- 9 Mayıs 2011
- 13.832
- 28.702
Bizimki birkac günde gelişme gösterdi.Kizlar bebisleriniz neler yapıyor bakalim. Bizde bir değişiklik yok tembel emeklemiyor.Dis hala yok. Oturmayı hala sikici buluyor.Sizinkilerde yeni neler var.
Hecelemiyordu, hecelemeye başladı.
Pek uzun oturamıyordu desteksiz, şimdi istediği kadar oturuyor, sıkılınca yıkılıyor.
Adımlamayı öğrendi.
Emeklemeye zorluyor ama gücü yetmiyor.
Tembel oğlum derken birkaç günde sıçradı.
Ama internetten 8. ay 9. ay özelliklerine bakıyorum da yanından geçmiyoruz nerdeyse :)
Alerjiden kıvranıyormuş yavrucak, gittikçe iyi olacak demek ki.Canım ek gida biraz zorluyor evet içinde havuç olmayan corbalari yemiyor hanimefendi :) süt urunlerinin çapraz alerjeni dana etiymis o yüzden kiyma da veremedim henuz gerci kuzu kiymasi verecegim ama baslamadim daha. Yumurta da daha baslamadik. Bakalim p.tesi kesinleşecek bizim alerji durumu. Elifte gece 1.30da uyudu sabah 9.30da kalkti. Onunda gece uykusu 8 saat. Ama iki gündür cok şükür sık kalkmalari azaldi gibi insallah boyle devam eder. Bebegin vücudundan verdigimiz besin 3 haftada cikiyormus ben yogurt yedireli 3 hafta oldu belki de diyorum süt urunleri vucudunden yeni cikiyor o yuzden uykusu düzeldi. Sonucta gece gaz cikartamiyordu ama dun gece az az da olsa kendisi cikartti o yuzden rahat uyudu çok şükür. Gündüz de 3 kere uyuyor 30dk olarak bazen bir uykusu daha uzuyor eger sallarsam. Onun dışında iyiyiz cok şükür cnm. Bizim bebeler birbirine benziyor uykuyu sevmeyen memnuniyetsiz cabuk sıkılan bebeler :)
Uykusu da uzar inşallah.
Ne olduğunu bil de önlemini al, geçer alerjisi zamanla.
Çeşitli tarif bulabildin mi size uygun?
Evet gerçekten memnuniyetsiz sıkılganlar :)
Bebek annesine doyamazsa uyumazmış görüşüne istinaden olabildiğince çok da oynuyoruz ama ne uykusuna faydası var ne de aynı oyunda 5 dakikadan fazla kalabiliyoruz :)
Ne yapacağımı şaşırıyorum ya.
Hayırlısı diyeyim.Kızlar elif bir yasina gelince korunmayi birakmaya karar verdim. Daha dogrusu buna kendimi alistirmaya karar verdim :) zaman alerhime işliyor malesef
Eşim iş değiştirebilseydi ben de düşünürdüm biliyor musun, ki bana ilk çocuk bile çok uzaktı ama arası yakın iki kardeş olsunlar isterdim.
Senin eşin de yoğun çalışıyor.
Hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin.