- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
AYNEN GÜLÜM .:)Eee samyelicim eylüle mi kaydık ne :) üzme canını :) bizim için hayırlısı buymus :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYNEN GÜLÜM .:)Eee samyelicim eylüle mi kaydık ne :) üzme canını :) bizim için hayırlısı buymus :)
İnşallah canım :) aman haa bizden sonra kimse burdan ayrılmasın :) herkes burda kalsın inşallah :)nasip canım sonraki aya inşallah
Canim siz sıkı sıkıya buraya tutunun inşallah biz eylülde hamiş olup buraya size yazalım :)Emel canım rabbim senin içinde hayırlısını nasip etsin inşallah allah razı olsun dileklerin için. Ya samyeli ve senin adına gerçekten üzüldüm ama ben hep rabbimin verdiğine de vermediğine de hayr ararım. Dualarım sizinle belki eylüle bizde sizlerin yanına geliriz
Ayy inşallah canım :)Hayırlısı olsun kızlar. Rabbim en doğru zamanı bilir. Bebelerinizin rızkını bolundan hazırlıyordur inşallah
Burayı habersiz bırakma..merak ederiz. Daha cici paylaşacaz bende buraya yazıyorum ama büyük olasılık temmuz anası olup çıkarım benCanim siz sıkı sıkıya buraya tutunun inşallah biz eylülde hamiş olup buraya size yazalım :)
canım hayırlı olsun idrar testleri 25 üzerini gösteriyor senin değerin henüz 15 yani idrarda çıkmaması doğal.Önce kanda beta hcg yükseliyor sonra belli bir orana ulaştığında artık idrarda da çıkmaya başlıyor şimdi önemli olması 2 günde bir değerin 2 ye katlaması lazım.. ayyy ben şok ben a101 ben bim oldum ya okuyunca sürpriz bebişin gelmişş bat ne zamandı senin kanda ne zaman çıkmış oldu sürpriz yumurtanMerhaba kızlar kantesti yaptırdım Dr 3 haftalık gebelik mevcut dedi ama idrar testinde hiç silikde olsa çizgi yok..
inşallah gelmez beklenmeyen kırmızılarOfff bende 2 gundr yapiyorm negatif bugun adet belirtilerim basladi gogslerime dokunamiyorm her ay boyle olur moral sifir oldu
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Canım 2. çocuğuna hamile bir bayan olarak sana söyleyebileceğım bir kaç şey var. Öncelikle kötü şeyleri aklına hiiiç mi hiç getirme. İnternetten çok fazla araştırma yapma. 1 iyi yazıyorsa 10 kötü yazıyor! Sen elinden geleni yapıyorsan takdir Allah'ındır. Ayrıca alacak nefesi içecek suyu varsa ne olursa olsun dünyaya geliyor bunu da unutma. Maşallah Allah'ın izniyle annesin işteMerhaba bayanlar,
Ben 29 gunluk hamileyim. Hemen hamile kalabildim cok sukur ama hep tedirginlik var icimde. Doktor ilk 12 hafta hamileliklerin % 50si dusukle ya da bir kismi dis gebelikle sonuclanir, bu normal birsey dedi. Bende ise daha kese bile olusmadi ve haliyle cok korkuyorum. Burda da 4-5 kez dusuk yapanlari okudum. Dusukle sonuclanmamasi icin ozel olarak ne yapmak gerekir? Kendime dikkat ediyorum, cok yorulmamaya calisiyorum ama ogretmen oldugum icin tum gun ayaktayim ve yoruldugumda da kasıklarımda agri oluyor. Dinlendigimde geciyor. Zaman biran once gecsin istiyorum
ben o 4 düşük yapanlardanım düşüklerimden önce sağlıklı bir doğumum var .Allah uzun ömürler versin bir oğlum var inan yapabileceğin bir şey yok yiyecek ekmeği olan dünyaya geliyor stresten uzak dur yapabileceğin en iyi şey bu..Merhaba bayanlar,
Ben 29 gunluk hamileyim. Hemen hamile kalabildim cok sukur ama hep tedirginlik var icimde. Doktor ilk 12 hafta hamileliklerin % 50si dusukle ya da bir kismi dis gebelikle sonuclanir, bu normal birsey dedi. Bende ise daha kese bile olusmadi ve haliyle cok korkuyorum. Burda da 4-5 kez dusuk yapanlari okudum. Dusukle sonuclanmamasi icin ozel olarak ne yapmak gerekir? Kendime dikkat ediyorum, cok yorulmamaya calisiyorum ama ogretmen oldugum icin tum gun ayaktayim ve yoruldugumda da kasıklarımda agri oluyor. Dinlendigimde geciyor. Zaman biran once gecsin istiyorum
Coook tesekkur ederim. Boyle seyler duymak insani rahatlatiyor. :)Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Canım 2. çocuğuna hamile bir bayan olarak sana söyleyebileceğım bir kaç şey var. Öncelikle kötü şeyleri aklına hiiiç mi hiç getirme. İnternetten çok fazla araştırma yapma. 1 iyi yazıyorsa 10 kötü yazıyor! Sen elinden geleni yapıyorsan takdir Allah'ındır. Ayrıca alacak nefesi içecek suyu varsa ne olursa olsun dünyaya geliyor bunu da unutma. Maşallah Allah'ın izniyle annesin işte
Allah razi olsunben o 4 düşük yapanlardanım düşüklerimden önce sağlıklı bir doğumum var .Allah uzun ömürler versin bir oğlum var inan yapabileceğin bir şey yok yiyecek ekmeği olan dünyaya geliyor stresten uzak dur yapabileceğin en iyi şey bu..
