Evet başka bir topikte aktifim adımı listeden çıkartabilirsin sende bu kadar kasma yazan yazar yazmayan yazmaz ayrıca dualarınla yanımızda olmak isteyen biri için biraz fazla agresifsinÖyle saçma birşey olabilirmi? Buraya isim yazdırıp burdaki arkadaşlarla paylaşım yapılmamasına kızdım başka topiclerde gayet aktif olup bu topicte yazmayan arkadaşlar nefen ismini yazdırdı onu da anlamış değilim. O yüzden ben belirtmek istedim. Bende bir sürü topicte geziyorum ve şu anda benim bu topicte tabloydu şuydu buydu uğraşmamam bile lazım. Ama ben destek olmak istiyorum dualarımla yanınızda olmak istiyorum. Sana yazdım bunları ama üstüne alınma ya da sende başka topiclerde aktifsen burada arkadaşlarla paylaşım yapmıyorsan alınabilirsin ne diyim.
muz yeme bence sakın yeme sonra transferde kabız olursunGeçmiş olsun bu süreçte kesinlikle ilaç alma ağrı kesici bile etkiliyormus doktorum bana öyle söylemişti. Bol bol muz ve kivi ye çok iyi geliyor gribe ben hep yerim ilaç kullanmam
Canm transfer aşamasında içiyorsun. Yumurta toplandıktan sonra. Rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor. Çok faydasını gören var. Ama organiğini bulmak çok zor. Burda şokta a101 de falan yok. Migroslarda varmış. Ben dün başka büyük markete gittim 1 tane normal dimes nar suyu aldım 1 tane de organik. Ama organik olanda 9 tlKızlarr ben geçmiş yazılarda nar suyu okumuştum. Ama takip edemedimm.Nar suyunu hangi aşamada içiyorsun ve nerden doğalını alabilirimmm ben ananası zaten çok severdim bugün iğnelerimin 7. günü şimdiden yemeğe başladım sütmüş peynirmiş genel yemeklermiş hep dikkat etmeye çalışıyorum. Başka önerebileceğiniz birşey varmı canlar
trabsfer asamasinda rahim kalinligjni artirmak icin kullaniyoruz.Kızlarr ben geçmiş yazılarda nar suyu okumuştum. Ama takip edemedimm.Nar suyunu hangi aşamada içiyorsun ve nerden doğalını alabilirimmm ben ananası zaten çok severdim bugün iğnelerimin 7. günü şimdiden yemeğe başladım sütmüş peynirmiş genel yemeklermiş hep dikkat etmeye çalışıyorum. Başka önerebileceğiniz birşey varmı canlar
Sana yazdığım mesajda bir agresiflik göremedim vallaEvet başka bir topikte aktifim adımı listeden çıkartabilirsin sende bu kadar kasma yazan yazar yazmayan yazmaz ayrıca dualarınla yanımızda olmak isteyen biri için biraz fazla agresifsin
Canım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun?trabsfer asamasinda rahim kalinligjni artirmak icin kullaniyoruz.
canım kanar bi şey olmaz damara gelince kanıyor malesef. gonal f bende kullandım 225 ml 12 gun boyunca saon 3 gün 75 ml indirdik. yumurta sayın ve yaşın kaç bu arada. sana tavsiyem ilacı vurduktan sonra evde 5 dakika yürü iyi geliyor. ağrı ve şişlik azalıyor :)2.igneMide yaptım ilk defa kanadı
gonal f kullanan var mı aranızda 300 ünite vuruyorum ben 4 gün fazla değil mi
iuiyim canim sagol. dun hastaneden geldigimde karnim sisti gaz gibi rahatsız etti beni. ama bugün inmiş şimdi iyiyim uyanıyorum. ins sonuçla dahada iyi olucamCanım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun?
