2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Neden cekilmesi gerekiyormus?
Canım Allah göstermesin ama omurilikle bir bağlantısı varsa tedavi gerekiyormuş. İlerde ayaklarını kullanmada sıkıntı idrarını tutamama gibi sorunlar olabilirmiş. İçim rahat, sanki bağlamtı yokmuş gibi geliyor ama beyin cerrahı da öyle deyince ne bileyim biraz endişelendim

Evet doktor onu da sorsu kalça ultrasonunda bir sıkıntı çıkmış mıydındiye hayır dedim ama mr ı daha sonra söyledi. Sıvı gelmiyor çok şükür takip ediyorum temiz ve kuru tutuyorum orayı. Biraz da kıllı poposunun üst tarafı o da o dan kaynaklıymış.
Bu genetik bir şeymiş. Babasında yada sende var mı? Varsa için rahatlar.. Siz sapasağlamsınız. Ben başka dr'a götürmeden çektirmezdim sanıyorum.

Canım Allah göstermesin ama omurilikle bir bağlantısı varsa tedavi gerekiyormuş. İlerde ayaklarını kullanmada sıkıntı idrarını tutamama gibi sorunlar olabilirmiş. İçim rahat, sanki bağlamtı yokmuş gibi geliyor ama beyin cerrahı da öyle deyince ne bileyim biraz endişelendim

Benim de kuyruk sokumumda gamzem var da şaşırdım duyunca :) insallah sorun yoktur cnm kötü düşünme. Hem anneler hisseder sen de kötü birşey yok diye hissediyormussun insallah da yoktur :)

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur. Bir sürü tahlil vs sevimsiz işler ama sonunda Sevda kuzusu iyi olsun da.

Kızlar sizleriçok özledim internete girmeyeli çok zaman oldu fırsatım olmuyor.Benim minik kızım Nükte tam 7 aylık oldu tabi bu süreçte zor geçti benim için bunalımdan yeni çıkıyorum :) umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
Nicolata bir gittin pir gittin evet ilk aylar çok zor ve bunalımlı geçti. Hele bu daha ne ki daha neler göreceksiniz ci felaket tellalları sağolsun. Hamileliğin İlk zamanlarında çok aktiftin sen.

Bu genetik bir şeymiş. Babasında yada sende var mı? Varsa için rahatlar.. Siz sapasağlamsınız. Ben başka dr'a götürmeden çektirmezdim sanıyorum.
Biz de başka bir kaç doktora daha göstermek istitoruz vanım, hemen karar veremem zaten. Mr çekilmesi risksiz ama anestezi korkutuyor beni.

Canım bizde yok ama dayısında var, hatta ben küçükken çok dalga geçerdim kardeşimle çocuk aklı:) o da mr çekilmişti bir sıkıntı çıkmamıştı. Şimdi 19 yaşında belki kapanmıştır soramıyorum

Benim de kuyruk sokumumda gamzem var da şaşırdım duyunca :) insallah sorun yoktur cnm kötü düşünme. Hem anneler hisseder sen de kötü birşey yok diye hissediyormussun insallah da yoktur :)
İnşallah canım, gerçekten öyle içim çok rahat ama bir yandan da yaptırmak istiyorum o mr ı bir sıkıntı varsa yedavi edilir en aZındn. Olabiliyormuş bazen böyle arkadaşımda da varmış onun kızında da var ama sevdanınkinden daha küçük onunkisi. Yarım cm kadar sevdadaki

Kızlar sizleriçok özledim internete girmeyeli çok zaman oldu fırsatım olmuyor.Benim minik kızım Nükte tam 7 aylık oldu tabi bu süreçte zor geçti benim için bunalımdan yeni çıkıyorum :) umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
Hoşgeldin:) buralar bıraktığın gibi değil bayağı sessizleşti topiğimiz, fotoğraftaki Nükte mi:) ne kadar güzel maşallah boncuk bo cuk Allah bağışlasın

Bu arada idrar tahlili vermek ne zor şeymiş neredeyse 6 saat başında bekledim ilk saatte yaptı aslında ama yakalayamadık onu diğer 5 saat inat etti yapmadı en son totosuna poşet geçirdim kaçarsa poşette toplansın diye ı ıhh yine yapmadı yine yapmadı

Bu arada idrar tahlili vermek ne zor şeymiş neredeyse 6 saat başında bekledim ilk saatte yaptı aslında ama yakalayamadık onu diğer 5 saat inat etti yapmadı en son totosuna poşet geçirdim kaçarsa poşette toplansın diye ı ıhh yine yapmadı yine yapmadı
Çok geçmiş olsun canım. Sen spina bfida deyince hemen neymiş bu diye netten baktım ama sanki gamzeden çok daha farklı bişey bu. Zannetmiyorum sevdanın ki bundan değildir. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.
Bizim kızdan da idrarı çok zor almıştık. Yapışkan poşet vermediler mi kaçması zor öyle, daha kolay alırsınız numuneyi.

Nicolata bir gittin pir gittin evet ilk aylar çok zor ve bunalımlı geçti. Hele bu daha ne ki daha neler göreceksiniz ci felaket tellalları sağolsun. Hamileliğin İlk zamanlarında çok aktiftin sen.
Bir daha böyle bir bunalıma bünyem dayanmaz :) Eşimle sorunlar yaşadım , işten ayrıldım herşey üst üste geldi bende ee napim bunalıma barii gireyim dedim :KK70: Aktif olamıyorum benim yaramazdan dolayı

Çok geçmiş olsun canım. Sen spina bfida deyince hemen neymiş bu diye netten baktım ama sanki gamzeden çok daha farklı bişey bu. Zannetmiyorum sevdanın ki bundan değildir. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.
Bizim kızdan da idrarı çok zor almıştık. Yapışkan poşet vermediler mi kaçması zor öyle, daha kolay alırsınız numuneyi.
Canım çok şükür öyle değil yazmıştım zaten internetteler gibi değil ama tanı o şekilde. Yanaktaki gamzenin derin olanını düşün aynı öyle.

İki tane verdiler ama ya ben yapıştıramadım ya da çok adi o poşetler. Sabah yine deneyecektim ki altını açar açmaz yaptı çişini yakalayamadım.

Kızlar elife brokoli pirasa dokundu. Ben bu çocuğa ne corbasi yapacagim ya :KK43: mercimek falan da gaz yapar diye korkuyorum. Tarhana da yogurt var zaten. Corba onerilerine ihtiyacm var tikandim kaldim

Kızlar elife brokoli pirasa dokundu. Ben bu çocuğa ne corbasi yapacagim ya :KK43: mercimek falan da gaz yapar diye korkuyorum. Tarhana da yogurt var zaten. Corba onerilerine ihtiyacm var tikandim kaldim
Mercimeği dene korkma derdim de senin kız da gaz sıkıntısı var ya rahatsız olmasın.
Tavuksuyuna şehriye, pirinç falan deneyebilirsin. Havuç, patates deneyebilirsin. Domatese alerjiniz yoksa yazlık domates çorbası olur. Balık çorbası olabilir. Balkabağı çorbası olabilir. Aklıma bunlar geldi.

Ben de tavuk suyuna çorba önereceğim canım hem bol vitaminli. Allah yardımcınız olsun vallahi kendi başıma helse ne yapardım bilmiyorum insan ne yedireceğini karıştırır

X