KULLANICI | YAŞ | MERKEZ | DENEME | TAHMİNİ TEDAVİBAŞLANGIÇ (ADET TARİHİ) | TRANS. TAR. | SONUÇ |
---|---|---|---|---|---|---|
| 33 | Bahçeci Fulya | 1. deneme | Tedaviye başlamadan hamile kaldı :)) | ? | Hamile |
| 30 | Bahçeci Umut | 1. deneme | 13 Ağustos / OPU? | ? | ? |
| 26 | Koç | 2. deneme | 28 Temmuz / OPU? | 10 Ağustos | Negatif |
@melisela | 32 | Genart/Hrs | 1. deneme | 4 Ağustos? / OPU? | ? | ? |
| 28 | Başkent Üni. | 3. deneme | ????? / OPU => 26 Temmuz | 29 Temmuz | Hamile |
@Ugurlu38 | 30 | Acıbadem Atakent | 1. deneme | 4 Ağustos? / OPU => 17 Ağustos | ? | ? |
| 30 | Medical Park Trabzon | 1. deneme | 20 Ağustos? / OPU? | ? | ? |
U umudum8 | 35 | Gurgan | 2. deneme | Tedaviye başlamadan hamile kaldı :)) | ? | Hamile |
S Sinemix91 | 25 | Acıbadem Maslak | 1. deneme | 25 Temmuz / OPU => 4 Ağustos | 9 Ağustos | Hamile |
D Derin7767 | 30 | Acıbadem Bursa | 2. deneme | 4 Ağustos? / OPU? | ? | ? |
| 28 | Memorial Ataşehir | 2. deneme | 30 Temmuz / OPU? | 11 Ağustos | Negatif |
| 26 | Fertijin | 2. deneme | ????? / OPU? | 15 Ağustos | Beklemede |
| 34 | Bahçeci Umut | 1. deneme | 4 ağustos? / OPU? | ? | ? |
P pembe ucurtma | 32 | Brüksel Tüp B. Merk. | 1. deneme | 20 Temmuz / OPU => 30 Temmuz | 4 Ağustos | Hamile |
Y yenibidunya | 30 | Başkent Kışla | 2. deneme | 20 Temmuz / OPU => 01 Ağustos | 4 Ağustos | Hamile |
| 28 | Acıbadem Maslak | 2. deneme | 16 Ağustos? / OPU? | ? | ? |
| 26 | Memorial Şişli | 4. deneme | ????? / OPU? | ? | ? |
@benim bebixsxim | 31 | Medikal Park İzmir | 4. deneme | ????? / OPU? | 3 Ağustos | Hamile |
@evlatkokusu_ | 29 | Bahçeci Diyarbakır | 1. deneme | 25 Temmuz / OPU? | ? | ? |
| 38 | Bahçeci Fulya | 1. deneme | ????? / OPU => 29 Temmuz | ? | ? |
| 32 | Centrum Ankara | 3. deneme | ??????? / OPU? | ? | ? |
| 25 | Medical Park B.evler | 1. deneme | 4 Ağustos? / OPU? | ? | ? |
S saglik35 | 34 | 9 Eylül | 3. deneme | 18 Ağustos? / OPU? | ? | ? |
| 32 | Medicana | 3. deneme | 11 Ağustos / OPU? | ? | ? |
| 29 | Antalya T. B. | 3. deneme | ????? / OPU? | ? | ? |
| 31 | Acıbadem Bursa | 2. deneme | 2 Ağustos / OPU => 10 Ağustos | 13 Ağustos | Negatif |
L levrek31 | 28 | Novafertil | 1. deneme | 25 Temmuz / OPU? | ? | ? |
@Emelcixx | 27 | Genart | 1. deneme | 14 Ağustos / OPU? | ? | ? |
Z Zehra1954 | 31 | Özel Telek Hast. | 1. deneme | 1 Ağustos / OPU => 11 Ağustos | 15 Ağustos | Negatif |
H hayrunn_nisa | 25 | Memorial Antalya | 1. deneme | ------------------------- | 4 Ağustos | Hamile |
| 31 | Acıbadem Maslak | 1. deneme | 1 Ağustos / OPU => 10 Ağustos | 15 Ağustos | Hamile |
| 27 | Art Bursa | 2. deneme | ----------- / OPU => 3 Ağustos | 8 Ağustos | Hamile |
B bensenobizsizonlar | 31 | Medical Park Göztepe | 1.deneme | 11 Temmuz / OPU? | 29 Temmuz | Hamile |
| 34 | Munire Erman Akar | 1. deneme | 25 Ağustos / OPU? | ? | ? |
G gemstones | ?? | Memorial Ataşehir | 1. deneme | ---------- / OPU => 8 Ağustos | 11 Ağustos | Negatif |
| 38 | Memorial Şişli | 4. deneme | 26 Temmuz / OPU => 7 Ağustos | 11 Ağustos | Negatif |
Var canım bende 1 ağustosta başlıyorum tedaviyeAğustosta düşünen yok sanırım
