2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Walla canım akşam öğrenince sadece test yaptırdık ben bir hafta daha geçsin öyle muayene olayım diyorum ama geç mi kalırım acaba kese oluşumu 5 haftada oluşur diyorlar.. Bu minik olsa olsa 3 haftalık.. Göremeyiz diye biraz ağırdan alayım diyorum ne dersin:KK19::KK19:
Maşallah. Hayırlısıyla ve zamanlıca kucağına alırsın inşallah. Bizim ailede genç çok ve herkes yenice evli gibi olduğundan neredeyse her olayla karşılaştık. Kuzenim önce bi dış gebelik geçirdi sonra ardından aynı senin yaşadığın olay başına geldi. Normal Regl oldu,cam silecem garanti olsun diye ertesi günü test yaptı hamile! Sonra hemen kan testi de muayenesi şuanda 7 aylık gebe :anneadayı::nazar:
ayyy inşallah benimki de sağlıklıdır.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Teşekkür ederim:KK19::KK19:

C Cikolatali_turta bende oğlumdan önce 1 düşük yaptım allah omur verdiyse doğacak yoksa yok oglumdada düşük tehlikesi daha sonra erken doğum tehlikesi vardı çok mecbur kalmadıkça tuvalete bile görmedim eşi de öndeydi ama Rabbim yaşayacak gün vermiş 40. Haftada doğdu bırak erkeni o yüzden içini ferah tut rahat ol dua et bol bol vitaminlerini suyunu iç yatabildigin kadar yat okulda da çok ayakta durmaz allahın izniyle kucağına alırsın ins
Cok tesekkur ederim. Aslinda daha cok esimin heyecanlanmasi sonucu ailelere ve etrafimizdakilere hamilelik haberini verdik ama simdi cok pismanim cok erken soyledigimiz icin. Biraz da bunun stresi var uzerimde keske aceleci davranmasaydik diye fakat dediginiz gibi nasibi varsa her sekilde dogar ve yasar ins :)

Walla canım akşam öğrenince sadece test yaptırdık ben bir hafta daha geçsin öyle muayene olayım diyorum ama geç mi kalırım acaba kese oluşumu 5 haftada oluşur diyorlar.. Bu minik olsa olsa 3 haftalık.. Göremeyiz diye biraz ağırdan alayım diyorum ne dersin:KK19::KK19:
5 hafta tamam ama değişik bi haikayen var hani üstüne görme olduğundan diyorum 5. haftadasın sanırım degerin öyle gibi bi git doktora bence o yönlendirsin seni

Cok tesekkur ederim. Aslinda daha cok esimin heyecanlanmasi sonucu ailelere ve etrafimizdakilere hamilelik haberini verdik ama simdi cok pismanim cok erken soyledigimiz icin. Biraz da bunun stresi var uzerimde keske aceleci davranmasaydik diye fakat dediginiz gibi nasibi varsa her sekilde dogar ve yasar ins :)
Can'ım en kısa sürede Dr görünsen çok iyi olur. Değişik bir hikayen var sonuçta. Kuzenimin en son gördüğü Regl tarihini sonuç almışlardı. Yanı adetten hemen sonra gebe kalmış gibi olmuştu..yanı hiç bir şey anlamamıştım. Yanı öğrendiğinde 10 günlük hamilesiniz gibi bile demişti ona..sen hele bi git de bizleri bi aydınlat :KK51:
Ben de varim kızlar :anneadayı: nasip olursa ins 3 gun once öğrendim. Isteyen herkese Rabbim nasip etsin ins
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok güzel çoğalıyoruz

Ya kızlar benim bat bugün aslında test yaptım yine hala koyu değil..neden öyle oldu anlamadım o_O oğlana gebeyken yapmıştım iki çizginin rengi de aynı ve koyu çıkmıştı..her gebelik farklı:110:

Can'ım en kısa sürede Dr görünsen çok iyi olur. Değişik bir hikayen var sonuçta. Kuzenimin en son gördüğü Regl tarihini sonuç almışlardı. Yanı adetten hemen sonra gebe kalmış gibi olmuştu..yanı hiç bir şey anlamamıştım. Yanı öğrendiğinde 10 günlük hamilesiniz gibi bile demişti ona..sen hele bi git de bizleri bi aydınlat :KK51:

Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok güzel çoğalıyoruz

Ya kızlar benim bat bugün aslında test yaptım yine hala koyu değil..neden öyle oldu anlamadım o_O oğlana gebeyken yapmıştım iki çizginin rengi de aynı ve koyu çıkmıştı..her gebelik farklı:110:
benimde oglumda ve diğer düşük yaptığım gebellikte reglden 3 4 gün önce hem de gece yaptım kocaman net 2. cizgi cıkmıstı bunda benim de hep silik çıkıyor bende anlamadım sen kan testi yaptırdınmı canm

