- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
bendede olmustu gecmis olsun. Sirke ve karbonat yaparak gecti benimki
Teşekkür ederim. Nasıl uyguladın peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede olmustu gecmis olsun. Sirke ve karbonat yaparak gecti benimki
sevidinm yaprak kuzu iyileşmiş ayakkabıda fatoş du canıım blueweety nicki tam doğru yaxzmadım ben cok giremiyorumHerkesler ne alemde. Siz yazmıyorsunuz bende sıkıntıdan 'bir derdim var' da takılıyorum inşallah yavrularda siz de iyi olunda oyun oynamaktan vakit bulamıyo olun,kuzunuz öyle iştahlı olsun ki yemek yetiştiremiyorum yapraq ondan giremiyorum deyin benim kız iyi şükür,hastalıktan kurtuldu azıcık huy değiştirdi. Diş hala yok onun sancısı da var büyük ihtimal. Ama keyfi yerinde kızımın. 3 gündür tavuk suyu,patates,havuç,pirinç ve minik tavuk parçalarıyla çorba deniyorum. Korkuyordum tavuktan yumurta çapraz alerjendir diye,ama bi sıkıntı yok. Yarın kuzu et alıp ondan da vercem. Kaç gündür hava çok soğuk çıkamadık kızımla dışarı. Yarın şoka mama sandalyesi gelecekmiş alıp onu da annemlere koyuyum diyorum. Güzel oyuncaklarda var kızlar sizlerde bakın. Lcw home'da da bebek nevresimlerde indirim varmış,ben kızıma çarşaf aldım çok beğendim,ücretsiz kargo da var.
Bir de burdan birinin yakını bebek ayakkabıları yapıyordu,deriydi sanki kimdi o? Ayakkabı alma zamanı yaklaşıyor.
biz baba mam gel diyoruz emekleme yok ama sürünüuoruz oturma var desteksiz ayakta durmuyoruz basmıyor çünki elifKizlar bebisleriniz neler yapıyor bakalim. Bizde bir değişiklik yok tembel emeklemiyor.Dis hala yok. Oturmayı hala sikici buluyor.Sizinkilerde yeni neler var.
Kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum hamileyken sisen ayaklarimiz inince tırnaklar batiyo sanırım ben çektirmeye korkuyorum iki parmağım da var hala cekiyorumBenim de doğumdan sonra oldu doğumla alakası var mi acaba?
Allah kolaylık versin canım. Valla iyi enerji var sizlerde maşallah ben yoruluyorum. Bakalım seneye napıcaz.sevidinm yaprak kuzu iyileşmiş ayakkabıda fatoş du canıım blueweety nicki tam doğru yaxzmadım ben cok giremiyorum
işe başlayalı çok oldu işler yoğun telaşe cok cocu bırak al egl derken nası zaman geçiyor anlamadım bizdede diş yok canım 8 ay bitti:)
Maşallah benim kız da baba,mama diyor ama gel falan yok daha emekliyor,dönerek gidiyor,örümcekle gidiyor, bende ayaklarını bastırarak gediriyorum. Bizimkininde çığlıkları evlere şenlik. Annem bağırarak yaptırıyosun demi kızım isteklerini diyor,sanki anlıyomuş gibi gülüyo ona babasıyla her gün görüntülü konuşuyorlar,telefonu görür görmez gülmeye başlıyor. Eşime de aynı tepkiyi veriyor. Çok bilmiş bunlar ya.biz baba mam gel diyoruz emekleme yok ama sürünüuoruz oturma var desteksiz ayakta durmuyoruz basmıyor çünki elif
8 ay 4 günlük olduk onu dısında cığlık atıyoruz istediği olmayınca bokca birde kucakta gemeye bayılıyor gidecegi yönü eliye gösterip ıh ıh diyor bizden böyle
Kızlar size tavsiyem yaranız iyileşir iyileşmez tırnak makasınızı ya da ne kullanıyorsanız onu mutlaka kaynatın. Azra'nın da yeni doğduğunda parmağında oldu. Hemen kaynattım makasını. Bir daha tekrarlamadı. Ablamın kızınında öyle olmuştu hala oluyor dedi. Ona da mutlaka kaynatmasını söyledim. Hatta sirke de koyarsanız iyi olur.Kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum hamileyken sisen ayaklarimiz inince tırnaklar batiyo sanırım ben çektirmeye korkuyorum iki parmağım da var hala cekiyorum
Yavrularımız aynı gün doğmuş. Sabah 6.50de doğmuştu kuzum. Ne sancılı ama bir o kadar da güzel bir gündü. HamdolsunMerhaba bende 17.08.2016 annesiyim..herkese sevgiler
Ya sabır çekip duruyorum rşimin memeleketindeyiz akşam olunca ahır gibi oluyor ev abartmıyorum en az 10 kişi geliyor. Ev de sobalı diğer odada elektrikli yakıp sesten uyanmasın diye pışpışlayıp duruyorum kızımı.