Ben 15-16 ağustosta regl olcam o zaman başlicam. Hangi merkezde başlicaksın? Ay çok heyecanlı senin az kalmışVar canım bende 1 ağustosta başlıyorum tedaviye
Bende bahçecide müstecep beyle görüştüm onunla devam edicez sanırım. Kızınızıda Allah bağışlasın. İnşallah kardeşide gelir hemen. Kızınız ilk denemedemi oldu bi de problem neydi sizde? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama ilk denemede tutmayanları okuyunca canım sıkılıyorİlk olmasa da ilk gibi heyecanliyim tatlim ilk denemem bahcecide olmuştu bir kızım var 4 yasında simdi kızıma kardeş istiyorum Allah nasip ederse
Geçmiş olsun zor günler geçirmişsiniz. İnşallah bu sefer hemencecik gelir bebiş sağlıklı bir şekilde. Müstecep bey uygundu öngörüşme için randevu alırken onunla görüştük. Sonra araştırdım netten memnun kalan çok kişi var o yüzden içime sindi. Ama en önemlisi laboratuar ve bahçeci fulyanın laboratuvarı mükemmel bence. Verdiği testleri yaptırcam bu ay regl olunca. Geçen ay rahim filmi çekilmiştim sıkıntı yok o zaman hormonlarada bakılmıştı onlarda normal ama yine istedi hepsini. Eşimdende testler istedi bakalım hakkımızda hayırlısıBenim doktorun mustafa bahceciydi yine oraya gidersem onun olmasını isterim çok çok memnunum kendisinden amin canım sorum esimde morfoloji bozukluğu var bendedr pcos maalesef ilk denemede olmadı çünkü ben ohss oldum transfer olmadı iptal edildi ikincisinde evet kızım benimleydi şükür oranın
Ailem İstanbulda o yüzden sıkıntı yok o konuda. Opudan kaç gün sonra transfer oluyor ona göre izin alıcam. Bazen dondurup 1 ay sonra da transfer oluyomuşSağol canım inşallah bencede doğru adrestesin bende bütün tahlilleri yaptırdım bir sıkıntı gözükmüyor dediler kalacak yer varmı İstanbul da yoksa apart evdemi kalacaksiniz
Merhaba canm. Bu zor ve yorucu yolda hepimizin bu sefer yüzü güler inşallah. Bende ağustos ayındaki adetimle dondurulmuş tedavime başlamak istiyorum nasipse. Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse ilk denemem ocak ayındaydı tuttu fakat gelişmediği için mart ayında kürtaj oldum. Genetiğe gitti ve kromozom fazlalığından kaybetmişim. Kız bebeğim olacakmış. 47xx 16 yüzünden kaybettim. 3 adet daha dondurulmuşum var. İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum. Genetik testlerimiz ve translokasyon testlerimizi yaptırdım devlette çok şükür temiz çıktı eşiminde benimde. Bu arada yaşım 26. Sperm azlığı ve morfoloji sorunumuz var. Ama inanıyorum bu sefer olacakMerhaba kızlar. Eşimin sperm sayı ve hızında problem olduğu için Tüp Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır eşim tedavi görüyor, iyiye gidiyor sonuçları ama yaşımızda gidiyor. O yüzden tedavi ve aşılama ile zaman kaybetmek istemiyoruz. Ağustos ayında reglimle beraber İstanbul Bahçeci'de tedaviye başlayacağız inşallah bir aksilik olmazsa. Ön görüşmemizi yaptık ücretsiz olarak. Bazı testler istediler onları yaptırıp gideceğiz. Bana folik asit başlamamı söyledi dr. ve dün başladım. Folidoce yazdı. Var mı ağustos ayında tedaviye başlayacak olanlar benim gibi. Burdan haberleşelim hep beraber.
