2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim nazlarini bize yapiyorlar
Belki sen ise baslayinca uykusu daha duzelecek, daha iyi yiyecek, bilemezsinki, bazen annelerimiz kayunvakidemiz yada 3. Sahislar bebislerimize daha iyi geliyor duzen acisindan, tabi bu bakanlar bebislerimizi seven yakinlarimiz
dimi canım ne güzel konuştın inşallah tek temmenim bu.

Cnm keci sütü verilebiliyor mu direk sulandirip? Yani inek sütü yasak ya keçi sütü yasak değil mi? Doktora falan mi danistin bu konuda? Ayy ben de bir buldam keçi sütü yogurt yapacagim ama bulamadim yok :KK43: aynen cnm için rahat olsun sen elinden gelen çabayı gostermissin artik yapacak bisey yok
Cnm doktora sordum zaten bana dediği mama da mutlaka ver birlikte sıkıntı olmaz dedi. Şeyi sordum internette 1 yaşından önce mama dışında hiç bir süt vermeyin diye. Dediği mama firmaları doktorlara söylettiği bişeydir bence dedi. Ama mama eksik kalan mineral veya vitaminleri tamamlar bence en doğrusu birlikte ikisini vermektir dedi.

Almış sonuçta anne sütü ne güzel :)
Bebiş nezle oldu ya ilerlemez inşallah.
Onun dışında standart, büyüyor günden güne inanmıyorum :)

Sordum sordum, mel mel baktı yüzüme :)
Artık bazı uykularını 5 dakikayla bitiriyoruz ve 1-2 saat uyumuş gibi uyanıyor.
Bugün uyudu yine biraz, inşallah yarın da böyle olur.
İlaçlardan sonra kontrole götürmeyi düşünüyor musun sen?
Şu gece uykusuna bi çözüm bulsan çok rahat edersin, hele eşin yokken.
Ama çözüm bebişte işte.
İnşallah güzel güzel uzun uzun gece uykusu olur.

Gittikçe azaldığına göre herhalde misyonunu tamamladı konu :/
Sizden ne haber?[/QUOTE
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Aynen ya maaşallah büyüyorlar hemencecik :)

bebeğe 1 yasına kadar hiç bir süt verilmemesi gerekiyor diye biliyorum. sütün azalıyorsa mamaya başla bence.
Cnm doktora sordum zaten mama ve süt veriyorum. Zaten sütü sulandirip veriyorum. Yaklaşık 300 cc mama ve 300 cc sulu süt içiyor.

Kızlar yine stresten delirmek üzereyim.kızım 2 ,5 haftada çok az kg almış ya 100 gr anca:KK43: sütüm fışkırıyor. İyide emiyor ama ah bu uyku... Gecen bi dr çıktı uyku beslenmeden daga önemli dedi oturdum ağladım valla:KK43: bir o kadarda hareketli 1 sn abartmıyorum durmuyor. Saçımı bile taratamıyorum arkası keçe olmuş bugun makasla keçeyi tuttum kökünden kestim o durumdayım :) sinirlerim feci bozuk hep gülüp hem ağlıyom valla tövbe:)

ek gıdaya başlafık sözde kahvaltıda meyve olayı nerdeyse yalan çünkü uyku düzeni yok. Bi akşamları irmik,yulaf unlu,keçi sütlü muhallebeyi nispeten daha az aksatarak yedi. Kızım küçücük geliyor gözüme içim gidiyor. Zaten aurı bi başlıkta ayrı bi paranoya konusu açarıö kynvalidem bsçakcak kuzuma. Nasıl durcak,napıcajlar tırlstcam. Ya durmazsa kayınvalidem tv nin karşısına mı oturtur ya yemeklerine şeker kstıp yedirrse diye valla bakırköy fe kendime yer ayırtıcam grlmek isteyen var mu:) buda saçım:)
Toplam kaç saat uyuyor günde?
Bizim de ek gıda iyi gitmiyor, çünkü birkaç günde bir uykusunu almış bi anını yakalayabiliyorum.
Onun dışında sinirle yaklaşıyor bazen, bazen söylenip söylenip hadi ucundan yiyeyim de gönlün olsun diyor.
Genel olarak kötü yani.

