Bende 300 ile başlamıştım cnm. 4.gün kontrole gitmiştim 150 ye düşürüp başka iğneler eklenmşti yanına. Yumurta rezervine göre belirlemiştir doktorun içini rahat tut.2.igneMide yaptım ilk defa kanadı
gonal f kullanan var mı aranızda 300 ünite vuruyorum ben 4 gün fazla değil mi
Bana 4 kutu gonal f verdo başka bi igne daha var onda da 6 tane falan var 2 tane çatlama vermisBende 300 ile başlamıştım cnm. 4.gün kontrole gitmiştim 150 ye düşürüp başka iğneler eklenmşti yanına. Yumurta rezervine göre belirlemiştir doktorun içini rahat tut.
Medikalpark ulun ulugda canim istanblSen nerede tedavu goruyorsun canim ?
Aldıklarının hepsini kullanmayabiliyorsunda. Benim 1 kutu gonal f açılmadan kaldı öyle. Diğer iğnelerden de kaldı :) para verdik bide ama napalım doğru dozlar olsunda sonu doğru bitsinBana 4 kutu gonal f verdo başka bi igne daha var onda da 6 tane falan var 2 tane çatlama vermis
Teşekkür ediyorum canım benim sağolasın aminnn inşallahYarın transferi olacak arkadaşlarım H hayrunn_nisa Y yenibidunya P pembe ucurtma şansınız bol olsun. Bebişleriniz hep sizinle kalsın inşallah
CNm eczane alıyor aldığın fiyata eğer acmadiysanAldıklarının hepsini kullanmayabiliyorsunda. Benim 1 kutu gonal f açılmadan kaldı öyle. Diğer iğnelerden de kaldı :) para verdik bide ama napalım doğru dozlar olsunda sonu doğru bitsin
Bi daha alma ilaç canım sakin. Ben dişini cekturcektum doktorum ona Bike müsade etmedi bu dönemde kullandığın ilaçları ve yumileri etkiler dedi. İnşallah iyileşir sinTeşekkür ederim. Ama dayanamadım parol ve gripin kullandım. Bundan sonra doğal yollarla geçirmeye çalışayım meyve ağırlıklı beslenerek. İnşallah uzun sürmez. Transferden sonra hapşırmak öksürmek istemiyorum. Gerçi bakalım Dr ne diyecek o aşamaya gelebilirsek eğer.
Ayy canın sanırım aynı dakikalarda alican bebislerimizi hadi hayırlısı bol bol dua oku kur an biliyorsan fetih süresini oku sabah. transferde kendini kalma gayet rahat ol ki bebisin yer bulsun kendine bol şans canimcimm :*)
Ben rapor çıkarıp öyle almştm zaten cnm. Kutusu 100 küsura geldi heralde. Zaten bakalım 3 tane dondurulmuştan gebelik olmazsa tekrar tedaviye başlarım yeniden. O yüzden kalsınlar dedim vermedim eczaneler hiç birini. İnşallah kullanmak nasip olmaz tabi :) hamiş kalırımCNm eczane alıyor aldığın fiyata eğer acmadiysan
Sağolasın canım benim. İnşallah senin tedavi sürecin de sorunsuz şekilde devam eder bol bol kaliteli yumilerin olur. Sonra da bebis olup kucağına doldurur :)Anammm kızlar bugun kopmuşsunuz oku oku bitiremedim
H hayrunn_nisa Y yenibidunya P pembe ucurtma @benim bebixsxim
Bebişleriniz sımsıkı tutunur inşallah dualarımız sizinle Rabbim kucagınızı doldursun isteyenlerede çifter çifter nasip etsin
simarik83 canım ben adeti bekliyorum sonra yine yazıcam gelişmeleri inş
Allah razi olsun çok sağol duaların dönüp seni denildi inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini boş a çıkarması n. Evet iki arkadaşım iz daha var Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz pozitifleri görür z. Tekrardan çık teşekkür ederim Rabbim gonlundekine tez vakitte kavustirsun insallSultancım dualarımı okudum. Yasin fetih rahman amme okuyabildiklerim. Senin için hakkında en hayırlısı olsun. Kucağına almak nasip olsun. Senle birlikte yarın 2 arkadaşımız daha var galiba transferi olacak olan onlar içinde dua ettim. Biz elimzden gelenleri yapalım gerisi rabbime kalmış. Hayırlı sonuçlar al inşallah canım..
Hepimiz kavuşalım inşallah teker teker ayaklarınızı sürüyün bizde gelelim peşlerinizdenAllah razi olsun çok sağol duaların dönüp seni denildi inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini boş a çıkarması n. Evet iki arkadaşım iz daha var Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz pozitifleri görür z. Tekrardan çık teşekkür ederim Rabbim gonlundekine tez vakitte kavustirsun insall
Ben de gonal f kullanıyorum. 4 gün 300 ünite. cuma günü kontrolüm var. sanırım yumurta gelişimine göre tekrar belirlenecek. Ama onları vurmak mesele gerçekten iğneler kalın geliyor bi türlü delip geçemiyor deriyi. Kendim yapamadım eşime vurduruyorum iğneleri. Zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. Emeğimizi yağlı etsin.2.igneMide yaptım ilk defa kanadı
gonal f kullanan var mı aranızda 300 ünite vuruyorum ben 4 gün fazla değil mi
Rapor nasıl çıkıyor özel hastanede mi yaptırdın iz tedaviyi maddi manevi çok zorluyor Rabbim yardımcımız olsun insallah Emeklerimize değer. Sağlıklı bebis ler gelirBen rapor çıkarıp öyle almştm zaten cnm. Kutusu 100 küsura geldi heralde. Zaten bakalım 3 tane dondurulmuştan gebelik olmazsa tekrar tedaviye başlarım yeniden. O yüzden kalsınlar dedim vermedim eczaneler hiç birini. İnşallah kullanmak nasip olmaz tabi :) hamiş kalırım
Ben istanbuldaym cnm. Süleymaniye kadın doğum hastanesinde 1 buçuk ayda raporumu çıkardım. Sonra özel bir hastanede tedavi gördüm. Orada kullandım raporumu evet maddi anlamda çok zor. Tedavi ücretim yarı yarıya gelmişti bu şekilde.Rapor nasıl çıkıyor özledim hastanede mi yaptırdın iz tedaviyi maddi manevi çok zorluyor Rabbim yardımcımız olsun insallah Emeklerimize değer. Sağlıklı bebis ler gelir
Kendim yapıyorum onda sıkıntı yok da sıktı kan sonra bırakmadım elimi ondan kanadı. Maddi manevi çok zor Allah hayirlisiyla versin meleklerimizi insallahBen de gonal f kullanıyorum. 4 gün 300 ünite. cuma günü kontrolüm var. sanırım yumurta gelişimine göre tekrar belirlenecek. Ama onları vurmak mesele gerçekten iğneler kalın geliyor bi türlü delip geçemiyor deriyi. Kendim yapamadım eşime vurduruyorum iğneleri. Zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. Emeğimizi yağlı etsin.
Allah razı olsun canım inşallah hepinize dua edicem sabah namazdan sonra fetih ve Meryem süresi okuyun yakınlarıza transfer olacağınız zamanda okutturun.inşallah Allah'ın izniyle bebeklerimiz tutunur.Y yenibidunya hepimize dua ediyorum canım, maddi manevi hazır olmayı bekleyenlere, tüm isteyenlere, çabalayanlara. Sabaha kahvaltı edip öyle gelin dediler, herhalde aynı saatlerde olacak transferlerimiz. Allah kolaylıklar versin sana da H hayrunn_nisa arkadaşıma da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?