- 30 Aralık 2014
- 513
- 647
Hosbuldum canim, gonderdim bilgileri.. öptümCanım tabloya yatın pc den eklerim tlfonla zor oluyor. Tabloda istenen bilgileri yaz bana yrın ekliyim. Hoşgeldin bu arada :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim, gonderdim bilgileri.. öptümCanım tabloya yatın pc den eklerim tlfonla zor oluyor. Tabloda istenen bilgileri yaz bana yrın ekliyim. Hoşgeldin bu arada :))
Bende kasık agrısı ve cok az mide bulantisi yapıyor. Gerci yapıdan yapıya fark edebilir. Denize girebilir misin tam bisey diyemem ama riske atma bence. Kolaylıklar simdiden :))Kizlar ya bugn ignelern 3.gnu halsizlk varbyle olan varmi bu ignelern yan etkismi acaba bde bsi sorucam igneleri kllanirken denize gireblrmiym acaba mikrop kaparm dye korkuyrm bde iliski kesinlikle yasak dediler tedavi boyunca sizindemi oylemi ne ck soru sordum
Aynen canm bende grmiym dyorum doktora hc sormadm cu.artesi sorarim olmadi ama bakalm ne dicekBende kasık agrısı ve cok az mide bulantisi yapıyor. Gerci yapıdan yapıya fark edebilir. Denize girebilir misin tam bisey diyemem ama riske atma bence. Kolaylıklar simdiden :))
Herkese Merhabalar !
Bu kadar güzel ve heyecanlı yazısmaları görünce yazmadan edemezdim .
Insan, kendisi gibi aynı seyleri yasayan diger kadınların halini cok iyi anlıyor.
Kısaca özetlemek gerekirse, eşimle 3,5 yıllık evliliğimizde hiç korunmamamıza ragmen maalesef bebek sahibi olamadık (Kesin bir tanı da konulmadı, cunku hersey normaldi). Iki defa Klomen ve catlatma ignesi kullandim ancak olumlu bir sonuc elde etmedik. Bu yılın basından beri Prof. Bülent Beyi takip ediyordum, bircok yazısını okudum, buradaki yorumlarını takip ettim ve derken biz de umudu kendisinde arayalım dedik. Hayırlısıyla gectigimiz Pazartesi günü ilk kontrolumu oldum... Gercekten cok tatlı, samimi biri ve ekibi de oldukca profesyonel. Ilk muayanemde 13 tane yumurtam göründü ve direk igneye basladık ( Gonal F / 187,5mm). Bugun ücüncü iğnemi olacagim ve yarın sabah kontrolüm var.
Umarım bu bekleyis ve emeklerin sonunda bizler de Allahin izniyle yavrularımıza kavusuruz
Bu sürece adım atmiş ve atacak olan herkese simdiden bol şans diliyorum, yeterki umudumuzu ve gücümüzü kaybetmeyelim.