Sen işe başladığında daha iyi de olabilir, şimdiden öyle umutsuzluğa kapılma.
Senden yemiyordur belki, bu kadın meme verecekti yemek nerden çıktı falan diyordur :)

Kusura bakmayın peşpeşe oldu ama fırsat bulunca hemen yazayım dedim. Birde kızım emerken ve yatarken ağlayıp ayaklarını birbirine sürtüyor sanki çorabını çıkarmak ister gibi. Birde kafasını arada titretiyor:KK43: sizlerde de olutor mu
Cnm benimki de emerken ve yatarken çoraplarını asilip çıkartıyor hatta ayak parmaklarni ağzına götürüyor engel olamıyorum :))

evet aynen eskiden girdiğimde bi sürü sayfa olurdu, şimdi 2-3 sayfa ana oluo.. aktif olan bi kaç kişi de bırakınca konuyu azaldı sanırım. ben demir ilacıyla ilgili bisey sorucam arkadaşlar. hangi ilacı kullanıyorsunuz bebeklere.
Ben 1 hafta önceye kadar Ferrum fort kullaniyordum sağlık ocağım vegaferon diye kan damlasi verdi kilosu kadar onu veriyorum cnm

evet aynen eskiden girdiğimde bi sürü sayfa olurdu, şimdi 2-3 sayfa ana oluo.. aktif olan bi kaç kişi de bırakınca konuyu azaldı sanırım. ben demir ilacıyla ilgili bisey sorucam arkadaşlar. hangi ilacı kullanıyorsunuz bebeklere.

canım ben ferro sanol b veriyorum bebeklere göre olan küçük şırıngalarla 2 milim içiriyorum günde. Benim oğlum 10.500 gr bildiğim kadarıyla kilosuna göre bu oran değişiyor muhakkak doktoruna danış bence

allah yardımcımız olsun ben ek gıdayı yoğurt dışında pek zorlamıyorum. Damağına değsin yeter mantığındayım ama kilo almayıncada bi geliyolar soldan çünkü kızımı zorlamak,acele etmek istemiyotum.
Zorlamamak lazim
Yaptigim yanlis biliyorum, tutamiyorum ama kendimi, yesin istiyorum
Imsallah yapmam bir daha:KK43:

Kızlar yine stresten delirmek üzereyim.kızım 2 ,5 haftada çok az kg almış ya 100 gr anca:KK43: sütüm fışkırıyor. İyide emiyor ama ah bu uyku... Gecen bi dr çıktı uyku beslenmeden daga önemli dedi oturdum ağladım valla:KK43: bir o kadarda hareketli 1 sn abartmıyorum durmuyor. Saçımı bile taratamıyorum arkası keçe olmuş bugun makasla keçeyi tuttum kökünden kestim o durumdayım :) sinirlerim feci bozuk hep gülüp hem ağlıyom valla tövbe:)

ek gıdaya başlafık sözde kahvaltıda meyve olayı nerdeyse yalan çünkü uyku düzeni yok. Bi akşamları irmik,yulaf unlu,keçi sütlü muhallebeyi nispeten daha az aksatarak yedi. Kızım küçücük geliyor gözüme içim gidiyor. Zaten aurı bi başlıkta ayrı bi paranoya konusu açarıö kynvalidem bsçakcak kuzuma. Nasıl durcak,napıcajlar tırlstcam. Ya durmazsa kayınvalidem tv nin karşısına mı oturtur ya yemeklerine şeker kstıp yedirrse diye valla bakırköy fe kendime yer ayırtıcam grlmek isteyen var mu:) buda saçım:)
Bana da ayırt canim ben de ayni durumdayım. Hep saçma sapann seyler düşünüyorum

canım bana da yanındaki odaya ayırta bilirsin.. benim de kayınvalidem bakıyor düşündükçe iş yerinde ağlıyorum.. ben de aynı seyleri düşünüyorum kesin yemezse içine şeker katıcak tv zaten hiç kapanmıo.. bak yine fena oldum düşüğnünce.. allah sabır versin bize :KK43:

7200 kg su ondan stres yapıyorum birde memekolik. İşe başlamamada çok az kaldı ya ben yokken bişry yemezse iyice zayıflarsa diye korkuyorum:KK43: bu ay 8 kg görseydik iyiydi sağlık olsun tabi.
boşver kilo konsunu takma bence canım, benimki de 7400 6. ay kilosu. ama 4.140 dogdu. düşün o kadar zamanda ne kadar az aldı. hep kusuyor çünkü.. ben alıştım artık kilo konusuna.