Bende varim cuma gunu testim 87.27 idi bugun artmis 260.27 olmus iyice artsin oyle gidicem benim rahmim ters bi kayip yasadim ondada hemen gorememislerdi rahim ters diye hep alttan muayne ettiler ilk gebeligim oldugu icin bilmiyodum ama bu sefer degerler artsin 2 hafta sonra gidicem doktora

benimde oglumda ve diğer düşük yaptığım gebellikte reglden 3 4 gün önce hem de gece yaptım kocaman net 2. cizgi cıkmıstı bunda benim de hep silik çıkıyor bende anlamadım sen kan testi yaptırdınmı canm
Sinir oldum ama ya! Neden koyu olmuyor diye hırs yapacam nerdeyse :mad: kan testi yaptırmadım Can'ım. Üşeniyorum bi daha sağlık ocağına hastaneye gidemem:KK14: çift çizgiyi silikte olsa gördüğüm gün hemen hastaneden sıra aldım. Cuma günü nasipse dananın kuyruğu kopacak :KK17: dileeek belkide kızdır ondan hassas davranıp nazlanıyor :KK37::KK36::KK200::nazar:

Bende varim cuma gunu testim 87.27 idi bugun artmis 260.27 olmus iyice artsin oyle gidicem benim rahmim ters bi kayip yasadim ondada hemen gorememislerdi rahim ters diye hep alttan muayne ettiler ilk gebeligim oldugu icin bilmiyodum ama bu sefer degerler artsin 2 hafta sonra gidicem doktora
Allah hayırlısını nasip etsin Can'ım.. İnşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin bebeklini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın..

korkma gü
regl olmazsam yarın benim kan sonucum var ölüyorum heyecandan bi de regl olan arkadaşlar olunca korkuyorum da
korkma gülüm .çift çizgiyi gördün ya .kan degerini de yaptır rahatlarsın .
benim de aklımda soru işaretleri var dilek .o göğüs agrılarım batmalar hissettiklerim neydi .hiç boyle birşey yasamaıştım .
yarın bır fırsatını bulup idrar testi yapmayı düşünüyorum

canım hayırlı olsun idrar testleri 25 üzerini gösteriyor senin değerin henüz 15 yani idrarda çıkmaması doğal.Önce kanda beta hcg yükseliyor sonra belli bir orana ulaştığında artık idrarda da çıkmaya başlıyor şimdi önemli olması 2 günde bir değerin 2 ye katlaması lazım.. ayyy ben şok :KK57:ben a101 :KK57:ben bim :KK57:oldum:KK48: ya okuyunca sürpriz bebişin gelmişş bat ne zamandı senin kanda ne zaman çıkmış oldu sürpriz yumurtan :emir_bebek::nazar::KK200:
Allah iyiliğini versin çok güldüm ben şok ben bim He :KK70:
Ya Dr acil doktoruydu hiçbirşey sormadım aklıma da hiçbirşey gelmedi kalakaldım gerçekten sürpriz oldu hastalar felan da bakınca bana bi utanma indi millet hasta ben sırıtıyorum:KK70::p

korkma gü

benim de aklımda soru işaretleri var dilek .o göğüs agrılarım batmalar hissettiklerim neydi .hiç boyle birşey yasamaıştım .
Ya benim göğüslerde hiç bir değişiklik yok. Zaten yumurtadan halliceler :KK70:

hayırlı olsun canm

Sinir oldum ama ya! Neden koyu olmuyor diye hırs yapacam nerdeyse :mad: kan testi yaptırmadım Can'ım. Üşeniyorum bi daha sağlık ocağına hastaneye gidemem:KK14: çift çizgiyi silikte olsa gördüğüm gün hemen hastaneden sıra aldım. Cuma günü nasipse dananın kuyruğu kopacak :KK17: dileeek belkide kızdır ondan hassas davranıp nazlanıyor :KK37::KK36::KK200::nazar:
valla bende aynısını düşünüyorum hele benim sıpa bi gözüküp bü gözükmedi ya dedimki bu kız nazlanıyor annesi kurban olsun ona allahım saglıkla versin

korkma gü

ins canm bence yaptırma canım bosver bu ay olmadı de obür ayda kalırsın ins benim oğlum da eylül doğumlu cok iyi olur ne sıcak ne soğuk üzme kendini daha fazla

X