Geçmiş olsun canım. İnşallah olcak bebişlerimiz. Adetin ne zamanMerhaba canm. Bu zor ve yorucu yolda hepimizin bu sefer yüzü güler inşallah. Bende ağustos ayındaki adetimle dondurulmuş tedavime başlamak istiyorum nasipse. Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse ilk denemem ocak ayındaydı tuttu fakat gelişmediği için mart ayında kürtaj oldum. Genetiğe gitti ve kromozom fazlalığından kaybetmişim. Kız bebeğim olacakmış. 47xx 16 yüzünden kaybettim. 3 adet daha dondurulmuşum var. İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum. Genetik testlerimiz ve translokasyon testlerimizi yaptırdım devlette çok şükür temiz çıktı eşiminde benimde. Bu arada yaşım 26. Sperm azlığı ve morfoloji sorunumuz var. Ama inanıyorum bu sefer olacak
Ağustos sonuna denk geliyo canm ya eylül ortası gibi transferim olur heralde tabi aksilik çıkmazsa. Ben artık kesin konuşamıyorum çünkü insan vücudunun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Kasım ayında transferim olacaktı ama çok yumurtam toplandığı için doktorum birde bebek koyarsak kaldıramazsın demişti dondurduk erteledik. aralıkta olacaktı progesteron hormonum bir anda yükseldi doktorum koysakta bebek tutunamaz demişti ocak ayına erteledik falan filan :) bu yüzden garantici olmamak ve vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun demek en hayırlısı.Geçmiş olsun canım. İnşallah olcak bebişlerimiz. Adetin ne zaman
Çok iyi canım sanslisin bu konuda duruma gore ohss olmazsan bazen opudan 3 gün sonra bazen 5 gün sonra transfer ediyorlar embriyonun durumunada bağlı bu biraz ben ohss oluldugum için kizimda dondurulmuş embriyoda fakat ben sunu anlamadım gecen Dr gittim bana sulu USG yaptı sen pcos değilsin geçmiş dedi bende şaşırdım belki bu kez embriyo sıkıntı çıkmazda taze embriyo transfer edebilirlerAilem İstanbulda o yüzden sıkıntı yok o konuda. Opudan kaç gün sonra transfer oluyor ona göre izin alıcam. Bazen dondurup 1 ay sonra da transfer oluyomuş
hatırlıyorum sanki seni eski forumlardan. bu sefer sağlıkla ilerler inşallah canım yaBen de 3. tüp bebek tedavimi 8 ağustosta olacağım ikisi de düşük oldu... Umarım bu sefer olur.. Benim AMH değerim 0,6 sorunumuz bu... Allah hepimize yardım etsin.
dondurulmuş varmı canım yoksa baştan mı başlayacaksın.Evet canım ben de seni hatırladım :) Mevlam yardım etsin artık benim bu üçüncü olacak çok yoruldum artık son olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?