2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben daha yavrumu ağız tadıyla göğsüme yaslayıp sevemedim ya hu, hep bi memnuniyetsizlik hep bi çığırtkanlık.
Sarılmak da neymiş ne yani nasıl yani :)
Bizimki erkek diye mi acaba, malum kızlar gibi cilveli olamıyorlar kundaktayken bile.

Yoktur inşallah, yanlış alarm falandır.
Zor gerçekten sizin yeme içme işleri, Allah yardımcın olsun.

MinikPiranha MinikPiranha tahlil örneği alabildin mi?
Yok canım alamadım çok zor. Özel hastaneye gidip kendilerinin almasını isteyeceğim artık çok zor alınmıyo şünlü

Dün ankaraya geldik kızlar, pazar günü diş buğdayı yapacakmış halası kızıma, bunlar da süslerden bir tanesi :halay:

Eklentiler

• tmp_21617-IMG-20170330-WA0002-76426641.jpg
    tmp_21617-IMG-20170330-WA0002-76426641.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 81
Yok canım alamadım çok zor. Özel hastaneye gidip kendilerinin almasını isteyeceğim artık çok zor alınmıyo şünlü
Yapışkanlı poşetler işe yarıyor aslında canım. Birkaç yedek olsun. Takarsın olmadı değişip değişip.
Dün ankaraya geldik kızlar, pazar günü diş buğdayı yapacakmış halası kızıma, bunlar da süslerden bir tanesi :halay:
Oohh hayırlı olsun. Güzeller. Resimdeki sen misin :)

Yapışkanlı poşetler işe yarıyor aslında canım. Birkaç yedek olsun. Takarsın olmadı değişip değişip.

Oohh hayırlı olsun. Güzeller. Resimdeki sen misin :)
Ben mi beceremedim acaba ya. İyice yapışmıyor bir de yapışkanı çok adi. O poşetler ilk gün bitti farklı yollarla almayı denedim olmadı inatçı kızım yapmadı tişini:)

Ben mi beceremedim acaba ya. İyice yapışmıyor bir de yapışkanı çok adi. O poşetler ilk gün bitti farklı yollarla almayı denedim olmadı inatçı kızım yapmadı tişini:)

Biz posetlerle almıştık gayet rahat cnm demekki onlarin yapiskani iyi değil. Karton kutunun ağzını totosuna göre kesip onunla denesen. Ustune de bezini baglarsin bol bol da su içir hemencik yapar insallah. Hastanedekiler de sana tarif edip gönderecekler canım. Bu arada neden idrar örneği aliyorsun?

Biz posetlerle almıştık gayet rahat cnm demekki onlarin yapiskani iyi değil. Karton kutunun ağzını totosuna göre kesip onunla denesen. Ustune de bezini baglarsin bol bol da su içir hemencik yapar insallah. Hastanedekiler de sana tarif edip gönderecekler canım. Bu arada neden idrar örneği aliyorsun?
Karton kutuyla anlattığın şeyi anlamadım nasıl oluyor tam olarak.

İdrarı çürük gibi kokuyor cNım acaba enfeksiyon mu var dedik onun için idrar istedi dr

İdrarı çürük gibi kokuyor cNım acaba enfeksiyon mu var dedik onun için idrar istedi dr
Geçmiş olsun cnm bebeğin rahatsız mi tahlil idrar filan yazmışsın? Takip edemedim de. Umarım bişeyi yoktur bebisin

KIzlar sağlıklı bebekler olsun herkese merhaba
Benim kızım 7,5 aylık ıkı altta bir üstte ıkı dişi var gözlerini sürekli ovuyor saçlarını çekiyor kulaklarını da çekiyor bagıra bagıra aglıyor niye acaba kızlar yaa sizdede varmı böyle olan
Slm cnm bende de aynı şeyler var hep yüzünü ovuşturarak kulağına elini atıyor genelde huysuz valla sanırım disten

Geçmiş olsun cnm bebeğin rahatsız mi tahlil idrar filan yazmışsın? Takip edemedim de. Umarım bişeyi yoktur bebisin
Canım idrarı çürük gibi kokuyor da doktoru bi tahlil yapalım dedi. Başka bir sıkıntımız yok çok şükür. Sen nasılsın oğluşun nasıl:) sütün ne alemde gitmedi değil mi

Canim Sevda kuzusu oturur pozisyondayken kardon bardağı gondol gibi kessen koysan sonra da bezi siki baglayip onu oraya sabitlesen belki kutunun icine dolar. Ben de denemedim daha once ama aklima bu geldi. Ki cocuklarinda zor iş bu idrar yakalama olayi :) erkeklerde cok basit

Canim Sevda kuzusu oturur pozisyondayken kardon bardağı gondol gibi kessen koysan sonra da bezi siki baglayip onu oraya sabitlesen belki kutunun icine dolar. Ben de denemedim daha once ama aklima bu geldi. Ki cocuklarinda zor iş bu idrar yakalama olayi :) erkeklerde cok basit
Hahahah:KK70: benim kız o bardağı orda tutmaz ki, bugün bıraktım artık bakmayı. Bol bol su veriyorum iyi gelir belki diye.

