Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde sat 31 ekim. Bende oğlumu 2013 10 ağustosta kucağıma almıştım.Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
15 kasimda lekenmem basladi 4 gun ara ara kahverengi leke geldi
18 kasim idrarda hayal cizgi gordum
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
25 kasim betam 2791 cikti alttan ufak kese gorundu
27 kasim betam 6068 cikti ve karindan keseyi gordukk
10 gun sonra kontrolum var. Bende agustos annesi olucam allahim izin verirse 2012 agustosunda kizimi kucagima almistim
Benimde 2. yaptığım test öyle çıkmıştı. Ne olduğunu çözemedimGunaydin kizlar. Ben test yaptim ama emin olamadim ilk kirmizi biraz daginik ikinci kirmizi cook silik.
Hehehe aynısı başıma geldi Can'ım. N'oluyo ya çizgi belirginleşeceğine iyice yok oluyor dedimYa ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
Can'ım kız kardeşimin başına da geldi. Geç döllenme olmuşsa testte çıkmayabiliyor. Sen bi kan testi yaptır..en iyi çözüm o yani..Bugün adet gecikmesinin 4. Günü
Test yaptim negatif. Ne oldugunu anlamiyorum gercekten bel agrim 1 bucuk haftadir var akintim cok fazla var adet olmadan önce akinti olmazdi hic daha doğrusu hic bir zaman bu kadar akinti olmamisti ama yok yok yok hormanlarimda sorun mu oldu acaba
Ben telefonda söyledim ilk çocuğu öğrendiğinde bu kadar sevinmemişti. Hiç aramayan vatsaptan yazmayan adam akşama kadar 6-7 kere aradı vatsaptan bi dünya yazdı..ben şokKizlsr esinize nasil haber verdiniz. Bende cumartesi solemeyi dusunuyorum
Ben varim 3 aralik bekliyorum iki test baktim negatif ciktiYokmu bnim gibi 3 aralik bekleyen sonuc alan
Adet dongum 32 gün sat 1 kasim bat 3 aralik idtarda cikmadi kanda 80 lira dediler bende umutlu olmadigim icin bakyirmadim silik falan ciksaydi kiyardim parayaadet döngüsü kaç gün senin? 3 gün kala belli olabilir büyük ihtimal
Yok artık! 80₺ ne öyle. Muayene parası kaç ₺ onu merak ettim bende cuma günü için devlet hastanesinden sıra aldım. İlk işlemlere bi daha boşuna para vermeyeyim. Bedava yapıyorlar devlette nede olsaTek beta hcg ye 80 lita dediler baktirmadim bende olurda adetim gelmezse saglik ocaginda kan veririm diye düşündüm bedava kocama acidim yani yazik yaa
Muayene 75 lira canim muayene olupta dr isterse test 23 liraymisYok artık! 80₺ ne öyle. Muayene parası kaç ₺ onu merak ettim bende cuma günü için devlet hastanesinden sıra aldım. İlk işlemlere bi daha boşuna para vermeyeyim. Bedava yapıyorlar devlette nede olsa
Oğlun kaç yaşında ? Ağustos bebeğin var 1 tane genel olarak nasıl olur ağustos bebekleri ? En iyi ve en kötü huyları ne sence yaşayan biri olarak?Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde sat 31 ekim. Bende oğlumu 2013 10 ağustosta kucağıma almıştım.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde sat 31 ekim. Bende oğlumu 2013 10 ağustosta kucağıma almıştım.
Benimde 2. yaptığım test öyle çıkmıştı. Ne olduğunu çözemedim
Hehehe aynısı başıma geldi Can'ım. N'oluyo ya çizgi belirginleşeceğine iyice yok oluyor dedim
Can'ım kız kardeşimin başına da geldi. Geç döllenme olmuşsa testte çıkmayabiliyor. Sen bi kan testi yaptır..en iyi çözüm o yani..
Ben telefonda söyledim ilk çocuğu öğrendiğinde bu kadar sevinmemişti. Hiç aramayan vatsaptan yazmayan adam akşama kadar 6-7 kere aradı vatsaptan bi dünya yazdı..ben şok
Offf bende 2 gundr yapiyorm negatif bugun adet belirtilerim basladi gogslerime dokunamiyorm her ay boyle olur moral sifir olduBen varim 3 aralik bekliyorum iki test baktim negatif cikti
AYY çok iyi düşünmüşsün .tebrik ediyorum seni.Bende cumartesi yemekte solemeyi planliyorum bakalim hayirlisi dun adet tarihimi sordu salida olablir carsambada persembede dedim haber ver bana da dedi:) az oncede cumartesi yemege gidelim mi dedim gidelim dedi bakalim nasil olcak:) gidecegimiz restauranta nikahimixin kiyildigi gun gitmistik kutlamaya sonra 1. Yilimizi kutlamaya gittik. Bu seferde kismet olursa bebegimizin haberini vermeye gidicem cok heyecanliyim
ne mutlu sana şoktan çık hadiiii hamiş hanım :) bebişine iyi bak canım çok sevindimSonuç bu ben hiç anlayamadım hala şoktayım Eki Görüntüle 1703309 Eki Görüntüle 1703309
hasmilesin tebrik ederim.kac gün öncesinden yaptırdın kan testini canımSonuç bu ben hiç anlayamadım hala şoktayım Eki Görüntüle 1703309 Eki Görüntüle 1703309
AYY çok iyi düşünmüşsün .tebrik ediyorum seni.
anam benim kadar sabırsız insan var mi .ben daha bişey olmadan 20 gun oncedinden başlıyom .hamile miyim .yok şu belirtiler var yok boyle ,adam bıktı bendn.bi daha duymak istemiyorum dedi .
yani .hamileyim desiem sevirnir mi bilemiyorum .