mesajımın yarısı yazılmamış hayırlı olsun yazmıştım ...Sağlıcakla kucağına al inşallah.Allah razi olsun
Muayene olmadinmi canm baya yüksek çıkmış o oranda kese gorunurdu sanırım benim okadar bile yokken görünmüştü kese belkide üzerine görme olmuştur kan miktarı çok olsada gönlünü ferah tut canm gözün aydınMerhaba arkadaşlar ben de biraz önce tesadüfen hamile olduğumu öğrendim aslında 12 kasımda günüm geçti doktora gittim kistim varmış ve patlamış test yaptı yeni yumurtlamışım o dönem.. Bebek istiyorsan bu akşam dene mutlaka deri ama beta hcg 1.20 idi.. Sonra 21 kasımda adet oldum.. Böylece Bebek ihtimali gelecek aya kaldı diye üzüldüm.. Ovulasyon sürecim düzenli olmadığından Ovulasyon testi aldım labaquick.. Ovulasyon testinin yanında 10 tane de gebelik testi vardı.. Neyse çok uzattım.. Lh testini yaptıktan sonra ne de olsa çok var diye gebelik testi de yaptım pozitif çıktı :) sonra inanmadım 4 test daha yaptım yetmedi hastaneye gidip kan testi yaptırdım 1200 çıktı beta hcg:) ama korkuyorum şimdi üzerine olma gibi değildi baya adet oldum acaba düşük mü yaptım var mı böyle hamile olan
Maşallah. Hayırlısıyla ve zamanlıca kucağına alırsın inşallah. Bizim ailede genç çok ve herkes yenice evli gibi olduğundan neredeyse her olayla karşılaştık. Kuzenim önce bi dış gebelik geçirdi sonra ardından aynı senin yaşadığın olay başına geldi. Normal Regl oldu,cam silecem garanti olsun diye ertesi günü test yaptı hamile! Sonra hemen kan testi de muayenesi şuanda 7 aylık gebeMerhaba arkadaşlar ben de biraz önce tesadüfen hamile olduğumu öğrendim aslında 12 kasımda günüm geçti doktora gittim kistim varmış ve patlamış test yaptı yeni yumurtlamışım o dönem.. Bebek istiyorsan bu akşam dene mutlaka deri ama beta hcg 1.20 idi.. Sonra 21 kasımda adet oldum.. Böylece Bebek ihtimali gelecek aya kaldı diye üzüldüm.. Ovulasyon sürecim düzenli olmadığından Ovulasyon testi aldım labaquick.. Ovulasyon testinin yanında 10 tane de gebelik testi vardı.. Neyse çok uzattım.. Lh testini yaptıktan sonra ne de olsa çok var diye gebelik testi de yaptım pozitif çıktı :) sonra inanmadım 4 test daha yaptım yetmedi hastaneye gidip kan testi yaptırdım 1200 çıktı beta hcg:) ama korkuyorum şimdi üzerine olma gibi değildi baya adet oldum acaba düşük mü yaptım var mı böyle hamile olan
Walla canım akşam öğrenince sadece test yaptırdık ben bir hafta daha geçsin öyle muayene olayım diyorum ama geç mi kalırım acaba kese oluşumu 5 haftada oluşur diyorlar.. Bu minik olsa olsa 3 haftalık.. Göremeyiz diye biraz ağırdan alayım diyorum ne dersinMuayene olmadinmi canm baya yüksek çıkmış o oranda kese gorunurdu sanırım benim okadar bile yokken görünmüştü kese belkide üzerine görme olmuştur kan miktarı çok olsada gönlünü ferah tut canm gözün aydın