Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn cumlemize insallahYeni gelen hamişler hoşgeldiniz rabbim sağlıklı sıhhatli bir 9 ay geçirmemizi nasip eder inşallah hepimizin
benim bugüne kadar cok kötü şişiler ve acıyodu rüzgar değse sızlıyordu ama bugun biraz rahatladım oğluma üzüldüm ondanmı oldu bilmiyorum ama biraz daha indilerYa benim göğüslerde hiç bir değişiklik yok. Zaten yumurtadan halliceler
bende ailemde kız istedik hep oğlan oldu iyiki de olmus 3 yasını 2 ay gecti aynen sağlıkla versin bi oğlum daha olsun yeterki hayırlı evlat olsun hepsi değişik duygu insan tatmak istiyor hepsinidilekkayra rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin de cinsiyeti farketmez. Biz oğlanı da kız bekliyorduk ama Rabbim böyle uygun gördü şükürler olsun. Gönlümüz kız diyor ama Rabbim en doğrusunu bilir. Canım senin oğlan ne kadarlık?
Geçen gün Çekmece'leri düzenlerken oğlanın hamileliğinde kullandığım bi sütyen elime geçti. Yook artık!dedim. Yeminle kafama taktım oldu Şimdiki hallerine bakıyorum da...cherry domatesbenim bugüne kadar cok kötü şişiler ve acıyodu rüzgar değse sızlıyordu ama bugun biraz rahatladım oğluma üzüldüm ondanmı oldu bilmiyorum ama biraz daha indiler
al benden de okadar inek memesi gibiydi benimkiler de sonradan normale döndü 23 ay emzirdim biraz sarktı ama napalım cocuklar icin herseyGeçen gün Çekmece'leri düzenlerken oğlanın hamileliğinde kullandığım bi sütyen elime geçti. Yook artık!dedim. Yeminle kafama taktım oldu Şimdiki hallerine bakıyorum da...cherry domates
kız adet günün ne zamandı yazmamışın merak ettim benimde idrarda çıkmıyor acaba kanda var mıdır ki diye umutlandım adete kaç gün var senin geçti mi adetinAllah iyiliğini versin çok güldüm ben şok ben bim He
Ya Dr acil doktoruydu hiçbirşey sormadım aklıma da hiçbirşey gelmedi kalakaldım gerçekten sürpriz oldu hastalar felan da bakınca bana bi utanma indi millet hasta ben sırıtıyorum
Maşallah. Rabbim hayırlı evlat etsin. Ömrü uzun bereketli sağlıklı olsun. Aynen..kaynanam 10 çocuk doğurmuş hepsi ilk gibiydi hepsini değişik çok sevdim der hep. Rabbim olmayanlara da tez zamanda hayırlısıyla versin. Yavrun doğduğunda oğlan 4 yaşında olacak nerdeyse..çok güzel. Ben çok beklemek istemedim açıkcası 31 yaşındayım ve 3 çocuk düşünüyorum. Çok ileri yaşlarda anne olmak istemiyorum. Yaş ilerledikçe sabır tahammül azalıyorbende ailemde kız istedik hep oğlan oldu iyiki de olmus 3 yasını 2 ay gecti aynen sağlıkla versin bi oğlum daha olsun yeterki hayırlı evlat olsun hepsi değişik duygu insan tatmak istiyor hepsini
evet ya ben o günleri çok özledim vücudumun en seksi en diri zamanlarıydı . çünkü ben doğurduktan 6 ay sonra 50 kiloya düştüm inceciktim ve 90 göğüslerim vardı inanılmaz güzel görünüyordu şimdi nerde bıdıcık göğüslerim yine zayıfım ama meme cherry domates mandalineal benden de okadar inek memesi gibiydi benimkiler de sonradan normale döndü 23 ay emzirdim biraz sarktı ama napalım cocuklar icin hersey
Maşallah. Rabbim hayırlı evlat etsin. Ömrü uzun bereketli sağlıklı olsun. Aynen..kaynanam 10 çocuk doğurmuş hepsi ilk gibiydi hepsini değişik çok sevdim der hep. Rabbim olmayanlara da tez zamanda hayırlısıyla versin. Yavrun doğduğunda oğlan 4 yaşında olacak nerdeyse..çok güzel. Ben çok beklemek istemedim açıkcası 31 yaşındayım ve 3 çocuk düşünüyorum. Çok ileri yaşlarda anne olmak istemiyorum. Yaş ilerledikçe sabır tahammül azalıyor [/QUOamin canm öyledir mutlaka bende 3 istiyorum 29 yaşındayım ama üst üste doğursam bakacak gücüm yoktu benim bi de burda konyada hiç akrabam ailem yok oyuzden göze alamadım hem çişi biraz gec öğrettim 3 yaşına 1 ay vardı öğrendiğinde bi de 6 aydır olmuyor cocuk kısmet canm
