2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar b ebekleriniz oyun halisi dışında hangi oyuncakları seviyor benim kıza bebek pelus cingirak aldım o tabak tepsiyle oynuyor fikir verirmisinix

Yumurta fırçası ve ıslak mendil kabı en sevdiği :)
Elinde evirip çevirebildiği küçük şeyleri seviyor henüz veya peluş gibi hafif şeyleri.
Bir de 6+ kartlara çok meraklı, markası neydi hatırlamıyorum, çok heyecanlanıyor.
Buzdolabı poşetine koyup eline veriyorum, en çok onunla oyalanıyor.

Bende yurutec kullanıyor musunuz diye soracaktım biz aldık çok ta seviyor biniyor ama korkuyorum endişeleniyorum sırtı filan ağrır diye

Benim bebik herşeyden çok çabuk sıkılıyor sizinki de öyle mi?
Bir oyuncağından 1 günde sıkılır bir daha da istemez onu.Unutturuyorum 1 hafta falan sonra yine biraz oynar..Artık ne ile oyalayacağımı şaşırdım kabloları benim ördüğüm ipin yumağını istiyor telefonu istiyor bilgisayara atılıyor oy anam oyy :KK70:

Bir oyuncağından 1 günde sıkılır bir daha da istemez onu.Unutturuyorum 1 hafta falan sonra yine biraz oynar..Artık ne ile oyalayacağımı şaşırdım kabloları benim ördüğüm ipin yumağını istiyor telefonu istiyor bilgisayara atılıyor oy anam oyy :KK70:

Evet evet eveettt :halay: napcağımı şaşırdım oturmaktan sıkılıyor kucağıma alıyorum kucaktan sıkılıyor mama sandalyesinde sıkılıyor yürüteçte sıkılıyor :oha: telefon ipad gördüğü an eline almak istiyor önünü alamıyorum delirmek üzereyim o_O

kızlarımın hiçbirine yürüteç almadım, nasıl olsa canları isteyince yürüyorlar. az çabalasınlar canım :)

benim kız arka arka emekliyor. ayaklarını öne çekse de kollarını öne almayı henüz farketmediği için, ayaklarını arkaya doğru iterek istediği yere gidiyor. onun için de oyuncaklar sıkıcı, kucak ve telefon istiyor. ablalarının oyunlarına katılmak istiyor :)

Bizimkininde farki yok .mama sandalyesine koyuyorum .onune oyuncak skldikca yere atıyor.ben yeni koyuyorum .oda yetmiyor yarim saatte sklmalar bağırmalar .yalandan oksurukler .kucagima aliyorm ondada dönüyor hemen başka şeyler peşinde ..of anacım :)

Bizim kizda ayni surekli oyun istiyor bir saniye ayrilamiyorum yanindan surekli gozleri birseylerin pesinde emekleyince vay halimize diyorum tabi benim tembel emeklerse iki gun tek basina oturdu simdi yok ozellikle ayagini kaldirip dusuyor oturamazmis

Bizim kizda ayni surekli oyun istiyor bir saniye ayrilamiyorum yanindan surekli gozleri birseylerin pesinde emekleyince vay halimize diyorum tabi benim tembel emeklerse iki gun tek basina oturdu simdi yok ozellikle ayagini kaldirip dusuyor oturamazmis
Bizmkide çok tembel ya ne donuyor ne desteksiz oturuyor .surunsun diye yuzustu.koyuyorm iki dkda ağlıyor .ama baslasa yandim valla gozleri fldir fıldır .

Desteksiz oturuyor mu bebişler kızlar?

Elif yavas yavaş oturmaya başladı canim desteksiz oturtturuyorum ben de yaninda oturuyorum düşer diye genelde sadece ani hareket yaparsa arkaya falan bakarsa düşüyor. Onun dışında oturuyor desteksiz. 7.ayimiz dolunca tamamen oturur gibi geliyor. Ipek kuzusu nasıl oturuyor mu?

Elif yavas yavaş oturmaya başladı canim desteksiz oturtturuyorum ben de yaninda oturuyorum düşer diye genelde sadece ani hareket yaparsa arkaya falan bakarsa düşüyor. Onun dışında oturuyor desteksiz. 7.ayimiz dolunca tamamen oturur gibi geliyor. Ipek kuzusu nasıl oturuyor mu?
İpek de oturuyor ama kıpır kıpır olduğu için sağına soluna ya da arkasına dönüp aniden bakmak isteyince devriliyor. Gerçi oturmayı hiç sevmiyor. Ya ayakta dursun ya da emeklesin. Kuzeni ya da Çocuk mocuk olursa oturmaya o zaman çok özeniyor.

Desteksiz oturuyor mu bebişler kızlar?
evet 6,5 aylikken desteksiz oturmaya basladi ama o kadar hareketliki asla yalniz birakamiyorum. Eger etrafinda islak mendil,telefon,kumandadan biri varsa vay hslimize. Uzakligu olcup hanimefendi derin nefes aliyo spnra hopp baliklama dötunu deviriyo kah dilenci emeklemesi kah done done onlara kavusuyor. Bugunde maden suyu iciyordum sise icin delirdi , esim zor zaptetti" tutmayin kucuk enisteyi " diyorum ahaha :)

teyzesi ve dayisi bugun egitici kopek, oyuncak kumanda ve halkali bisi getirmis. Napicagini sasirdi:) ha birde dokun hisset kartlarimiz var onlari gorunce nefesi kesiliyo heyrcandan. Butun kartlarin kenari yirtik, dis yuxunden:)

Kızlar deterjan olarak ne kullaniyorsunuz? Ben hacisakir granul kullaniyordum ama ek gidadan sonra mendillerdeki yada kiyafetlerdeki yemek lekeleri cikmiyor :KK43: var mi öneriniz?

İpek de oturuyor ama kıpır kıpır olduğu için sağına soluna ya da arkasına dönüp aniden bakmak isteyince devriliyor. Gerçi oturmayı hiç sevmiyor. Ya ayakta dursun ya da emeklesin. Kuzeni ya da Çocuk mocuk olursa oturmaya o zaman çok özeniyor.
Bizimki oturmayı seviyor ya önüne bi sepet dolusu oyuncak koyuyorum sepeti deviriyor oynuyor kendi kendine

Son düzenleme:
X