Canim tuzlu suyla gargara yap, disetlerine iyi geliyorDiş etlerim fena halde kızlar. Önerisi olan var mı? (her gün mutlaka 1 bardak süt içiyorum ve vitamin aldığım halde böyle)
Sayinin azaldigini gormek insani uzuyor, ne guzel paylasimda buzunuyoruz, bebisler ayni zamanlarda dogdugu icin benzer sorunlari yasiyoruz, burda yazisinca yalniz olmadigimizi goruyoruz, farkli seyler ogreniyoruz, sayinin arttigi gunlere kavusuruz insallahHerkesler ne alemde. Siz yazmıyorsunuz bende sıkıntıdan 'bir derdim var' da takılıyorum inşallah yavrularda siz de iyi olunda oyun oynamaktan vakit bulamıyo olun,kuzunuz öyle iştahlı olsun ki yemek yetiştiremiyorum yapraq ondan giremiyorum deyin benim kız iyi şükür,hastalıktan kurtuldu azıcık huy değiştirdi. Diş hala yok onun sancısı da var büyük ihtimal. Ama keyfi yerinde kızımın. 3 gündür tavuk suyu,patates,havuç,pirinç ve minik tavuk parçalarıyla çorba deniyorum. Korkuyordum tavuktan yumurta çapraz alerjendir diye,ama bi sıkıntı yok. Yarın kuzu et alıp ondan da vercem. Kaç gündür hava çok soğuk çıkamadık kızımla dışarı. Yarın şoka mama sandalyesi gelecekmiş alıp onu da annemlere koyuyum diyorum. Güzel oyuncaklarda var kızlar sizlerde bakın. Lcw home'da da bebek nevresimlerde indirim varmış,ben kızıma çarşaf aldım çok beğendim,ücretsiz kargo da var.
Bir de burdan birinin yakını bebek ayakkabıları yapıyordu,deriydi sanki kimdi o? Ayakkabı alma zamanı yaklaşıyor.
Hosgeldin:)Merhaba bende 17.08.2016 annesiyim..herkese sevgiler
Allah sabir versin canim, kolayliklar diliyorumYa sabır çekip duruyorum rşimin memeleketindeyiz akşam olunca ahır gibi oluyor ev abartmıyorum en az 10 kişi geliyor. Ev de sobalı diğer odada elektrikli yakıp sesten uyanmasın diye pışpışlayıp duruyorum kızımı.
Evlilik ne zor
Sağol canım. Aminn.Allah sabir versin canim, kolayliklar diliyorum
Ya sabır çekip duruyorum rşimin memeleketindeyiz akşam olunca ahır gibi oluyor ev abartmıyorum en az 10 kişi geliyor. Ev de sobalı diğer odada elektrikli yakıp sesten uyanmasın diye pışpışlayıp duruyorum kızımı.
Evlilik ne zor
Esin senin gibisini bulmuş daha ne istiyor. Ben o olayın üstüne kayinvalideme gitmek mi. Tencereyi kafasına geçirirdim. Takma kafana. Bende 15 yıllık evlilikten sonra böyle konusabiliyorum. Allah ıslah etsin bütün erkekleri.Ya sabır çekip duruyorum rşimin memeleketindeyiz akşam olunca ahır gibi oluyor ev abartmıyorum en az 10 kişi geliyor. Ev de sobalı diğer odada elektrikli yakıp sesten uyanmasın diye pışpışlayıp duruyorum kızımı.
Evlilik ne zor
Inci gibi olsun kuzunun disi. Bizde hala yok. 7. 5aylik olduk. Evde poposunda çivi var gibi oturmayan bizim kiz. Doktor amcasinda oturdu. Doktor kesin taniyi koydu tembel bebek dedi. Ellerinden tutup bütün evi geziyoruz. Acikinca ham ham diye bağırıyoruz. Anneden hiç ayrilmiyoruz. Ve feci şekilde ağlamayı öğrendik.Diş geldiiiii!
5 aydır acıyla bekliyoruz biz bu dişi, bu akşam bi kutlama yaparız artık :)
Sağol canım Allah razı olsun. Çok zor valla. Bir dişim kırıldı bile. Bu hamilelik ve emziklilik bana çok kötü oldu.Canim tuzlu suyla gargara yap, disetlerine iyi geliyor
Birde suttense yogurtu tercih et canim, belli bir yastan sonra yogurt daha iyi her anlamda
Hemencecik gecer insallah, bende disten cok cekmis biriyim, anliyorum, gecmis olsun
Harika haber! Maşallah inci gibi olsun. İkincisi de gelir hemen. Benimki minik fare oldu :)Diş geldiiiii!
5 aydır acıyla bekliyoruz biz bu dişi, bu akşam bi kutlama yaparız artık :)
Bakacağım İnşaAllah oyuncaklara. Çok duruldu buralar. İki kelam etmek iyi geliyor. Masallah kuzuna. Allah hayırla büyütmeyi nasip etsin.Herkesler ne alemde. Siz yazmıyorsunuz bende sıkıntıdan 'bir derdim var' da takılıyorum inşallah yavrularda siz de iyi olunda oyun oynamaktan vakit bulamıyo olun,kuzunuz öyle iştahlı olsun ki yemek yetiştiremiyorum yapraq ondan giremiyorum deyin benim kız iyi şükür,hastalıktan kurtuldu azıcık huy değiştirdi. Diş hala yok onun sancısı da var büyük ihtimal. Ama keyfi yerinde kızımın. 3 gündür tavuk suyu,patates,havuç,pirinç ve minik tavuk parçalarıyla çorba deniyorum. Korkuyordum tavuktan yumurta çapraz alerjendir diye,ama bi sıkıntı yok. Yarın kuzu et alıp ondan da vercem. Kaç gündür hava çok soğuk çıkamadık kızımla dışarı. Yarın şoka mama sandalyesi gelecekmiş alıp onu da annemlere koyuyum diyorum. Güzel oyuncaklarda var kızlar sizlerde bakın. Lcw home'da da bebek nevresimlerde indirim varmış,ben kızıma çarşaf aldım çok beğendim,ücretsiz kargo da var.