Merhaba etıketledıklerınız için gıdıp baska yerde muhabbet edıyorlar demişsiniz??Kızlar tedavilerinizde bir gelişme olduğunda lütfen beni etiketleyin. Her zaman tüm mesajlarınızı okuyamıyorum ve arada kaçanlar olabiliyor. Ayrıca herkes 1. Sayfadaki Tablomuzdan kendisini takip etsin. Sayımız arttı bu yüzden takip etmek zorlaşıyor. Uzun süre bildirim yapmayanları tablodan sileceğim. Aramızda bazı arkadaşlar var kendini bizim tablomuza ekletmiş ama başka topicte aktif takılıyorlar. Birbirimize destek olmak için burda beraberiz. Benim şu anda tedavim yok ama siz başlangıçta beni yalnız bırakmayıp bu topice geldiniz ben de size bu yolda destek olmak için tedavilerinizin sonuna kadar burda olacağım. Lütfen bu konuda hassas olalım bildirimlerimizi zamanında ve beni etiketleyerek yapmanızı tekrar rica ediyorum. Yapan arkadaşlar üzerine alınmasın Çok konuştum hehehehe çenem düştü
Merhaba canım
İnsallah bu ay hepimize ugurlu gelir :) sende melegini saglikla kucagina alirsin. Bu ay bebek kokuyorCanim benim de haziran ayında dondurulmus transferi öncesi rahime çizik atıldı sonra adetin 9. Gunu ve 15. Gunu kontrol 21. Gunu transfer oldu. Hiç ilac kullanmadım. Benimki tutmadı ama inşallah sizlerinki tutacak. Ayrica ben rahime çizik atıldığında daha önce de hamile kalmış ve kızımı dogurmustum . Şimdi de hamileyim. İnşallah senin minikler tutacak inanıyorum
amin canim çok sagol. ben onları sıkı sıkı tutucsm ins onlarda sıkı tutunurlar.Çok sevindim sorunsuz geçmesine. Artık onlar senle birlikte. Dilerim Allahım onlara rahminde can verir. Senide kalbimden geçirdim dua ederken. Bu sefer olsun inşallah
Ben herkesi etiketledim ve mesajımda bilgi verenler üstüne alınmasın dedim. Ve sadece burda yazın başka yerde yazmayın demiyorum. Buraya isim yazdırıp gidip başka topiclerde aynı konuyla ilgili muhabbetler ediliyor ama buradaki arkadaşlara paylaşım yapılmıyor benden bunu eleştirdim. Başka yerde konuşacaksa bu arkadaşlar buraya niye isim yazdırıyorlar. Ayrıca tavrımın hoş olup olmadığına karar vermeden önce yazdığımı iyi okumanız gerekirdi. Herkes hassas burda. Ben de kimseye kötü birşey söylemedim burada birşeyler paylaşmayacak olan varsa adını yazdırmasın beni uğraştırmasın. Burda herkes destek olmak için bilgi paylaşımı için var.Merhaba etıketledıklerınız için gıdıp baska yerde muhabbet edıyorlar demişsiniz??
Ben zaten genel bır mesajla bu ay ki tedavımın iptal oldugunu yazdım. Tek tek yazamayacagıma göre boyle bırsey yazmadan iyi takıp etmelisiniz. Tedavı olacak bırı olarak zaten hassas ve her ayrıntıyı paylasma taraftayım ne yazıkkı paylasacak hıcbırseyım yok susn için ..
Ne olursa olsun bu tavrınız hoş degıl !! İnsanları hassas donemınde eleştırmekten baska yapacak bırseyler vardır emınım
Güzel haberler bekliyorum senden. Benim aşırı olmasada bulantilarim var, akıntı başladı, ağrılarım oluyor ve eşim burnuma çok kötü kokuyor. Ben hamile olunca hemen edim burnuma kötü kokar. Yine öyle gerçi kalabiga giremiyorum herkes kokuyor
Sen nerede tedavu goruyorsun canim ?Aynen canm bende grmiym dyorum doktora hc sormadm cu.artesi sorarim olmadi ama bakalm ne dicek
Allah yardimcin olsun.. guzel haberler bekliyoruz yakinda insCanim hayirli olsun bende bülent beye gidiyorum acibademe benim de yarin yumurta toplamam olacak insallah bülent bey iyi gelir ikimize de:)
Kasık ağrım olmasa valla hamile değilmişim gibiyim. Eltim de senin gibiydi kaynımı sürekli banyoya sokuyodu ama yine de kokuyodu adam ona :)) bu ara sıcaktan herkes kokuyo zaten sinir oluyorum :)Güzel haberler bekliyorum senden. Benim aşırı olmasada bulantilarim var, akıntı başladı, ağrılarım oluyor ve eşim burnuma çok kötü kokuyor. Ben hamile olunca hemen edim burnuma kötü kokar. Yine öyle gerçi kalabiga giremiyorum herkes kokuyor
Ben varm cnm. Estrofem kullanıyorum sadece günde 3 adet dediğin bantı ben hiç kullanmadım geçen de dondurulmuş tedaviydi o zamanda vermediler. Bilmiyorum maalesefkiKizlar aranizda donmus transferi olan oldu mu bi sorum olucak estorfem hap kullanip hemde climara fortte die bantida ayni anda kullanan var mi