Canım bugün akşam 9 da en son 38.5 ölçtüm. Sonrasında dolven verdim,biraz önce ölçtüm ateşi yoktu normal. Sabahta acildeydik. İdrar tahlili temiz çıktı. Kanda wbc değeri normal ama crp biraz yüksek çıktı. Doktor enfeksiyon görünüyo ama bakteriyel değil antibiyotik vermicez,virütik dedi. Sağlık bakanlığının son çalışmaları işe yaradı galiba antibiyotik yazıp yollamadı ama kötü tarafı da var,ya gerçekten bakteriyelse. Bunun ayırdına böyle varılamaz ki.
Tahlil sonucuna gelinimiz erzurumda hemşire ona gönderdim o bir de ordaki doktora göstermiş. Doktor da ciddi bişey görünmüyo fakat eğer 2 gün daha böyle devam ederse bi enfeksiyon kliniğine götürsün demiş. Zaten crp değeri önce yükselir wbc değerinden demiş. Belki atıyorum bi kızamık olacak,belki başka bişey ondan böyle ateşleniyo da olabilir demiş. Kontrol altında tutsun demiş. Gelinimizde 39u görmediği sürece normal 4-5 saatte bir calpol ver,bi ağrıyan yeri yoksa ağlaması yoksa dolven verme dedi. Çocuklar 2-3 gün sebepsiz ateşlenebilir benim oğlanda hastaydı dedi ateşi yüksek olmadığı sürece hastaneye götürmüyorum evde idare ediyorum kendim dedi.
Bizde küçükken her hastalandığımızda hastaneye gitmezdik. Evde annem bakardı bize. Halley falan alırdı bizi kandırmak için
geçerdi de hastalığımız
Sağolun kızlar. Allah şifa versin hepimizin çocuklarına. Ben azıcıkta kendim ettim galiba. Şükür bu kışı hastalıksız atlattık galiba dedim,erken konuşmuşuz,başımıza geldi.