim gece aniden uyandım yoğun kanamam vardı ve büyük bir pıhtı düştü hemen hastaneye geldik Dr muayene etti usg ile baktı bebeğim duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama niye kanama var bilinmiyor halen hastanedeyim progesteron iğne yaptılar makattan fitil verdiler kolumda serum var kanamam azaldı baya nolucak bilmiyorum nolur dua edin bize
Ben de varim kizlar. Ilk hamileligim. Bugun itibariyle adetim 10 gun gecikti. Henuz kac haftalik bilmiyorum. Carsamba randevumuz var. Bakalim kucuk tomurcugum napiyor :)
canım çok geçmiş olsun tekrar yaşamazsın inşallah eşimin kuzeni de her ay adet görmüş gördüğü için de hamile olduğunu bilmemiş üçüncü ayda midesi falan bulanınca kızım sende bişey var galiba diyorlar? Oda yok adet oluyorum falan diyor doktora bi gidiyor üç aylık hamile şimdi doğdu kocaman bile oldu inşallah herşey çok güzel olur sizin için :)Şimdi eve geldim dr. progestan verdi günde 3 kez kullanacağım. İstirahat et dedi. son kez çıkarken bebeğe tekrar baktı herşey yolunda dedi. Ama normal adet oluyor gibiyim. Normal şartlardada hamile olmasaydım yarın adet günümdü bununla ilgili olabilir mi acaba
Ayrıca eğer allah korusun dusuk le sonuçlanırsa çok çok uzulmemelisin bence çünkü arkadaslari nda dediği gibi sağlıksız bir gelişim olacagindandir. Ve dusuk ten sonra daha kolay hamilelik oluyormuş hiç bir zaman Umudunu yitirmee
üzülme moralini bozma bak döllenme var yeniden olur insanlar sperm azlıgından yumurtlayamamaktan kısır oluyorlar yıne sukurkı oyle sıkıntınız yok döllenıyor bu olmaz baska olur yıne ben hep böyle dusunmustum
Arkadaşlar gece 3 den beri hastanedeyim gece aniden uyandım yoğun kanamam vardı ve büyük bir pıhtı düştü hemen hastaneye geldik Dr muayene etti usg ile baktı bebeğim duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama niye kanama var bilinmiyor halen hastanedeyim progesteron iğne yaptılar makattan fitil verdiler kolumda serum var kanamam azaldı baya nolucak bilmiyorum nolur dua edin bize
Geçmiş olsun canım bak üzülme sağlıksız olacakmış demekki onun için ayrılıyorCanim Sağol Allah razı olsun desteğin icin gittim başka doktora dedi sagliksiz gebelik kese küçük dedi kendiliğinden de düşebilir dedi düşmezse pazartesi günü gel dedi kürtaj için işlemlerini yapalım dedi vakum yoluyla genel anestezi vererek 875 lira fiyat verdi inşallah kurtaja gerek kalmadan düşer zararı olmadan bana
Geçmiş olsun canım bak üzülme sağlıksız olacakmış demekki onun için ayrılıyor
Raabim tekrar sağlıklı bir bebis nasip etsin sana
Ama benim kafam fiyata takıldı o nasil yüksek bir fiyat öyle
İnsalah işleme gerek kalmaz
Günaydın arkadaşlar
Üzücü haberler okdum
Hakkınızda en hayırlısı olsun
Tekrar sağlıklı gebelikleriniz olur inşallah
Herkese mutlu.gunler.bugun 8 haftalik olduk hamdolsun ama sabah.gogus agrim azalmaya baslamis onu farkettim normalde aciyordu sacma sapan seyler geliyor aklima.zaten bulanti kusma yok bende istahim tavan yapti tecrubeli anneler gogis agriniz ne zaman gecti hatirliyomusunuz
ALLAH korusuN ya benim de aklima geliyo ama tamamen kesilmedi agrisi azaliyor sadece hafifledi.Z
Zeynepcim doktoruna başvur direk zaman kaybetme ben tecrübeli değilim ama en iyisi doktoruna başvurmak olacaktır başımdan geçen olayın ayrıntısını anlatmayim ama doktoruna bi ara sor
Benim 2. Gebeligim tatlım oglumda da olmustu simdi de hafifledi gogus acim sıkıntı yoktur bence vücut alışıyor duruma yavaş yavaş endiselenme bence...ALLAH korusuN ya benim de aklima geliyo ama tamamen kesilmedi agrisi azaliyor sadece hafifledi.
Ayyy gercektenmi icimi ferahlattin varya cok kotuydum dedigim gibi pat diye kesilmedi sadece hafifledi 8. Haftafayim yani sonuna kadar agrimaz herhalde gogusler dimiBenim 2. Gebeligim tatlım oglumda da olmustu simdi de hafifledi gogus acim sıkıntı yoktur bence vücut alışıyor duruma yavaş yavaş endiselenme bence...