- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
Yok canım demedi değerle ilgili bişeyDoktor hcg değerinin yüksek oluşuyla ilgili yorum yaptı mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım demedi değerle ilgili bişeyDoktor hcg değerinin yüksek oluşuyla ilgili yorum yaptı mı canım?
Sağ ol canım. yok kanama hiç olmadıbende cok korkuyorum bos gebelikten inş düzelir ya dua et canım moralinide bozma sakın hic kanaman olmusmuydu
Anladım canım erken ogrenmissin muhtemelen erken dollenme senin heralde yoksa 1 hafta once ogrenmek zor :) ben eskiden devam edicem walla sezaryen benim onceki de iyi yapmıştı risk yeni doktor...
Tatlim benim 2. Bu ilkinde 21 kilo aldım canim çıktı verene kadar... Tam verdim hoop 2. Geliyor simdi de ama bu sefer dikkat edicem simariklik hakkimi kullandim ilkinde fazlasiyla... Dikkat edin derim zira bedeli agir oluyorİnşallah dediğin gibidir. Plansız bir gebelik olduğu için öncesinde kilo veremedim. Boğa burcuyum zaten iştahlıydım iyice iştahım arttı. Dua ediyorum Allahım iştahımı azalt biraz midem bulansın diye ama tık yok
Iyi akşamlar herkese bu ara çok giremiyorum yazılanları bile okuyamadim herkese sağlıklı hayırlı gebelik gecirmelerini diliyorum. Düşük yapan kürtaj olacak olanlar var sanırım Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Kalp atışını duyanlar sağlıcakla kucaklarina alacakları günü de görürler inşallah benim gibibekleyenlere de Rabbim sabirlar versin hhayırlı haberler alırız inşallah.
Benim sizlere bir sorum var bende hiç hamilelik belirtisi yok cuma günü randevum var kalp atışı için ancak belirti olmaması cok korkutuyor beni. Var mı benim gibi olan acaba gebelik devam etmiyor olabilir mi boş gebelik olmasından korkuyorum
Merhaba tatlım gebelik belirtilerin icin erken olabilir 8. Haftada da baslayabiliyir hatta hic belirti yasamayabilirsin oyle olanlar da varmış sen cok takilma canim rahatlamaya kafanı dagitmaya çalış bebisini gereksiz yere strese sokma annesi...Iyi akşamlar herkese bu ara çok giremiyorum yazılanları bile okuyamadim herkese sağlıklı hayırlı gebelik gecirmelerini diliyorum. Düşük yapan kürtaj olacak olanlar var sanırım Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Kalp atışını duyanlar sağlıcakla kucaklarina alacakları günü de görürler inşallah benim gibibekleyenlere de Rabbim sabirlar versin hhayırlı haberler alırız inşallah.
Benim sizlere bir sorum var bende hiç hamilelik belirtisi yok cuma günü randevum var kalp atışı için ancak belirti olmaması cok korkutuyor beni. Var mı benim gibi olan acaba gebelik devam etmiyor olabilir mi boş gebelik olmasından korkuyorum
Çok teşekkür ederim ne bileyim daha önce de boş gebelik olunca korkuyorum. Aslında bu ikinci çocuğum olacak nasip olursa onda da sanırım belirtim olmamıştı net hatırlamıyorum da insan endiseleniyor işte insallah bebisim benimledir.Merhaba tatlım gebelik belirtilerin icin erken olabilir 8. Haftada da baslayabiliyir hatta hic belirti yasamayabilirsin oyle olanlar da varmış sen cok takilma canim rahatlamaya kafanı dagitmaya çalış bebisini gereksiz yere strese sokma annesi...
Cok tesekkur ederim insallah benimledir aslinda benim de bir kizim var ama tam hatirlamiyorum onda belirtim var miydiCanim telasa kapilma allahin izni ile bebegin seninledir.bende senin gibiyim belirtim yok.ilk oglumdada olmamisti cok rahat bi hamilelik gecirmistim cok sukur
neden kürtaj oluyorsun canim sorun neydiIZMIRDE yasayan arkadaşlar kürtaj fiyatları hakkında bilgisi olan var mı düşük yapıyorum eğer kendiliginden düşmesse pazartesi gününe kadar pazartesi kurtaja alacak doktorum hastane ve fiyat bilgisi olan varsa yardimci olabilir misiniz
Sağ ol canım. yok kanama hiç olmadı[/ hircinkedi senin son adet tarihin ve kesenin boyu kactı acaba moralini bozma belki boş gebelik değildir.