Senin kuzun tavuk çorbasını beğendi mi canım:)

Hahahah:KK70: benim kız o bardağı orda tutmaz ki, bugün bıraktım artık bakmayı. Bol bol su veriyorum iyi gelir belki diye.

İçti canm biraz ama dün gece çok ağladı neden anlamadım :KK43: esim 12de isten gelince tam elif uykudan uyandi emzirirken babasini gördü sonra da uyumadi gece 3 e kadar ağladı zor uyuttuk :KK43: yarım çay bardagindan biraz fazla icmistir herhalde buna şükür. Benim kiz çorba sivi ya o yuzden sevmiyor pureyi daha cok yiyor. Ne zaman ana yemeklere gecicez ki kofte falan sen vermeye basladin mi? Elife haşlanmış tavuktan ufak ufak parçalar verince daha cok seviyor ama corbasini cok sevmiyor

Insallah sorun yoktur cnm eger cis sayisi azaldiysa genelde enfeksiyon oluyor ona dikkat et bakalim. Bu arada doktoru degistirdiniz mi yoksa ayni doktor mu? Kilosu nasil olmuş kuzunun? Ayy ne cok konuştum

İçti canm biraz ama dün gece çok ağladı neden anlamadım :KK43: esim 12de isten gelince tam elif uykudan uyandi emzirirken babasini gördü sonra da uyumadi gece 3 e kadar ağladı zor uyuttuk :KK43: yarım çay bardagindan biraz fazla icmistir herhalde buna şükür. Benim kiz çorba sivi ya o yuzden sevmiyor pureyi daha cok yiyor. Ne zaman ana yemeklere gecicez ki kofte falan sen vermeye basladin mi? Elife haşlanmış tavuktan ufak ufak parçalar verince daha cok seviyor ama corbasini cok sevmiyor
O zaman öyle ver canım. Evet biz başladık. Sen de yavaş yavaş eline verebilirsin kendisi yesin diye. Brokoli köftesi, pankek, anne köftesi, patates, tavuk. Bunları ver eline yesin. Hatta havucu bile haşlayıp verebilirsin. Artık çiğnemeyi öğrensinler yavaş yavaş.

MinikPiranha MinikPiranha siz artik 8 ayi gectiniz neler veriyorsun ek gida olarak anlatir misin bir günü? Ben oglen corba aksam da meyve veriyorum gece yatmadan once de muhallebi veriyorum bazen. Simdi yeni olarakta sabah zeytin verdim 2 gündür. Sen neler veriyorsun?
Canım sabah kahvaltıda bir yumurtanın sarısı bir yemek kaşığı kadar kendi yaptığım labne peynirinden bir tatlı kaşığı kadar yine kendi yaptığım yoğurdun kaymağından yarım cevizi pütürlü bırakacak şekilde bıçakla kesiyorum içine bir tatlı kaşığı kadar pekmez iki dilim de bebek ekmeği katıyorum lapa yapacak kadar da ılık su öyle veriyorum. Bazı sabahlar mıhlama yapıp veriyorum iki üç yemek kaşığı kadar. Bazen kahvaltı zamanını kaçırıyoruz hiç kahvaltı etmiyor.

Eline ekmek elma armut veriyorum ağzına götürsün dişlerini kaşısın bir kaç lokma da yesin diye

Öğlen yarım kase kadar koyu kıvamlı çorba. Tarhana çotbasını bitiriyor diğerlerinden iki üç kaşığı zorla veriyorum

3-4 gibi yoğurt veriyorum. Yoğurdu güzel yiyor yarım kase kadar ( keçi sütü bulduk çok şükür :)

7 gibi de meyveli muhallebi yapıp veriyorum.

Bunlar ek gıdalar günde 2-3 kere uzun 2-3 kere de kısa kısa emmesi oluyor.

Insallah sorun yoktur cnm eger cis sayisi azaldiysa genelde enfeksiyon oluyor ona dikkat et bakalim. Bu arada doktoru degistirdiniz mi yoksa ayni doktor mu? Kilosu nasil olmuş kuzunun? Ayy ne cok konuştum
Ayyy gerçekten çok az çiş yapıyor doktor bunu söylememişti hatta dedim ya 5 saat bekledim hiç yapmadı diye.

Değiştirdik canım araştırma hastanesine gittik bu sefer. Ama özel hastanede bir doktor önerdiler orayı da deneyip hangisine devam edeceğime öyle karar vereceğim.

Kilosu boyu normal işte çok kötü sayılmaz. 6800 kilo boy da 66.

X