Test tarihin ne zaman? Devamlı uzan sadece wc ye su içmeye falan kalkiuiyim canim sagol. dun hastaneden geldigimde karnim sisti gaz gibi rahatsız etti beni. ama bugün inmiş şimdi iyiyim uyanıyorum. ins sonuçla dahada iyi olucam
canım hastanede ne kadar yatırdılar banyo vb şeylerle ilgili bir şey sölediler mi yada ne yemn gerektiğiyle ilgili.ve en son sorum transfer sonrası arab yolculuğu ile ilgili bir şey dediler mi.iuiyim canim sagol. dun hastaneden geldigimde karnim sisti gaz gibi rahatsız etti beni. ama bugün inmiş şimdi iyiyim uyanıyorum. ins sonuçla dahada iyi olucam
canim işlem 10 dk falan sürdü. yatağına aldılar en az 15 dk yatmangerekli en ideali yarin saat dedi hemşire nezaman istersen gidebilirsin dedi. ben 45 dk falan yattım. dokyirum eve gidince bugun yat dinlen. yarin normal yasantina don dedi ne istiyosan yap. sadece ağır kaldırma, spor yapma, koşma, yükseğe uzanan bunların dışında her sey serbest gez toz eylen araba uçak yolculuğu bile yaparsın dedi. banyoda serbest. yatmanin faydasi yok dedi.canım hastanede ne kadar yatırdılar banyo vb şeylerle ilgili bir şey sölediler mi yada ne yemn gerektiğiyle ilgili.ve en son sorum transfer sonrası arab yolculuğu ile ilgili bir şey dediler mi.
aaaaaaaaa gerçekten mi. bi aksilik çıkmaz da tranferim olursa ben trabzonda transfer olup rizeye gelicem kayınvalimde kalmak istemiyorum. yolculuk yasak olmaz inşallahcanim işlem 10 dk falan sürdü. yatağına aldılar en az 15 dk yatmangerekli en ideali yarin saat dedi hemşire nezaman istersen gidebilirsin dedi. ben 45 dk falan yattım. dokyirum eve gidince bugun yat dinlen. yarin normal yasantina don dedi ne istiyosan yap. sadece ağır kaldırma, spor yapma, koşma, yükseğe uzanan bunların dışında her sey serbest gez toz eylen araba uçak yolculuğu bile yaparsın dedi. banyoda serbest. yatmanin faydasi yok dedi.
bana sadece transfer olduğum gün( yani dün )yat dinlen ertesi gün (yani bugün) istedigin yere gidebilirsin istediğini yapabilirsin dedi.aaaaaaaaa gerçekten mi. bi aksilik çıkmaz da tranferim olursa ben trabzonda transfer olup rizeye gelicem kayınvalimde kalmak istemiyorum. yolculuk yasak olmaz inşallah
Ya olsun sen bugün de dinlen bebiş sarsılmasınbana sadece transfer olduğum gün( yani dün )yat dinlen ertesi gün (yani bugün) istedigin yere gidebilirsin istediğini yapabilirsin dedi.
muz yeme bence sakın yeme sonra transferde kabız olursun
yatiyom canim korkudn onlar tutunsunda ben hep yatarim nspayim.Ya olsun sen bugün de dinlen bebiş sarsılmasın
Hangi aşamada içildiğini bilmiyorum ama büyük Migroslarda doğalı varmış sanırım canım.
Ben de çay çok içiyorum. Gerçişimdi azaltmaya çalışıyorum ama zor.Teşekkür ederim yaa zaten çok çok çay içen biri olarak ikisinide bir anda bırakmak zor geldi bende kendimi nar suyuna vururum
Bir sonraki tedavi olumlu sonuclanir bellu olmaz belki surpriz yapip kendiliginden gelir meleklerimizMerhaba canım. Benim dondurulmuş transferimde, adetimin 3. Günü günde 2 kez estrofem kullanmaya başladım. 7. Günde histeroskopi yapıldı. Sonrasında rahim kalınlığı kontrolü yapıldı 2 kez. 13. Günde Protestan fitili günde 3 kez kullanmaya başladım ve 16. Gün de transfer yapıldı. İğne kullananmadım hiç. Süreç böyleydi ancak sonuç maalesef olumsuz oldu
Canm transfer aşamasında içiyorsun. Yumurta toplandıktan sonra. Rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyor. Çok faydasını gören var. Ama organiğini bulmak çok zor. Burda şokta a101 de falan yok. Migroslarda varmış. Ben dün başka büyük markete gittim 1 tane normal dimes nar suyu aldım 1 tane de organik. Ama organik olanda 9 tlama aldım yani işe yarıyor. Ben geçen tedavimde de kullanmıştım. Ananası transferden sonra yeme zararlıymış. Ayrıca transferden sonra kabak çekirdeği mutlaka tüket. Oda bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor. Yanlız 1 avuçtan fazla yeme. Ben abartıp her gün 1 kaseye yakın yiyordum 2 kilo aldım kalorisi çok fazla. araştırınca anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?