Benim bir arkadasimda ferromixin kullaniyo, memnun, bende doktoruma sordum, ferrum bize iyi gelmedi biraktim, bunu kullanalm mi dedim, hic birsey kullanma dedi, aslnda zararsiz bir demor ilaci kullansak iyi olurdu
ben de su aya kadar kullanmadım. doğum kilosu iyi kullanma dedi 6. ayda başlarız dedi. bakalım, başlıcam galiba.

Toplam kaç saat uyuyor günde?
Bizim de ek gıda iyi gitmiyor, çünkü birkaç günde bir uykusunu almış bi anını yakalayabiliyorum.
Onun dışında sinirle yaklaşıyor bazen, bazen söylenip söylenip hadi ucundan yiyeyim de gönlün olsun diyor.
Genel olarak kötü yani.

Sen işe başladığında daha iyi de olabilir, şimdiden öyle umutsuzluğa kapılma.
Senden yemiyordur belki, bu kadın meme verecekti yemek nerden çıktı falan diyordur :)
evet canım haklısın ek gıda ile ilgili okuduğum ve dinlediğim eğitimlerde söylüyordu. siz verdiğinizde yemeyebilir telaş yapmayın. ama yemediği zaman hemen arkasından aç bile olsa hemen meme vermeyin. nasıl olsa meme geliyor yemesem de diyerek yememeye devam eder demişti bi hemşire. o yüzden ek gıdayı iki emme arasında vermek gerekliymiş.

Kızlar yemin ederim şu sehirden o kadar bunaldim ki bir tane devlet bir tane özel hastane var. Özel hastanede idrarda iltihap var devlette yaptirdim bugun enfeksiyon yok. Yani ya az vardi 5 gun antibiyotik kullaninca geçti ya da hic yoktu bosuna içti kuzum antibiyotigi :KK43: valla bunaldim. Gece yine 20 kere uyandık nedendir niyedir anlamıyorum. Sabah kaka yaptı uyandı sanirim tum gece o kakanin sıkıntısını çekti. Kansiz çıktı benim prenses o yuzden doktor kan ilacini sabah akşam ver dedi

canım ben ferro sanol b veriyorum bebeklere göre olan küçük şırıngalarla 2 milim içiriyorum günde. Benim oğlum 10.500 gr bildiğim kadarıyla kilosuna göre bu oran değişiyor muhakkak doktoruna danış bence
ben de ferro sanol 30 ml diye bir demir ilacı getirtmiştim yurtdışından. şimdi doktoruma içeriğini atıcam bakalım ne kadar kullan diyecek. teşekkür ederim

Bana da ayırt canim ben de ayni durumdayım. Hep saçma sapann seyler düşünüyorum

canım bana da yanındaki odaya ayırta bilirsin.. benim de kayınvalidem bakıyor düşündükçe iş yerinde ağlıyorum.. ben de aynı seyleri düşünüyorum kesin yemezse içine şeker katıcak tv zaten hiç kapanmıo.. bak yine fena oldum düşüğnünce.. allah sabır versin bize :KK43:
yazını okyrken şimdi ağladım ne zor ya:KK43: benim kaynanamda üni mezunu ama evlilik programlarına o kdr bağlı ki kitleniyo ekrana yeter ki o tv açık olsun öyle bir bağımlılığı var. Hiç güven vermiyo o konuda valla aliexpress ten kamera söyleswmmiye kadar gidiyo paronayaklığım bakucıya emanet edwn annelere hekal olsun sonra yavrum önce seni allah ıma emanet edeceğim diyorum sakinleşiyorum:KK43:

X