- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
MinikPiranha geçmiş olsun yine mi tühh bende annengillerden dolayı girmiyorsun sanmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bugday en cok genetigiyle oynanan tahil bence sende bugdaydan uzak dur bulabilirsen siyez bugday ekmegi veya cavdar tuketneni tavsiye ederim. Bende keciboynuzunu dr a sorcam , dr unuz keciboynuzu pekmezi icij ne femisti bende baslasam mi acabaKahvaltılarda veriyorum ben. Tam buğday ekmeği aldım ona bana bana yediriyorum. Az bir şey yiyor. Kanımız düşük olduğu için de 1 tatlı kaşığı Keçiboynuzu pekmezini sulandırıp veriyorum. En son hasta olduğumuzdan bu yana.. 9.ay baktıracağız bakalım kan değerlerimize.
Bence ilk başka bir şeyler ver canım. 1 hafta sonra falan denersin.
Geçmiş olsun canım yoğurdu kaçıncı verişin?
Of of bu sefer fena desene :)
Nasıl yakalandın :)
Kahvaltılarda veriyorum ben. Tam buğday ekmeği aldım ona bana bana yediriyorum. Az bir şey yiyor. Kanımız düşük olduğu için de 1 tatlı kaşığı Keçiboynuzu pekmezini sulandırıp veriyorum. En son hasta olduğumuzdan bu yana.. 9.ay baktıracağız bakalım kan değerlerimize.
Bence ilk başka bir şeyler ver canım. 1 hafta sonra falan denersin.
nymeria-burcu canım çalışıyosun biliyorum ama alp'i merak ettim nasıl? Sen nasılsın? Alerjik durumunuz ne alemde? Bizde eğer randevu alabilirsek kızımı hacettepeye götürcem alerji için. Benimkinin muhtemelen çoklu besin alerjisi var herşey dokunuyor bu kıza,ek gıdada zorlanıyorum açıkcası dokunacak diye.
Y yapayalniz1 canım seninki alerji büyük ihtimal ama hangisi bilemezsin ya süt ürünleri ya pancar. Pancar dokunmaz deme hiç belli olmaz. Alerji parmak izi gibidir kime neyin dokunacağı belli olmaz. Kontrollü git inşallah. Benim kıza pirinç bile dokunuyor. Her verdiğim pirinç unlu mamayı kustu,pekmez verince ağzının kenarlarında döküntü oluştu.
canim bugday en cok genetigiyle oynanan tahil bence sende bugdaydan uzak dur bulabilirsen siyez bugday ekmegi veya cavdar tuketneni tavsiye ederim. Bende keciboynuzunu dr a sorcam , dr unuz keciboynuzu pekmezi icij ne femisti bende baslasam mi acaba
Ben kızıma denedim canım. Çok şükür reaksiyon vermedi. Bende az az yediriyorum. Alerjik olmak zor ama Allah kolaylık versin.Kızlar susam çok alerjiktir iyi cesaret veriyorsunuz bebeklerinize. İnşallah dokunmaz.
Güzel bi ekmek olduktan sonra zaten azıcık veriyorum canım bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Dedigim gibi azıcık yiyor yani. Normalde ekmek vermiyorum zaten . Ama tavsiyelerin güzel sağol.canim bugday en cok genetigiyle oynanan tahil bence sende bugdaydan uzak dur bulabilirsen siyez bugday ekmegi veya cavdar tuketneni tavsiye ederim. Bende keciboynuzunu dr a sorcam , dr unuz keciboynuzu pekmezi icij ne femisti bende baslasam mi acaba
Çok vermeyince sıkıntı olmaz gibime geliyor canım bana. Bebe bisküvisi yapacağım mesela, ona da yulaf ve tam buğday unu koyöayı düşünüyorum.Hadi ya doktorum tam bugday unu kullan ekmeğini kullan demişti bana ama
Ben kızıma denedim canım. Çok şükür reaksiyon vermedi. Bende az az yediriyorum. Alerjik olmak zor ama Allah kolaylık versin.
Güzel bi ekmek olduktan sonra zaten azıcık veriyorum canım bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Dedigim gibi azıcık yiyor yani. Normalde ekmek vermiyorum zaten . Ama tavsiyelerin güzel sağol.
Çok vermeyince sıkıntı olmaz gibime geliyor canım bana. Bebe bisküvisi yapacağım mesela, ona da yulaf ve tam buğday unu koyöayı düşünüyorum.
Kendin mi çektin canım? Aktardan mıBen de bebe biskuvisi yapacagim cnm. Keciboynuzu unu da koyabilirsin ben öyle yapacağım
Kendin mi çektin canım? Aktardan mı
Döküntüleri geçince ayrı ayrı deneyerek bulacaksın mecburDaha önce yoğurt vermiştim cnm o yüzden rahat davrandım nasılsa onu yedi diye ama dün ki sütlü kaşık mamasını unuttum normalde 3 gün kuralıyla veriyorum herşeyi aslında ama ilk defa yemeyince onu verdim tüh ya şimdi nasıl belirliycem neye alerjisi var
Döküntüleri geçince ayrı ayrı deneyerek bulacaksın mecbur
İlk dişimiz çıktı
Geceleri fenalardayız gündüz de uyku yok huysuzluk falan [/QUOTEinci gibi olur inşallah seninki ayın kacinda olmuştu
Inci gibi olur inşallah seninki ağustosun kacinda olmuştu bizde hiç dis belirtisi yokİlk dişimiz çıktı
Geceleri fenalardayız gündüz de uyku yok huysuzluk falan
Önceden damakta belli oldu mu yoksa birden mi cikti8.8.16 :) teşekkür ederizzz