Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heheh canım yumurta zaten 24 saat canlı öncesinde 72 saat sperm bekliyor sen hepsini değerlendirmişsin fazlasıyla aslında en çok umutlu olduğun ay olmalıymış :)Canim 17 kasim da 16 mm di yumurta iliski de 16-18-19-20 de oldu. Benim umutsuzlugum sondu demesinden di tatlim. Gun asiri iliski oldu yani bu ay
Amin canım :) benim hiç umudum yok ama :) dua bile etmiyorum artık çocuk için içimden gelmiyorGünaydın herkeseee sizi kaybetmiş de sonradan bulmuş gibi hissediyorum :) ben hala batı bekliyorum çenemde sivilcelerim ve az biraz akıntılarım ile birlikte. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
Heheh canım yumurta zaten 24 saat canlı öncesinde 72 saat sperm bekliyor sen hepsini değerlendirmişsin fazlasıyla aslında en çok umutlu olduğun ay olmalıymış :)
adet döngüsü kaç gün senin? 3 gün kala belli olabilir büyük ihtimalGidip kan versemmi ki diyorum bekleyis son bulsun yorucu oliyor böyle yaa
Yok olur mu hiç öyle şey aşkolsun sakın böyle düşünme pes etme dua etmekten vazgeçme. Er ya da geç dualar yerini bulacak. Şimdi neden bu kadar üzüldüğünün cevabını hamile kaldığında çocugunu eline aldığında anlicaksın, demek sen olacakmışsın senin için bu kadar beklemişim dicez. Beynimize yolladığımız olacak mı acaba şüphesi bile hamile kalmaya engel olurmuş biliyor musun. Rahat olmayı başarmamız lazım.Amin canım :) benim hiç umudum yok ama :) dua bile etmiyorum artık çocuk için içimden gelmiyor
Haklısın canım da, cidden yorucu bir süreç sakaya falan vuruyorum ama cidden zor bi durum, ümidim gittikçe de kalmıyor ve dua etmekten çocuk için allahın huzuruna çıkmaktan utanıyorum artık ... olmayacak gibi geliyor bana hiç ümidim yok artık her aya başlarken olumsuz gözüyle bakıyorum artık eskisi gibi acitmiyor bile hiç olmayacak diyorum , belki de rabbim ona göre sabrini veriyor artıkYok olur mu hiç öyle şey aşkolsun sakın böyle düşünme pes etme dua etmekten vazgeçme. Er ya da geç dualar yerini bulacak. Şimdi neden bu kadar üzüldüğünün cevabını hamile kaldığında çocugunu eline aldığında anlicaksın, demek sen olacakmışsın senin için bu kadar beklemişim dicez. Beynimize yolladığımız olacak mı acaba şüphesi bile hamile kalmaya engel olurmuş biliyor musun. Rahat olmayı başarmamız lazım.
selam kızlaaar özledim sizi..Canim bende regl e 4 gun kala yaptim. Belki gec dollenmedir hic umudunu kaybetme. Bende bu ay cok umutsuzdum. Bal corek otu tarcin kullandim adetin 2. Gununden yumurtlamaya kadar. Yumurta takibine gittim adetin 11. Gunu 16 mm olan yumurtam adetin 13. Gunu gozukmedi doktor sonmus yada catlamis olabilir dedi. Zaten sonmus dediginde benim bu ay da umudum kalmamisti ama corek otu bal etki oldu sanirim yumurtai erken catlatti. Birde bu ay salavat i tefriciye duasini okumaya basladim hatta hala okuyorum. Ve belirti olarak sadece bel agrim vardi onu da belirti olarak saymadim cunku bende bel fitigi var:) allahim nasip etti cok sukur insallah sonuna kadar saglikla sihatle devam eder bebegim. Bu testi de simdi yaptim. Insallah adet olmazsin bu ay ve yanilirsin ama olursan saglik olsun ve corek otu bal karisimini tavsiye ederim.
hayırlı olsun ,sağlıkla büyüsün bebeğin göbüşündeKizlar merhaba, benim de bat 3 aralik dun yaptigim idrar testinde silikte olsa sukurler olsun pozitifi gordum. Kismetse yarin kan vermeye gidecegim. İnsallah hepimiz sag saglim saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin.
dilek naPTIN CANIM .NASILSIN ?Senindemi gozukmedigozukmedi canm ya cesaretin yok yarın yapiyim diyorum yada erken gebelik testini alsam
AYNEN SİVİLCELER ERKEN DEN ÇIKTI BENİM DE BU AY .Günaydın herkeseee sizi kaybetmiş de sonradan bulmuş gibi hissediyorum :) ben hala batı bekliyorum çenemde sivilcelerim ve az biraz akıntılarım ile birlikte. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
hayırlı olsun ,sağlıkla büyüsün bebeğin göbüşünde
Allah seni daha yakına istiyor oysaki... Daha çok dua etmeni istiyor.... Seni yakınında seviyor... Teslim et kendini... Vazgeçme dua etmekten. Bu da bir sınav unutma. Evet çok zor bende yaşıyorum aynı şeyleri ama işte elbet bir sebebi var dersek her türlü sonucu kabullenmemiz daha kolay olur. En önemli şey evladın sağlıklısı ve hayırlısı inşallah nasip olur hepimize.Haklısın canım da, cidden yorucu bir süreç sakaya falan vuruyorum ama cidden zor bi durum, ümidim gittikçe de kalmıyor ve dua etmekten çocuk için allahın huzuruna çıkmaktan utanıyorum artık ... olmayacak gibi geliyor bana hiç ümidim yok artık her aya başlarken olumsuz gözüyle bakıyorum artık eskisi gibi acitmiyor bile hiç olmayacak diyorum , belki de rabbim ona göre sabrini veriyor artık
Hamilelik hormonları canım olumlu düşün :))AYNEN SİVİLCELER ERKEN DEN ÇIKTI BENİM DE BU AY .
Ah o çizgi ne güzel bir çizgiymiş çizgilerin en güzeli :)selam kızlaaar özledim sizi..
hayırlı olsun canım çizgin çok net çıkmış .
İnşallahAllah seni daha yakına istiyor oysaki... Daha çok dua etmeni istiyor.... Seni yakınında seviyor... Teslim et kendini... Vazgeçme dua etmekten. Bu da bir sınav unutma. Evet çok zor bende yaşıyorum aynı şeyleri ama işte elbet bir sebebi var dersek her türlü sonucu kabullenmemiz daha kolay olur. En önemli şey evladın sağlıklısı ve hayırlısı inşallah nasip olur hepimize.