2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar sabah 11 de kolej numune polikliniğine randevu aldım. Çok beğendim doktoru çok ilgiliydi aklınızda bulunsun Ankaralılar. Neyse anlattım kızımın durumunu ben kızamıkcıktan şüpheleniyorum dedim ama lenf bezlerinde falan şişme yok bu 6.hastalık dedi doktor. Kan falan daha önce vermiştik zaten onları söyledim. Zaten geçmek üzere şuanda,ilacı falan yok. Ama huzursuzluğu artar o dediğim şişliği falan görürsen pazartesi gel kızamıkcık testi yaptıralım dedi. Şuanda bi huzursuzluk falan görmüyorum genel görünümü gayet iyi dedi.

Kızlar sabah 11 de kolej numune polikliniğine randevu aldım. Çok beğendim doktoru çok ilgiliydi aklınızda bulunsun Ankaralılar. Neyse anlattım kızımın durumunu ben kızamıkcıktan şüpheleniyorum dedim ama lenf bezlerinde falan şişme yok bu 6.hastalık dedi doktor. Kan falan daha önce vermiştik zaten onları söyledim. Zaten geçmek üzere şuanda,ilacı falan yok. Ama huzursuzluğu artar o dediğim şişliği falan görürsen pazartesi gel kızamıkcık testi yaptıralım dedi. Şuanda bi huzursuzluk falan görmüyorum genel görünümü gayet iyi dedi.
Geçmişler olsun.

Canım ek gida biraz zorluyor evet içinde havuç olmayan corbalari yemiyor hanimefendi :) süt urunlerinin çapraz alerjeni dana etiymis o yüzden kiyma da veremedim henuz gerci kuzu kiymasi verecegim ama baslamadim daha. Yumurta da daha baslamadik. Bakalim p.tesi kesinleşecek bizim alerji durumu. Elifte gece 1.30da uyudu sabah 9.30da kalkti. Onunda gece uykusu 8 saat. Ama iki gündür cok şükür sık kalkmalari azaldi gibi insallah boyle devam eder. Bebegin vücudundan verdigimiz besin 3 haftada cikiyormus ben yogurt yedireli 3 hafta oldu belki de diyorum süt urunleri vucudunden yeni cikiyor o yuzden uykusu düzeldi. Sonucta gece gaz cikartamiyordu ama dun gece az az da olsa kendisi cikartti o yuzden rahat uyudu çok şükür. Gündüz de 3 kere uyuyor 30dk olarak bazen bir uykusu daha uzuyor eger sallarsam. Onun dışında iyiyiz cok şükür cnm. Bizim bebeler birbirine benziyor uykuyu sevmeyen memnuniyetsiz cabuk sıkılan bebeler :)
Allah kolaylık versin. Zor şu alerji.
Bizim kızın 8 saat uyumadığı da oluyor. Yarımşar saat emme molalarımız da var. Şükür bugünümüze. Yine uyuyabiliyoruz artık :) sevgileri muhteşem. Ne güzelmiş evlat.

Kizlar bebisleriniz neler yapıyor bakalim. Bizde bir değişiklik yok tembel emeklemiyor.Dis hala yok. Oturmayı hala sikici buluyor.Sizinkilerde yeni neler var.
Benimki çok fena reddetmeyi öğrendi. Ağzını kilitlemeyi öğrendi. Mama sandalyesinden kollarını uzatıp ağlayıp beni al demeyi öğrendi. Almazsam kıyamet, alırsam güllük gülistanlık. Sıkılıyor hanım. Halbuki daha kahvaltımız bitmemiş.