Can'ım benım kı gec döllenme sanırım mesaj yenı gördüm de ben Dr carsamba gitti.m haftaya cuma gel kalp atışına bakalım dediiii de ben belki daha gec giderim sorun olmaz sa ınslsuzan6638 caniiim biz seninle ayniydik sen ne zaman dr gittin ne dedi doktor kalp atışı ne zaman merak ettim
Ben geçen cuma gittim keseyi gördük bide kalp atisina gideceğim bu ay sonu şimdilik herşey yolunda görünüyor da bakalım hayırlısıyla duyarız insallah kalp atışını da
neden kürtaj oluyorsun canim sorun neydi
Aynen Canım ben ağlıyorum yalnızken daha kotu anneme gidicem hazır önüne gelince en azından biraz yiyebiliyorsun uç ayı hayırlısı ile atlatsak bulantilar gecseAglicam artik gercekten aglicam. Yatiyorum kalkiyorum yiyorum yemiyorm bulanio. Gece boyu uyumadim bugun. 2 saattir uyuyodum yeni uyandim bende normal olmak istiorum bnde cay corba icmek istiorum hamileden cok hasta hissediyorum
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de katıldım aranıza
SAT 25 marttı benim, geçen hafta salı yani adetime daha 6 gün varken, göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yaptım ve 2. çizgiyi silik olarak gördüm. Perşembe günü de kan testi yaptırdım 219 çıktı hcg. Bu kadar erken nasıl ortaya çıktı hala şaşkınım, daha doktora gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum kısmetse.
2. hamileliğim, bir kızım var 2013 nisan doğumlu. 30 yaşındayım ve İstanbuldayım listeye eklerseniz sevinirim. AzRASILAM Muhtemel doğum tarihi de 30.12.2016 sağlıkla devam ederse inşallah hamileliklerimiz hepinizi yolcu edicez doğuma, en son biz kalıcaz :) birkaç arkadaş daha gördüm benimle aynı tarihli, siz de durumlar nedir kızlar? Gördünüz mü kesecikleri?
Belirtilerden bahsedilmiş, bende de göğüs acısı ve şişkinlik dışında bir belirti yok. İlkinde de öyleydi,hiç bulantım olmamıştı. Sadece bir ay kadar et ve tavuktan tiksinmiştim. Bu sefer de öyle kolay geçer inşallah. Onun dışında son haftaya kadar iştahım çok açıktı, doymak bilmiyordum, 26-27 kilo fln aldım. Bu sefer çok dikkatli olmam lazım, başarabilirmiyim bilmiyorum tabi.
sabahın nurunda herkese günaydın
Günaydın herkese çok uykum var ama sağolsun kızım erkenden kalktı sanırım bugün bana bitmeyecek
Hosgeldin hayırlı olsun iAllah tamamına erdirsin seninle de ayniyiz çarşamba gidecem ben de Dr a erken gidince kese gorunmuyormus öyle dediler bekleyecez arık ben kan testi falan da yaptirmadimHerkese merhaba arkadaşlar. Ben de katıldım aranıza
SAT 25 marttı benim, geçen hafta salı yani adetime daha 6 gün varken, göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yaptım ve 2. çizgiyi silik olarak gördüm. Perşembe günü de kan testi yaptırdım 219 çıktı hcg. Bu kadar erken nasıl ortaya çıktı hala şaşkınım, daha doktora gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum kısmetse.
2. hamileliğim, bir kızım var 2013 nisan doğumlu. 30 yaşındayım ve İstanbuldayım listeye eklerseniz sevinirim. AzRASILAM Muhtemel doğum tarihi de 30.12.2016 sağlıkla devam ederse inşallah hamileliklerimiz hepinizi yolcu edicez doğuma, en son biz kalıcaz :) birkaç arkadaş daha gördüm benimle aynı tarihli, siz de durumlar nedir kızlar? Gördünüz mü kesecikleri?
Belirtilerden bahsedilmiş, bende de göğüs acısı ve şişkinlik dışında bir belirti yok. İlkinde de öyleydi,hiç bulantım olmamıştı. Sadece bir ay kadar et ve tavuktan tiksinmiştim. Bu sefer de öyle kolay geçer inşallah. Onun dışında son haftaya kadar iştahım çok açıktı, doymak bilmiyordum, 26-27 kilo fln aldım. Bu sefer çok dikkatli olmam lazım, başarabilirmiyim bilmiyorum tabi.
sabahın nurunda herkese günaydın
Hayırlı sabahlarGünaydın herkese çok uykum var ama sağolsun kızım erkenden kalktı sanırım bugün bana bitmeyecek