ahhhhh ahhhh kısmet ya bende hep zayıftım bu sene kilo aldım62 yi gördüm diyeisyenle 58 e düştüm şimdi bebek için saldım gitti 60 ı gördüm yine boy 1.62 taş gibiydim taşşşş neyse ozamanları gördü eşim bunu da doğurayım yine diyetisyenle devam edicem inşevet ya ben o günleri çok özledim vücudumun en seksi en diri zamanlarıydı . çünkü ben doğurduktan 6 ay sonra 50 kiloya düştüm inceciktim ve 90 göğüslerim vardı inanılmaz güzel görünüyordu şimdi nerde bıdıcık göğüslerim yine zayıfım ama meme cherry domates mandaline
gecmiş olsun canm benimki sünnet olmadı daha nasipse 7 yaşında yaptırcaz ayyy seninkilerde cok küçükmüş canm neyse bu bebiş cooook emer biraz büyürdilekkayra keşke o kadar normale dönmeseydiler sanki ergenliğe girmişim de yeni yeni büyüyorlar benim oğlan pek emmedi 10 ay zar zor bin bir zahmetlerle! Önce dil bağı vardı Dr anlamadı 4.5 aylık başka bi Dr gittiğimizde tesadüfen öğrendik. Sünnetiyle beraber hallettirdik. Zaten o zamana kadar sanki bıkmıştı..itiş kakışla o kadar anca işte. Gene şükür tabi...
Ay aynı beni anlattın! Bildiğin çöp! Bu hamileliğimde daha çok kilo alacam inşallah! Hep diyorum ama..korku sardı beni ilk günden. İlk gebeliğimde çok fena olmuştum. 49kg ile hamile kaldım 46kg düştüm hal böyle olunca düşük tehlikesi gündeme geldi...inşallah öyle kötü şeyler yaşamam. Bulantı falan fena şeyler vesselam!evet ya ben o günleri çok özledim vücudumun en seksi en diri zamanlarıydı . çünkü ben doğurduktan 6 ay sonra 50 kiloya düştüm inceciktim ve 90 göğüslerim vardı inanılmaz güzel görünüyordu şimdi nerde bıdıcık göğüslerim yine zayıfım ama meme cherry domates mandaline
58 le hamile kaldım 69.90 la dogurdum 12 kile aldım dogumdan 1 hafta sonra 52 kileydum ahhholmaz ins canm bu sefer biraz cok yeAy aynı beni anlattın! Bildiğin çöp! Bu hamileliğimde daha çok kilo alacam inşallah! Hep diyorum ama..korku sardı beni ilk günden. İlk gebeliğimde çok fena olmuştum. 49kg ile hamile kaldım 46kg düştüm hal böyle olunca düşük tehlikesi gündeme geldi...inşallah öyle kötü şeyler yaşamam. Bulantı falan fena şeyler vesselam!
Şimdi 48kg ile hamile kaldım bi gayret yiyorum ama bakalım.
bende 53 ile gebe kalıp 50 ye düşmüştüm sonra 22 kilo alıp 72 kilo gitmiştim doğuma...şimdi yine 52 falanım...Ama uzun süre 46 ile 49 arası gitti geldi kilom.Ay aynı beni anlattın! Bildiğin çöp! Bu hamileliğimde daha çok kilo alacam inşallah! Hep diyorum ama..korku sardı beni ilk günden. İlk gebeliğimde çok fena olmuştum. 49kg ile hamile kaldım 46kg düştüm hal böyle olunca düşük tehlikesi gündeme geldi...inşallah öyle kötü şeyler yaşamam. Bulantı falan fena şeyler vesselam!
maşallahbende 53 ile gebe kalıp 50 ye düşmüştüm sonra 22 kilo alıp 72 kilo gitmiştim doğuma...şimdi yine 52 falanım...Ama uzun süre 46 ile 49 arası gitti geldi kilom.
sen şuan gebesin dimi takvim niye yapmıyorsunAy aynı beni anlattın! Bildiğin çöp! Bu hamileliğimde daha çok kilo alacam inşallah! Hep diyorum ama..korku sardı beni ilk günden. İlk gebeliğimde çok fena olmuştum. 49kg ile hamile kaldım 46kg düştüm hal böyle olunca düşük tehlikesi gündeme geldi...inşallah öyle kötü şeyler yaşamam. Bulantı falan fena şeyler vesselam!