Kizlar bebisleriniz neler yapıyor bakalim. Bizde bir değişiklik yok tembel emeklemiyor.Dis hala yok. Oturmayı hala sikici buluyor.Sizinkilerde yeni neler var.
Bizim bir disimiz cikti ikincisi yolda, emeklemiyor, oturuyor ama cokta sevmiyor:KK66:
Bol bol bagiriyor, istedigi bir sey olmayinca ayak diretmeler ve istememedigi bir seyde kafayi saga sola sallamalar var , basim sisiyor valla:KK70:
Bir de emmeyi kendisi azaltti daha cok ek gida istiyor garip bir sekilde, sizde de benzer bir durum var mi kizlar?

Benim gebe olduğumu öğrendiğim hastane:)

Geçmiş olsun canım. İnşallah gerek kalmaz tekrardan götürmeye iyileşir minnak.

Bizim ateş geceleri çıkıyor daha çok. Gündüz de ağzının içi alev gibi ama ateşi olmuyor. Hala oatlatamadık şu dişleri

Benim kızım da 28 martta 6yi bitirdi oturabiliyor çok cok bağırıyor özelikle bir çocuk gördüğünde çok bağırıyor çocuklardan ilgi görmek istemiyor dişi daha çıkmamış ek gıda da başta çok güzel yiyordu simdi 2 3 kaşık yiyor yemiyor babasını görünce sevinçten deliye dönüyor halimiz böyle işte :emir_bebek:

Kızlar elif bir yasina gelince korunmayi birakmaya karar verdim. Daha dogrusu buna kendimi alistirmaya karar verdim :) zaman alerhime işliyor malesef :KK43:
Dur ne bu acele. Bak ben 36 yaşımda aldım kucağıma bebisim. Tadını çıkar anneligin. Hem bebisine haksızlık bu en ilgiye sevgiye ihtiyaç duyduğu zaman.

Kızlar elif bir yasina gelince korunmayi birakmaya karar verdim. Daha dogrusu buna kendimi alistirmaya karar verdim :) zaman alerhime işliyor malesef :KK43:
Neden böyle düşündün ki canım? Bende aralarıında 2 yaş olsun diye düşünüyordum ama yanında yardım eden olmayınca çok zor. Eşimin bile gözü korktu ikinci çocuktan. Allah kolaylığını verir ama sağlam bir irade lazım,sinir sistemi lazım. Kızımın alerjisi geçsin inşallah bende o zaman değerlendireceğim kardeşi

Benim fsh yuksekligim var kızlar yumurta sayim az ve gün gectikce azalıyor erken menapoz gibi bişey. Yani aslinda cok zor düşüncesi bile ama sonrasinda olma ihtimali daha az hatta simdi bile olmayabilir. Doktorlar vakit kaybetmeden yumurtalarini dondur tüp bebek yaptir demişti ama Elifim sürpriz yapıp gelmisti :) 2. de ne olur bilinmez diye böyle bir karar aldim ama o zamana ne olur bilinmez tabi :)

Dur ne bu acele. Bak ben 36 yaşımda aldım kucağıma bebisim. Tadını çıkar anneligin. Hem bebisine haksızlık bu en ilgiye sevgiye ihtiyaç duyduğu zaman.

Canım az once yazdım nedenini. Saglik durumu olmasa ben de istemem ama ileride hic olmama ihtimaline karşı böyle düşündüm. Yoksa zaten 2 çocuğa bedel zor bir kızım var ama ileride keşke dememek için böylesi daha iyi gibi

Neden böyle düşündün ki canım? Bende aralarıında 2 yaş olsun diye düşünüyordum ama yanında yardım eden olmayınca çok zor. Eşimin bile gözü korktu ikinci çocuktan. Allah kolaylığını verir ama sağlam bir irade lazım,sinir sistemi lazım. Kızımın alerjisi geçsin inşallah bende o zaman değerlendireceğim kardeşi

Ayy cnm senin kızın masallah akıllı aslinda ya eşin benim kizi görse napardi :) beni de en cok alerji düşündürüyor bakalim pazartesi belli olacak insallah yoktur da rahatlariz. Sizinde alerjiniz bir an once gecer insallah da kuzucuk rahatca yer herseyi

X